istenmeyen tüylere %100 son!

valla bikini bölgesinden illallah ettim artık bıktım . ilk orayı halledicem genelde denemek için kol ayak felan diyolar ama cidden bıktım artık ilk oraya denicem . yüzüm aslında yüzümde kıl yok tüy var bıyık aynı şekilde almazsam belli olmuyor ama dediğin meselede var yüzüm gözüm açıldı diyorsun ya bendede minik tüylerden kurtulunca aynısı olur mu acaba yanı durunca sıkıntı yok ama daha ıyısı olsun dıye yuzumude alsammı

vallahi bana sorarsan yüzündeki killar azsa hic dokunma bile. biyik kas kolay oralari kendinde alirsin benimki acaip coktu ve siyahti oyüzden aldim yoksa suandada isterim hafif ayva tüyü olsun o beni rahatsiz etmez...ama koltuk altina ve bikini bölgene tabi kullanirsin yani.. ben simdi vucud icin olanida siparis ettim annem baya bir söylendi ama gözüm birsey görmüyor killarimi görünce kollarimi bacaklarimada kullanacam simdi adet dönemimin bitmesini bekliyorum valla ise yaramazsa ilk önce anam beni parcalayacak...ama buzamana kadar dedikleri dogru cikti tahris etmiyor acitmiyor güzel yapiyor cildi..killarda cikmasa tam olacak insallah

inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

arkadaşlar bütün yorumları okudum epilamo denen ürünü ablam aldı henüz sonuc almadı alsaydı bilgi verirdim bi arkadaşın ışınlı tedavi cihazı üzerine nette araştırma yaptım amerikada onaylı aşağıda kopyaladığım ürünü buldum fda onaylı olması bana güvenilir geldi teknolojik ürrün güvenililiği konusunda amerika tükiyeden çok daha ilerde amerikada yaşayan akadaşıma da sorup fiyat ve üün bilgisi alıcam geçekten kıllarından kurtulmak isteyen arkadaşlar garantisi olamyan üünlere para vermeden önce aşağıdaki ürünü de araştırmanızda fayda var derim

Silk'n SensEpil FDA tarafından onaylanmış ve üst dermatologlar ve SensEpil tipik bir ev ortamında kolay ve etkili, güvenli bir şekilde kullanılabileceği sonucuna plastik cerrahlar tarafından test edildi

ayrıca 60 gün içinde iade para garantisi de varmış ürün fiyatı 499 $ şimdilik süper gözüküyor en azından kesin çözüm diyor ve garanti veriyo

arkadaşllar bu epilamor denen ürünü sakın kullanmayın! dolandırıcı bunların hepsi arkadaşım aldı uyguladı.1 ay bile olmadan

kıllar çıktı.21 gün falan hikaye.sinirden küplere bindi kız,iade etmek istedi ama almadılar!! şimdi bela okuyup duruyor onlara,o kullandığı krem kıl köklerini mi besliyor nedir hemen çıktılar.yazıklar olsun

böyle insanlara...

benimde bir ay oldu kullanali ama daha birsey cikmadi ama acaba arkadasin yanlismi uyguladi..dun arkadaslarin yanina gittim hepsi diyordu yüzüne ne yaptin cok temiz duruyor...bugun gördüm televizyonda epilamora benzeyen bir ürünüde simdi isvicre cikariyormus..

ya bırak özlem sende ajanmısın nesin

canım merhaba son durumun nedir. merakla yorumunu bekliyorum. yorumuna göre bir karar vericem. ilgilenirsen sevinirm.

canım merhaba;
kullandığın ürünün ismini, nerden sipariş ettiğini ve şuandaki durumunu paylaşırmısın. merak ediyorum. ürün ile ilgili kısaca bilgi verirmisin. benimde genital bölgemdeki kıllar kalın ve sert kurtulmak istiyorum bu durumdan yardımcı olursan çok sevinirim. iyi günler...

canım dileğim 21 sempremaj kullanıyor ancak 2.kullanımının sonucunu hala yazmadı bende bekliyorum

bende kullanıyorum ne yazık ki henüz bi değişiklik yok çok düzenli ve talimatlara göre kullanmama rağmen

24 desem moralinizi bozmak istemem dün müşteri hizmetleriyle görüştüm neden bende etki göstermiyor diye kıl köküne göre değişebiliyor kullanmayı bırakmayın dediler

yok benim moralim bozulmaz cünkü ben kullanmıyorum ama söylendigi gibi 25 günde bitirseydi düşünebilirdim.bide o kadar reklam yapıyolar 25 günde tamamen bitiyor diye.

yok benim moralim bozulmaz cünkü ben kullanmıyorum ama söylendigi gibi 25 günde bitirseydi düşünebilirdim.bide o kadar reklam yapıyolar 25 günde tamamen bitiyor diye.

yani kıl kökleriyle alakalı dediler bi süre daha devam etcenm dileğim 21 in sonucunu da o yüzden merak ediyorum 2.ağda sonrası ne oldu diye?

bu arada bi arkadaşımda epilamor kullandı daha berbat artmış tüyleri zaten sanırım epilamora yayın ve satış yasağı getirilmiş

insanların zaaflarıyla oynuyolar her çıkan ürünü bi ümit deyip denedim inanın

Bu saçma kreme 500 dolar gibi abuk fiyat vereceğinize gidin lazer yaptırın 4 seans, 4 seans da kontrol yapılıyor etti mi 8.
Tek tük kalır ve bir daha çıkmaz.
Bu kadar da boşa para vermezsiniz... Bir sürü kampanyalar var.

canım hem çalışıyor hemde 2 yaşında çocuğun varsa gidemiyosun ki

arkadaşlar facebokta sempremaj sayfasında epilamor icin bakın ne yazmışlar.tamamen alıntı yapıyorum. [epilamor ürünü yayın yasağı getirildi.nedeni ise nano teknolojiyle hazırlanan özel formül dedikleri ağdaları normal sır ağda çıktı.bunun dışında üretici firmaları deterjan firması çıktı bundan dolayı artık insanları kandıramıyacaklar efendim.İsim vermeden bazı yerlerde hala kandırmaya calısıyorlar ancak devlet yasaklıdır.Teşekkürler] kullananlar icin paylartım.

umurım kullananlarda bi yan etki çıkmaz üstelik sağlık bakanlığı onaylı ve eczane de satılıyor diyolar anlamadım yani

ben sempremaj kullandım inşallah o da böyle çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…