- 12 Temmuz 2006
- 55.851
- 214.635
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Mune, bak bu tehdit sokmez.. Sonsuza kadar tuysuz gezme olayi sahane.. waoooww! Oyle bir iyilik yapip bizi agda derdinden kurtarsan var yaa..Konu nasıl AKP ve seçmenlerine geldi acaba?
Yine bilindik sözler, kıllar kısmına takılmışsınız, ben kıllarınızı bir yolarsam sonsuza kadar tüysüz gezersiniz, malum cımbızım kuvvetlidir
Konuya dönünüz lütfen.
hatta boyle yaparak sevap kazandıklarını dusunuyolar belkıde ,Onlar icin fark etmez de bizim icin farkediyor mu? Bizde de boyle konusan kadinlar var.. biri kalkip"Erdogan istesin kocami bosarim" diyor, oburu "Erdoğan istesin kocama vermediklerimi veririm hatta alacağını bileyim kocamı boşar haremine girerim" diye twitler atiyor, bunlar da mi ecnebi?
konuyla alakası yok ama denk gelmısken soylemek ıstedım , bıraz oncekı konuyu kapatmıssınız cvp veremedım bnm profıl resmım sıyası ıcerıklı dıye kaldırmıssınz buna saygı duyuyorum o zmn rabıa ısaretlı profıllerıde temızleyın lutfen cıfte standart olmasın yıne ... ıyı gunler...Konu nasıl AKP ve seçmenlerine geldi acaba?
Yine bilindik sözler, kıllar kısmına takılmışsınız, ben kıllarınızı bir yolarsam sonsuza kadar tüysüz gezersiniz, malum cımbızım kuvvetlidir
Konuya dönünüz lütfen.
Başlığı görünce erdoğanın kıllarından biri yine bişeyler yumurtlamış dedim de geldim. Çok fena hayal kırıklığına uğradım şu an.
Çifte standart olmasın yine???konuyla alakası yok ama denk gelmısken soylemek ıstedım , bıraz oncekı konuyu kapatmıssınız cvp veremedım bnm profıl resmım sıyası ıcerıklı dıye kaldırmıssınz buna saygı duyuyorum o zmn rabıa ısaretlı profıllerıde temızleyın lutfen cıfte standart olmasın yıne ... ıyı gunler...
kaldıran sız degılsenız msjım yonetıme burdan gıtmıstır zaten ,Çifte standart olmasın yine???
Diğer profilleri bana değil yönetime söyleyin isterseniz, sizin profilinizdeki fotoyu da kaldıran ben değilim, kullanıcı adınızdan yola çıkarak kullanmış olabileceğiniz avatarı tahmin edip yönetiminin neden kaldırmış olduğunu anlamak mümkün zira.
maalesef gerçekler:)Onlar icin fark etmez de bizim icin farkediyor mu? Bizde de boyle konusan kadinlar var.. biri kalkip"Erdogan istesin kocami bosarim" diyor, oburu "Erdoğan istesin kocama vermediklerimi veririm hatta alacağını bileyim kocamı boşar haremine girerim" diye twitler atiyor, bunlar da mi ecnebi?
hanımına saygısı yok!Boynuzlu diyesim geldi.
düşünsene bir lokantaya gitsen eşinin yerine yemek bile isteyemezssin,bu ne cürret,kafası iyi değil bence:)Boynuzlu diyesim geldi.
Saraylım çok ayıp ama ya. Çok bel altından vuruyorsunOnlar icin fark etmez de bizim icin farkediyor mu? Bizde de boyle konusan kadinlar var.. biri kalkip"Erdogan istesin kocami bosarim" diyor, oburu "Erdoğan istesin kocama vermediklerimi veririm hatta alacağını bileyim kocamı boşar haremine girerim" diye twitler atiyor, bunlar da mi ecnebi?
oyle demee gunah!
adam cok yakısıklı.. baktıkca içimden ılık ılık bişiler akıyooo