umurım kullananlarda bi yan etki çıkmaz üstelik sağlık bakanlığı onaylı ve eczane de satılıyor diyolar anlamadım yani
ben sempremaj kullandım inşallah o da böyle çıkmaz
umurım kullananlarda bi yan etki çıkmaz üstelik sağlık bakanlığı onaylı ve eczane de satılıyor diyolar anlamadım yani
ben sempremaj kullandım inşallah o da böyle çıkmaz
Bu saçma kreme 500 dolar gibi abuk fiyat vereceğinize gidin lazer yaptırın 4 seans, 4 seans da kontrol yapılıyor etti mi 8.
Tek tük kalır ve bir daha çıkmaz.
Bu kadar da boşa para vermezsiniz... Bir sürü kampanyalar var.
evet bende okudum ama hala çıkıyo yayınlarda anlamadım bu arada senin kullanım sonuçları nasıl oldu dedikleri etkiyi yaptımı sempremaj???? yazarmısın
ayrıca ürün çıktığın da yalakalık yapanlarda onların sahtekar olduğunu yavaş yavaş anlamakta galiba. ablam bile dinlerken hep elim telefona gidiyor diyor.
bilinç altı sözlerle canlandırmalarla daha da etkili bi satış kampanyası yapıyolar bu bal reklamları içinde aynı bu adi pislikler içinde.zamanında bizim işyerimzde karınca yağını yok sattığımız gibi sonradan toplatıldığı gibi.Nasılsa vurdular parayı geçtiler.yazın fiyatlar 700 800 olacak lafları ne içindi? onlar bilmiyormu yaza kadar insanların tecrübe edip ürünün foyasının çıkacağını .ilk furyada ne kadar çok alırlarsa o yanalrına kar.olmayan biriseinede cevap çok açıktır ya kıllarınızdan dolayı derler yada düzgün kullanılmamıştır! herşey çok basit aslında
böyle olunca bu pis insan ırkı birbirini kandırmaya devam ettiği sürece kim kime inanacak artık!:26:
kesinlikle haklısın canım ben her çıkanı bi ümit diye denedim ne yazık ki sonuç hayal kırıklığı
kullandıklarım:bioder,karınca yağı,dermonox,sempremaj bunu hala kullanıyorum ne yazık ki hala bi değişiklik yok
karinca yagi bende denedim denemez olaydim daha cok killar cikmaya basladi, kesinlikle kimseye tavsiye etmemsuan bioder roll-on kullaniyorum koltuk alti icin iki ay oldu ve tuylerde incelme oldugunu goruyorum memnunum yani
Sürekli takip eden arkadaşlar hatırlarlar. günler önce sempremaj aldığımı ve kullanıp sonuçlarını burda sizlerle paylaşacağımı söylemiştim. SEMPREMAJ HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR... haram zıkkım olsun aldıkları her kuruş. burda bizi kazıklasınlar, kandırsınlar, binlerce insana hayal kırıklığı yaşatsınlar bakalım öbür dünyada bu hakkı nasıl verecekler. ben hakkımı zerre kadar helal etmiyorum. şimdi burdan çıkıp yok işe yaradı, azalttı, inceltti, geç çıkarttı, 2. seansı uygulayacağım diyen insanlar varya sizlere de yazıklar olsun. iki kuruş için bu insanlara maşa olup bizleri kandırmalarına yardımcı oluyorsunuz ya yazıklar olsun.
şimdi benim burda bu söylediklerimi ben kullandım işe yaradı diye yalanlamaya çalısan bi sürü insan olacak. kullandıklarını idda eden reklamcılar bunlar. ve bana da ürünü düzgün kullanamadığım için verim alamadığımı söyleyecekler. varsın söylesinler ama umarım bu sayfayı takip eden insanlar daha fazla inanıp kandırılmazlar. bu sahtekarlara daha fazla para kazandırmazlar. ben ve benim gibi salaklar yeterince kazandırdık zaten.
bu internetten tv den görüp aldığım ilk üründü ve son ürün olarak da kalacak. paranız varsa lazere gidin. yoksa ağdaya devam. gerisi yalan bence. benim param şu anda sadece genital bölgem için yetiyo bende sadece o bölge için lazere gidiyorm. ve kim ne derse desin gercekten işe yarıyor. sempremaja verdiğim parayla 2 seans daha lazere giderdim. lanet olsun bu işin içinde olup bizi kandıran herkese lanet olsun
Slm arkadaşlar ben yorumları okudum herkes düşüncelerini çok güzel açıklamış ama ben tüy yokedici hakkında ispatlı şekilde bazı şeyler söylemek istiyorum. Bizde kulakdan dolma düşüncelere sahiptik ben arkadaşlarım ve çevrem. Bir şeyi bilmek yaşayarak sonuçlarını görerek edindiğiniz bilgi kadar güvenilir olamaz.DERMONOX yok edici kullanan birçok kişinin tlf email verebilirim adres bile çünkü kendimiz denedik bacak koltuk altı ve bıyık kaş altı hatta yaş farklılığını bile düşündük 40 yaşındaki bayan bacak 18 yaşındaki ise koltuk altı süreç çok farklı olmadı aslında ama bitti aylar oldu biteli ve dahada çıkmadı ama bu demek değil herkesde aynı olabilir cilt yaş kıl kalınlığı sıklığı bunlar hep değişiktir kişiye göre bu ayrıntılar göz önüne alınmalı ve asla kulaktan dolma bilgilere kanaat getirmemeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?