istenmeyen tüylere %100 son!

umurım kullananlarda bi yan etki çıkmaz üstelik sağlık bakanlığı onaylı ve eczane de satılıyor diyolar anlamadım yani

ben sempremaj kullandım inşallah o da böyle çıkmaz

evet bende okudum ama hala çıkıyo yayınlarda anlamadım bu arada senin kullanım sonuçları nasıl oldu dedikleri etkiyi yaptımı sempremaj???? yazarmısın

umurım kullananlarda bi yan etki çıkmaz üstelik sağlık bakanlığı onaylı ve eczane de satılıyor diyolar anlamadım yani

ben sempremaj kullandım inşallah o da böyle çıkmaz

epilamorun isim degişikligine ugradıgı soyleyenler var.birkaç yerde okumuştum

lLazerinde garantisi yok ! özellikle yüz ve kollar için kesinlikle yapılmaması gerek.aksine olmayan yerlerde tüylerim çıktı diyebilirsiniz.
etki verdiği yerler genelde koltuk altı ve bikini bölgesi diğer yerler için en iyi dedikleri makine bile olsa hormon bozukluğunu bile olmasa 8 10 20 seans paranızdan zmaanınızdan hayallerinizden psikolojinizden olursunuz işin erbabı iğneli epilasyoncu ile kesin çözüm alınır ve yıllardan beri eskimeyen garantili az riskli tek yöntemdir bence.

ayrıca ürün çıktığın da yalakalık yapanlarda onların sahtekar olduğunu yavaş yavaş anlamakta galiba. ablam bile dinlerken hep elim telefona gidiyor diyor.
bilinç altı sözlerle canlandırmalarla daha da etkili bi satış kampanyası yapıyolar bu bal reklamları içinde aynı bu adi pislikler içinde.zamanında bizim işyerimzde karınca yağını yok sattığımız gibi sonradan toplatıldığı gibi.Nasılsa vurdular parayı geçtiler.yazın fiyatlar 700 800 olacak lafları ne içindi? onlar bilmiyormu yaza kadar insanların tecrübe edip ürünün foyasının çıkacağını .ilk furyada ne kadar çok alırlarsa o yanalrına kar.olmayan biriseinede cevap çok açıktır ya kıllarınızdan dolayı derler yada düzgün kullanılmamıştır! herşey çok basit aslında
böyle olunca bu pis insan ırkı birbirini kandırmaya devam ettiği sürece kim kime inanacak artık!
:26:

evet bende okudum ama hala çıkıyo yayınlarda anlamadım bu arada senin kullanım sonuçları nasıl oldu dedikleri etkiyi yaptımı sempremaj???? yazarmısın

hayır canım ne yazık ki yok bugün 25.gün ancak bi değişiklik yok gibi kullanmaya devam edin kıl köklerine göre süre uzayabilir dediler.

kesinlikle haklısın canım ben her çıkanı bi ümit diye denedim ne yazık ki sonuç hayal kırıklığı
kullandıklarım:bioder,karınca yağı,dermonox,sempremaj bunu hala kullanıyorum ne yazık ki hala bi değişiklik yok

karinca yagi bende denedim denemez olaydim daha cok killar cikmaya basladi, kesinlikle kimseye tavsiye etmem suan bioder roll-on kullaniyorum koltuk alti icin iki ay oldu ve tuylerde incelme oldugunu goruyorum memnunum yani

karinca yagi bende denedim denemez olaydim daha cok killar cikmaya basladi, kesinlikle kimseye tavsiye etmem suan bioder roll-on kullaniyorum koltuk alti icin iki ay oldu ve tuylerde incelme oldugunu goruyorum memnunum yani

valla ben saglık bakanlıgı onaylı karınca yumurtası yağı kremini kullandım azalma olmustu.bu yerlerden birdaha da cıkmadı.sahteleride varmış.alınan yer cok önemli

önümdeki 45 sayfayı bazen umutlanarak bazen hayal kırıklığıyla okudum ve benim çıkardığım sonuç maalesef hem 1-2 seferde hem de %100 işe yarayan hiiiiç bir şey yok Poofff...

