epilamor kullandim yaa.. ya bikini bölgem normalde agda yaptigimda hep yara olurdu üstü ama bu agdada gercekten hicc birsey olmadi okadar beklemiyordum bende ve dayanabilecegim kadar acitiyorduu.... peelingi tonigi yagi gercekten yüzüme iyi geldi killar gitti belki ondan yüzüm gözüm acildi bilmiyorum ama gercektenden cildim güzel ve taze gözüküyor..buzamana kadar iyiydi bundan sonrasini bende bekliyorum insallah cikmaz daha dedigim gibi suan birsey yok...
valla bikini bölgesinden illallah ettim artık bıktım . ilk orayı halledicem genelde denemek için kol ayak felan diyolar ama cidden bıktım artık ilk oraya denicem . yüzüm aslında yüzümde kıl yok tüy var bıyık aynı şekilde almazsam belli olmuyor ama dediğin meselede var yüzüm gözüm açıldı diyorsun ya bendede minik tüylerden kurtulunca aynısı olur mu acaba yanı durunca sıkıntı yok ama daha ıyısı olsun dıye yuzumude alsammı
vallahi bana sorarsan yüzündeki killar azsa hic dokunma bile. biyik kas kolay oralari kendinde alirsin benimki acaip coktu ve siyahti oyüzden aldim yoksa suandada isterim hafif ayva tüyü olsun o beni rahatsiz etmez...ama koltuk altina ve bikini bölgene tabi kullanirsin yani.. ben simdi vucud icin olanida siparis ettim annem baya bir söylendi ama gözüm birsey görmüyor killarimi görünce kollarimi bacaklarimada kullanacam simdi adet dönemimin bitmesini bekliyorum valla ise yaramazsa ilk önce anam beni parcalayacak...ama buzamana kadar dedikleri dogru cikti tahris etmiyor acitmiyor güzel yapiyor cildi..killarda cikmasa tam olacak insallah
arkadaşllar bu epilamor denen ürünü sakın kullanmayın! dolandırıcı bunların hepsi arkadaşım aldı uyguladı.1 ay bile olmadan
kıllar çıktı.21 gün falan hikaye.sinirden küplere bindi kız,iade etmek istedi ama almadılar!! şimdi bela okuyup duruyor onlara,o kullandığı krem kıl köklerini mi besliyor nedir hemen çıktılar.yazıklar olsun
böyle insanlara...
benimde bir ay oldu kullanali ama daha birsey cikmadi ama acaba arkadasin yanlismi uyguladi..dun arkadaslarin yanina gittim hepsi diyordu yüzüne ne yaptin cok temiz duruyor...bugun gördüm televizyonda epilamora benzeyen bir ürünüde simdi isvicre cikariyormus..
kızlar merhaba ben geldim epilamoru denedim tüyler çıktı fakat sevindirici bişi var çok zayıf ve ince çıktılar elimdekini bitirinceye kadar deniycem daha sonra da sempremajı almayı düşünüyorum ne olursa olsun savaş açtım ya biticek ya biticek ama tüyler gerçekten zayıf çıktı çıkmayan yerlerde var haydi bu arada samyeli sende elindekini bitirinceye kadar kullan vazgeçme madem kalkıştık bişiye devam edelim bari
evt kizlarrr sonucu yaziyorum...
bugün 25. günüm krem bitti...aslinda biraz artacakti ama basta abartip bol sürdügüm icin dibinde bi kullanimlik krem artti...
sabah aksak aksatmadan sürdüm...amaaaan bugün yorgunum sürmesemde olur demedim...
koltuk alti ve genital bölgede kullandim önce...
koltuk alti:
agdayi yaptim epilasyon makinesie tabi kopan killar oluyo makineyle...kopan killar bi kac gün sonra cikti ama diyer killar baya iki hafta gelmedi...ve cikmaya baslayinca incelmis bi sekilde ciktilar...hatta bazi kisimlarda bosluklar var tüerin hic cikmadigi yerler...
