Hanımefendi bende 2 yaşımda orta kulak iltihabı geçirdim. Zar delinmesi ve aşırı bir şey değildi çok şükür. 3'üncü sınıfa kadar her şey çok iyiydi. Sonra bademcik sorunum çıktı bol bol bademcik ile boğuşuyordum. Bademcik olunca kulak yüz burun rahim iltihaplanmaları yaşadım. Her şey üst üste geldi. Allahtan kulak zarım patlamadı. Bazen kulağım doluyor ve temizlettirince eskiye dönüyordum. Okula başlamadan sarılık, kabakulak, zattürre aklına ne geliyorsa bütün hastalıkları geçirdim. Halbuki ailemde de hastalıklı biri yok. Kardeşim bile böyle hastalıklar geçirmedi. Ne varsa hep beni buluyordu.
İlişkilerimde hiç bir zaman böyle sorunlar yaşamadım. Fakat sizin durumunuza üzüldüm dudak yardımı ile anlamak ve cihaz ile duymak... Her güzelin bir kusuru varmış artık buna inanmaya başladım.
Benim biraz iltihaplardan dolayı ağrılar olur kulağımıda temizlettirince eskiye döner. Her neyse bir ilişkim vardı lise yıllarımda. Çocuk beni çok seviyordu, fakat ben kendisine kör kütük aşık değildim. Ailesi benim okulumun karşısında apartmanda otururdu. Ablası annesi her zaman beni formayla görünce beğenmişler, tanıştır demişler.
Neyse tanıştık, gülüştük eğlendik derken zaman hep böyle ilerledi iyi vakitler geçirdik. Sonra erkek arkadaşım askere gitti.. ne olduysa bir gün Facebook sosyal medyasında ablası annesi bir fotoğrafıma rastlamış. Ailemin dedemin yanında bir alkollü bir geceydi...
Ne olduysa o an oldu... Ablasıyla annesi facebookta konuşmuşlar. Bende şifresini biliyordum. ''Biz o kızı istemeyiz alkol, içki, açık kıyafetler nedir olmaz ailemize yakışmaz.'' demişler. Erkek arkadaşım ''Onu çok seviyorum, böyle demeyin'' gibisinden şeyler yazmış. Konuşma uzamış gitmiş.
Sonra bu beni arıyor bir gece ''Benim için kapanır mısın Hayatım...'' diye. Neler neler diyor görmen gerek. Bunları direkt anneme açtım. Annem asla olmaz dedi aileler uyuşmaz hayatta dedi. Çünkü ailesi çok dindar ve ailesinde bir tane açık yoktu. Bana ''Ailemde bir tane açık yoksa sende kapan evlenelim .'' dedi.
Ben sinirlendim ''Ailen söyleyince mi aklına geliyor..'' bilmem ne saydırdım. Benim bu durumumu dedemler, teyzemler öğrendi. Yavrum olmaz kapanamazsın, yakışmaz aileler uyuşmaz uyarıları veriyorlardı. Babam birde erkek arkadaşımın numarasını bulmuş aramış yanıma gel demiş. Gitmiş yanına ''Farklı dünyasınız, kızımın peşini bırak saygılı şekilde ayrılın..'' gibisinden uyarılar vermiş.
İşte böyle canım olmadı. Zaten aşık değildim sadece seviyor deger veriyordum. Karşılıklı bir sevgi saygı vardı. Yok oldu evlendi mutlu olur inşallah. Lütfen hastalığınızı dert etmeyin. Her bir güzelin kusuru vardır. İnsanlar kusurlarıyla sevilir. Çok afedersiniz çok acı çektirdiğim insanlarda oldu. Kusurlarıma rağmen yinede bırakmadılar mesela..
Hiç takılmayın böyle şeylere.