epilamorun reklamında bide memet ali erbili oynatıyolar ya. tam adamı :)) güvenilirligini varın siz düşünün. dalga geciyo hep :)) komik oluyo ama gülmek için izlenir reklam ama satın alınır mı

kızlar bir süredir yazamadım,gelişmelere devam edeyim ama çokda yazacak bişey yok,tamam cildim çok güzel güzel oldu,yumuşacık,bebek gibi ama 2 .uygulamayı yapmak zorunda kaldım çünkü tüyler yine çıktılar,e haliyle bende bakım kremi aramadığım için hayal kırıklığına uğradım.Zaten bu aralar ciddi grip olmuşum çok üstüne düşemedim hergün kremimi sürdüm aksatmadım . tek iyi yanı tüylerimin daha ince ve yumuşak çıkmış olması benimkiler siyah ve kalındı kökleri güçlüydü çok. bunun dışında sanki azalma olmadı gibi geldi bana,bilemiyorum belki birazda 5-6 gün kadar tüy çıkışını geciktiriyo ben yüz için kullandım ama çokda umudum yok yinede devam edicem.

benimde bikini bölgemin bazi kisimlarindaki yavas yavas cikiyor ama cok sert ve kalin degil ozaman gene kullanacagim...ama yüzümde cok sükür suanda birsey yokk..epilamorun vucud icin olanida siparis ettim bir dahaki ayy kullanacagim...

Son düzenleme:
Sonuc olarak anladım ki elde var '0' arkadaslar kanmayın böyle seylere binlerce ürün cıkıyo hergün elimizde olsa hemen hepsini almak isticez Rabbim yaratmıs ama biz bu kadar eziyet edelim diye degilki sonucta yaratılısımızda var bu yapacak bisi yok alcaz agdayı yapcaz mecburuz. Benim arkadasım guzellik uzmanı ve lazeri bıraktı yumurtalıkları yakma ihtimali cok yuksek oldugu icin. lazerin bile bu kadar zararı varken boyle sacma sapan seyler ilerde neler yapar bi düsünün, acısına dayanamıyoruz evet ama bu kadar eziyet ve maliyete gerek yok sonucları görüyosunuz bos hevesten baska degil paraya yazık canınıza yazık.

Sürekli takip eden arkadaşlar hatırlarlar. günler önce sempremaj aldığımı ve kullanıp sonuçlarını burda sizlerle paylaşacağımı söylemiştim. SEMPREMAJ HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR... haram zıkkım olsun aldıkları her kuruş. burda bizi kazıklasınlar, kandırsınlar, binlerce insana hayal kırıklığı yaşatsınlar bakalım öbür dünyada bu hakkı nasıl verecekler. ben hakkımı zerre kadar helal etmiyorum. şimdi burdan çıkıp yok işe yaradı, azalttı, inceltti, geç çıkarttı, 2. seansı uygulayacağım diyen insanlar varya sizlere de yazıklar olsun. iki kuruş için bu insanlara maşa olup bizleri kandırmalarına yardımcı oluyorsunuz ya yazıklar olsun.

şimdi benim burda bu söylediklerimi ben kullandım işe yaradı diye yalanlamaya çalısan bi sürü insan olacak. kullandıklarını idda eden reklamcılar bunlar. ve bana da ürünü düzgün kullanamadığım için verim alamadığımı söyleyecekler. varsın söylesinler ama umarım bu sayfayı takip eden insanlar daha fazla inanıp kandırılmazlar. bu sahtekarlara daha fazla para kazandırmazlar. ben ve benim gibi salaklar yeterince kazandırdık zaten.

bu internetten tv den görüp aldığım ilk üründü ve son ürün olarak da kalacak. paranız varsa lazere gidin. yoksa ağdaya devam. gerisi yalan bence. benim param şu anda sadece genital bölgem için yetiyo bende sadece o bölge için lazere gidiyorm. ve kim ne derse desin gercekten işe yarıyor. sempremaja verdiğim parayla 2 seans daha lazere giderdim. lanet olsun bu işin içinde olup bizi kandıran herkese lanet olsun

niyeyse bir urun kötüleniyorsa baska bir seyde hemen ortaya atilip öneriliyorr...istee ben burda kimseye guvenmiyorumm... valla Allah biliyor ben epilamoru kullandim hatta öyle illa iyileyip anlatmadimda suana kadar killarim cikmadi insallahta cikmaz bazen aynaadn bakmaya korkuyorum ya cikmissa diye ama cok sükür suanlik cikmadi ciksada emin olun yazarim... arkadas sende lazere gidin diyorsunda ben yanlis anlasilirim diye bugune kadar yazmadim ben 8 kere den fazla belki gittim lazere verdigim paralari kimse vermedi heralde yüzümde hep gidimce cikmadi seans aralarinda bende gidiyor sandim bir 3ay biraktim resmen $oka girdim oldugu gibi ciktilar bu sakal gibi uzun killar hicc bir eksiklik dahi yoktuuu yaa hala hatirlayinca sinirlerim bozuluyorr..
epilamoruda hayatta televizyondan birsey siparis edecegime inanmiyordum ama bunlar öyle ortalarsa dolanip koybolmuyorlar öncelerdeki ürünlerinden biliyorum hala reklami yapiliyor valla inceldigi yerden kopsun dedim siparis ettim inaninki tüm arkadaslar beni görünce dedi yüzüne ne olmus cok güzel gözüküyorr.. ama babamin urunu degil bir yan etkisini yada ciktigini görürsem tabi yazarimm..
birsey daha ekleyeyim benim lazerci kadin ben daha gitmeyince ortaliga düstüü bu üründen cok korktu gecen annemi görmüs demis sakin kimseye bahsetmesin bu üründenn onlarida anliyorum sonucta ekmek parasi pesindeler ama Allah askina bir insan parayi kolaymi kazaniyor