koltuk alti tüyleri kalin oldugu icin ilk basta incelmis sekilde cikmasi normal kullanim klavuzundada yazio zaten...ama cidden aradada gelmeyen killar var ve seyrek duruyo koltuk altindaki tüyler...
genital bölge:
iste burda hayret ettim...normalde agda yaptigim zaman iki haftaya hepsi cikardi ama bu sefer öyle olmadibugün 25. gün yani nerdeyse bi ay olcak kopan killar haric diyer tüyler baya yoklar ama ordaki killarda kalin oldugu icin incelmis sekilde cikacaklardir kesin...bazilari yavas yavas cikmaya basladi ama o kadar ince ki inanamadim...nasil söylesem bi kalin kilin baya 5 kat incelmis hali yani...tabi burdada tüylerin cikmadigi yerler var hatta baya bi cikmadigi yerler var yani anlatmasi zor tabi resim koyamam normal olarak :) ama ince cikan tüyler baya az diyerlerinden haber yok yani söyle bi kiyaslama yapim... 100de 80ni hala yok cikmadi...baya sevindirici bi sonuc yani ben cok
mutluyum bu sonuctan :))
ben gercekten memnn kaldim kremden bidaha ismarlicam...ve tekrar koltuk alti ve genital bölgede incelmis killara ve kopmus olan killara uygulicam...diyer kremi kullanmadim vücuttaki tüylerin cikmasini bekledim...1 haftaya onlarada baslicam ama ordaki tüyler zaten ince oldugu icin daha net bi sonuc olcaktir...
ben sahsen tavsiye ediyorum tabi herkeste degisik olabilir ama bende ise yaradi ama unutmayin gercekten aksatmadan kullanmaniz gerek sabah aksam sürdüm üsenmeden...ikinci kullanistan sonraki sonucu dahada merak ediyorum :) ama alcak olanlara söyliorum
makineyle agda yapmayin kopan cok kil oluyo genital bölgeyi eldivenle temizledim ve orda daha net sonuc aldim...ikinci kullanimda koltuk altini tek tek cimbizla temizlicemki kopan kil olmasin...
bacak falan olsaydi resim koyabilirdim ve sonucu görebilirdiniz :))) kremin etki ettigi bi killa kopan bi kili yan yana koyup resim cekebilirsin iterseniz aradaki farki görmek adina...
bende kullanıyorum ne yazık ki henüz bi değişiklik yok çok düzenli ve talimatlara göre kullanmama rağmen
sizin kaç gün oldu kullanmaya başlayalı
24 desem moralinizi bozmak istemem dün müşteri hizmetleriyle görüştüm neden bende etki göstermiyor diye kıl köküne göre değişebiliyor kullanmayı bırakmayın dediler
yok benim moralim bozulmaz cünkü ben kullanmıyorum ama söylendigi gibi 25 günde bitirseydi düşünebilirdim.bide o kadar reklam yapıyolar 25 günde tamamen bitiyor diye.
Bu saçma kreme 500 dolar gibi abuk fiyat vereceğinize gidin lazer yaptırın 4 seans, 4 seans da kontrol yapılıyor etti mi 8.
Tek tük kalır ve bir daha çıkmaz.
Bu kadar da boşa para vermezsiniz... Bir sürü kampanyalar var.
arkadaşlar facebokta sempremaj sayfasında epilamor icin bakın ne yazmışlar.tamamen alıntı yapıyorum. [epilamor ürünü yayın yasağı getirildi.nedeni ise nano teknolojiyle hazırlanan özel formül dedikleri ağdaları normal sır ağda çıktı.bunun dışında üretici firmaları deterjan firması çıktı bundan dolayı artık insanları kandıramıyacaklar efendim.İsim vermeden bazı yerlerde hala kandırmaya calısıyorlar ancak devlet yasaklıdır.Teşekkürler] kullananlar icin paylartım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?