istenmeyen tüylere %100 son!

Ben de sana hak verıyorum canım 300 tl az bır para değil.Amac tuylerın cıkısı gecıktı mı ya da bıraz cılız gucsuz cıktımı aa ıse yarıyor dedırtıp 2. paketı ısmarlatmak resmen.Ağda ya da sirden sonra limon tuz uygulaması da aynı ıslevı goruyor forumlarda da var o bolgeyi nemsız bırakınca da tuyler beslenemez fln (300 tl vermeyecekler ıcın soyluyorum)yanı urunlerin geciktirici cılızlastırıcı avantajından faydalanmak ısteyenlere amenna ama tuy sorununa ole 1 ayda son verecek dıye hayal kurmayın kurdurtmalarına ızın vermeyın bır gun acelenız oldugunda bır jıletlemeye bakar aynı noktaya donersınız

slm arkadaşlar giremiyrm uzun zamandır.. şuan yorumları okudum ve tek söyleyeceğim o dolandırıcı pisliklere paranızı yedirmeyin..ne epilamor ne sepromaj ikiside bi halta yaramaz.. dün epilamordan beni aradılar ve nasıl olduğunu sordular,memnum kalmadım dedim,kaç gün kullandığımı sordu ve bunu en az 4 seans yapmam gerektiğini söyledi.. madem öyle neden tvlerde 21 gün kesin diyosunuz dedim suratına kapadım.. paramı haram ediyrm bu dolandırıcılara..birde tvye çıkıp sanatçılarıda buna alet edip güven kazanmaya çalışıyolar.. inanmayın..bu arada hafta sonu lazer için pervin dinçerin yerine gittim.uzman lazerde vücut %80 yanıt verir dedi. yüz ve genitalün alt tarafı asla bitmez dedi yalan sölemek istemem dedi.sadece incelir ama asla bitme garantisi olmazmış..ileride hamilelik döneminde hormonarın değişmesiyle tekrar çıkabilirmişte bunun garantisini kimse veremez dedi.. dürüst davrandıkları için sevindim. yanii kıllarımızla yaşamaya devam..onları sevin bence nefret ettikçe dahada çoğalıyolar sanki ...

uzun zamandir yamadim pardon kizlar :) simdiiiii sempremaj ise yario ama dediklei gibi bi seferde gitmio bi kac seans yapmaniz lazim...koltuk altinda tekrar bi azalma du ikinci kullanimda...göbegimdede yaptim ve tüylerin yarisi gitti...ikinci kez uygulicam...

yani sempremaj bi sonuc veriyo ama bi seferde degil bence büyüme asanasinda olab tüyler tamamen gidio digerleri cikio...hani lazerdeki gibi sadece büyüme asamasindaki tüylerde etki edio ya öyle...yani ben ama yinede sonuctan memnunum tabi bazi kisiler icin bu yeterince bi sonuc olmayabilir herkes kebdi bilicek...azalmasindan bile cok mutlu oldum ben :)

yani sonuc ise yario ama bi kac kez yapmak gerek tek seferde bitmio :)

bence 300tl veriyorsaniz, ve "bir kac seyans" gerekiyor diyorsaniz, lazer'e git daha mantikli.

sırf bu konu için üye oldum. bende sempremaj aldım, kullanmaya başlayalı 5 gün oldu.inşallah umutlarım boşa çıkmaz. kullandıkça sonuçları burdan paylaşacağım.

Merhaba kızlar;

Uzun zamandır yazamadım ama sonuçları açık seçik yazayım.Epilamor harika bir ürün.Eğer paranız çoksa,harcayacak yer bulamıyorsanız ve tüyleriniz bir 10 gün geç çıksın istiyorsanız,birde cilt bakımı yaptırmış olurum diyorsanız mutlaka alın,kullanın.Ama yukardaki kriterler dışındaysanız,limon sürün,soğan kürü yapın,tek tek elinizle yolun ama bu ürüne para vermeyin.Çookk umutlarla aldım ama bunlar safsata.O artık çıkmayacak,memnunum diyenleride 1-2 ay sonra görürürüzçİnternetten bir bayan arkadaş artık çıkmadığını söylemişti,tek tük kaldı diyordu ve ürünü bırakınca dün öğrendim tekrar çıkmaya başlamış.Hemde olduğu gibi,ne azalma ne incelme.Benimkilerde ürün kullanırken incelmişti ama o kadarını 5 tllik karınca yağlarıda yapıyor.

Bir doktora gidin,estetik merkezine değil,adam gibi testler yaptırın,bişey çıkmadıysa testlerden hastanlerin estetik merkezleri var orada en acilinden epilasyona başlayın.Sonuçta her ay ağda yaptırıp,yüze yada vücuda o acıyıda çekiyoruz,o zamanı da veriyoruz o parayıda harcıyouz.Bne yarın için randevu aldım bir doktordan bakalım test yapılacak ,hormon testım negatıf cıkmıstı ama tekrar bakacagım ne olur ne olmaz.Ondan sonrada epilasyon tipine karar vereceğiz.Aman gözünüzü seveyim ben ettim siz etmeyin.Açık seçik diyorum sadece geçici çözüm sağlıyor.Bende 15 gun once ne de azaldılar ne de ınceldıler diye dolanıyodum.Bir işe yaramıyorrrr..