Son düzenleme:
wallla artık kim ne derse desin benim bu tarz ürünlerin hic birine inancım saygım kalmadı. ayrıca ben lazerin reklamını yapmıyorum arkadaşım. onun reklama ihtiyacı yok zaten. lazer kanıtlanmış birsey bence. tabi dogru yerde dogru makineyle yaptırdıgın zaman. ha ben burda çıkıp bi yer ismi verseydim gidin şurada yapın deseydiim o zman haklısın derdim bende reklam yapıyorum derdim. ama ben isim vermiyorum sadece lazeri tavsiye ediyorum diyorum. ki türkiyenin her yerinde binlerce lazer yapan güzellik merkezleri hastaneler var. hepsinin parası ayrı ayrı benim cebime mi giriyo acaba ? birşeyleri söylemeden idda etmeden önce iyice bi düşünün lütfen. komik oluyorsunuz.

ayrıca sen yüzümde işe yaramadı diyorsun ya. dogru yaramamıstır çünkü son bi kaç aya kadar lazer sadece kalın tüylere etki ediyordu. ince tüylere vuruldugunda tam tersi çoğaltıyordu. ama artık yeni bir makine çıkmış. gittğim yerde bana söylediler. internette araştırdım evet internette dogruluyor. öyle bi makine var yeni çıkmıs ince tuylerde etkılı diyor. ama ben o makineyi hic kullanmadım kullanmadıgım hiç birşsey için kesin birsey de demem. bence sende bi kac yere git internetten de iyice arastır. bırak bu epilamor yada vs başka kremlerin adını çunku işe yaramadığının artık akllı olan herkes farkında. yalanlarla daha fazla kendinizi düşürmeyin.

bu arada reklam yapıyorsun diye suçlamada bulunmadan önce bir daha bak, iyi bak, iyi oku. bir marka, yer, mekan ismi vermişmiyim.

icequ aynı yazını başka bır sayfada okumustum ama dermonox ıle sempramaj yada epılamoru bır tutma ıstersen bak ne dıorum ben faydasını göruyorum sımdı ben yalanmı soyluyorum tatlım..yanı yazıklar olsun fılan agır bır ıtham..%100 kesın çözüm vermıyor dıyede eklıyorum..ustelık ben hormon hastasıyım verdıgı bu kadar sonucada şükür dıyorum..yanı kullan demeyecegım ama lutfen bızlerıde suclama..umarım sende kurtulursun ve kıldan tüyden şeylerle uğraşmayız artık

Slm arkadaşlar ben yorumları okudum herkes düşüncelerini çok güzel açıklamış ama ben tüy yokedici hakkında ispatlı şekilde bazı şeyler söylemek istiyorum. Bizde kulakdan dolma düşüncelere sahiptik ben arkadaşlarım ve çevrem. Bir şeyi bilmek yaşayarak sonuçlarını görerek edindiğiniz bilgi kadar güvenilir olamaz.DERMONOX yok edici kullanan birçok kişinin tlf email verebilirim adres bile çünkü kendimiz denedik bacak koltuk altı ve bıyık kaş altı hatta yaş farklılığını bile düşündük 40 yaşındaki bayan bacak 18 yaşındaki ise koltuk altı süreç çok farklı olmadı aslında ama bitti aylar oldu biteli ve dahada çıkmadı ama bu demek değil herkesde aynı olabilir cilt yaş kıl kalınlığı sıklığı bunlar hep değişiktir kişiye göre bu ayrıntılar göz önüne alınmalı ve asla kulaktan dolma bilgilere kanaat getirmemeliyiz.

mine ve özlem12 ajanmısınız siz ya.. gidiniz

kızlar sonuç hüsran uzun zamandır yazmadım tam olarak sonuçlansın diye ama malesef kıllar gitmediği gibi yüzümü sivlice bastı almayın diiyorum ALLAH ONLARI BİLDİĞİ GBİ YAPSIN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…