Sürekli takip eden arkadaşlar hatırlarlar. günler önce sempremaj aldığımı ve kullanıp sonuçlarını burda sizlerle paylaşacağımı söylemiştim. SEMPREMAJ HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR... haram zıkkım olsun aldıkları her kuruş. burda bizi kazıklasınlar, kandırsınlar, binlerce insana hayal kırıklığı yaşatsınlar bakalım öbür dünyada bu hakkı nasıl verecekler. ben hakkımı zerre kadar helal etmiyorum. şimdi burdan çıkıp yok işe yaradı, azalttı, inceltti, geç çıkarttı, 2. seansı uygulayacağım diyen insanlar varya sizlere de yazıklar olsun. iki kuruş için bu insanlara maşa olup bizleri kandırmalarına yardımcı oluyorsunuz ya yazıklar olsun.
şimdi benim burda bu söylediklerimi ben kullandım işe yaradı diye yalanlamaya çalısan bi sürü insan olacak. kullandıklarını idda eden reklamcılar bunlar. ve bana da ürünü düzgün kullanamadığım için verim alamadığımı söyleyecekler. varsın söylesinler ama umarım bu sayfayı takip eden insanlar daha fazla inanıp kandırılmazlar. bu sahtekarlara daha fazla para kazandırmazlar. ben ve benim gibi salaklar yeterince kazandırdık zaten.
bu internetten tv den görüp aldığım ilk üründü ve son ürün olarak da kalacak. paranız varsa lazere gidin. yoksa ağdaya devam. gerisi yalan bence. benim param şu anda sadece genital bölgem için yetiyo bende sadece o bölge için lazere gidiyorm. ve kim ne derse desin gercekten işe yarıyor. sempremaja verdiğim parayla 2 seans daha lazere giderdim. lanet olsun bu işin içinde olup bizi kandıran herkese lanet olsun