zeyzey32 canım ben lazerle ilgili görüşümüde yazmıştım... 10 seanslık bi lazer geçmişim var 2 yıl öncesinden ve lanet ediyrm ki bu kılların çıkmasının tek sebebi o lazer yapılırken vurulan jilet.. incecik tüylerim kıl oldu.. 2 hafta önce gittim tanınmış bi lazer merkezine pervin dinçerin bakırköydeki yerine oradaki uzmanın söledikleri benim için daha önemli... şöyleki;yüz ve genitalin alt tarafında asla bitmez,vücuttada %80 oranında biter dedii.. ama asla bitme garantisi olmaz ve ileride hamilelik döneminde hormonların değişmesiyle tekrar çıkabilir dedi.. daha önceki yazımdada belirttim aynı şeyleri..bence herşeyi çok fazla inanıyrz ve inandığımız şeyler bizi daha berbat hale getiriyor..

sene olmuş 2012 hala su istenmeyen tüylere bi çare bulamadılar ya ona yanarım......bu kadar mı zor. Bu ürüne inanmaktan baska çare yok.Çok iddallılar ama bi güzel haber duyabilsek keşkee

arkadaslar ben 2 ay önce aldım .2 defa da tam olarak söylenildiği gibi uyguladım ancak tüyler olduğu gibi hepsi geri çıktı..azalma bile olmadı .ve hatta ben yüz setini kullandım ve yüzümde sivilceler çıktı.
çok pismanım sabretmeden aldığıma. 299 tl az para değil ..boşa gitti yine
yine hayaller yıkıldı((

Merhabalar..
Sizde ne gibi bir değişim oldu...güvenerek kullanabilirmiyiz..

arkadaslar ben 2 ay önce aldım .2 defa da tam olarak söylenildiği gibi uyguladım ancak tüyler olduğu gibi hepsi geri çıktı..azalma bile olmadı .ve hatta ben yüz setini kullandım ve yüzümde sivilceler çıktı.
çok pismanım sabretmeden aldığıma. 299 tl az para değil ..boşa gitti yine
yine hayaller yıkıldı((
paranızı sokağa atmayın arkadaşlar.keşke bende biraz daha bekleyip sonra karar verseydim almaya . bu yorumları okuduktan sonra en azından 2 kere düsünürdüm almak icin.((
yüzümdeki tüylerden çooooooooooooooook rahatsızım. ne bulsam 4 elle sarılıyorum belkı ise yarar diye.. ama ne epilixir. ne epilamor ne de bioder işe yaramıor arkadaşlar .(( malesef

canım benimkide lazer yüzünden böyle oldu zaten.napıcaz peki bunlara?

ben subat ın 22sınde surmeye başladım... 21 gun duzenlı kullandım...ve tam 1 ay 10 gun oldu...tuylerimde gozle gorulur bı ıncelme var...normalde 1 ayda kollarım eskı halıne donuyordu...ve hormonal bozukluk var bende... tuyler oncekılere gore bıraz daha gec cıkıyor... benı bu urune ınandıran hormon bozuklugu olan kısılerın bıle kullanabılmesı oldu... dedıklerı gıbı 1.uygulamada yok oluyor sozune hıc ınanmadım ve kendımı kaptırmadım...zaten oylesı mucıze olurdu... sıze sunu soyleyebılırım ki; lazere gttıgınzde 1000 tl toptan yaptrdıgnz seansları bunlar parcalara bolmusler... yanı aldıgnz 1 set sadece 21 gun kullanabılecegınz azlıkta...2 uygulamaya mumkun degıl yetmezz...1 uygulama azaltıyor 2. hatta 3. 4. uyu almaya zorluyor... boyle dusunecek olursak lazerle aynı paraya gelıyor... bende hormn bozklugu oldugu ıcın bu kez set almadım erkek kremını sıpars ettım sadece... cunku vucudm erkek hormonları salgılıyr...daha ıse yarayacagını dusundum bilmiyorumm..peelingm tonıgm yağım agdam var ama fınal kremı dedıklerı sey cok az...su an kıllarımn uzmasını beklıyorumm cıkmayanlar var regl dönmnden sonra tekrar 2.uygulamamı yapıcam... ıse yararyacgını duusunyrumm... sevgılerr

sempremaj kulllananlar tekrar bir bilgi verebilirmisinz acaba. ben sanırım sempremajdan alıcam ama memnun kalmazsam asıl ona yanarım, ve internette diğer sitelerde yayınlalan kullanıcı yorumlarınada pek güvenemiyorum. genelde çoğunluk sempremajdan memnun ama tereddütteyim

bugün 10.cu günümdeyim. normalde çıkmış olması lazımdı ama henüz bir değişiklik olmadı. yani şimdilik sempremajdan memnunum ama kesin konuşmak için biraz erken. inşallah işe yarar.

ya arkadaşlar neden bu kadar hemen inanıyosunuz.. önce bi yorumları okuyun hiç memnun kalan olmamış başta ben olmak üzere.. bu ürünler tamamen yalan iki sanatçı çıkarıyolar diye inanmayın.. herkes parasıyla iş yapıyor orada tabiki öyle diyecekler.. sanıldığı gibi 21 günde tüyleri bitirmiyor ben yaşadığım şeyi size yazdım müşteri temsilcisi beni aradı tek seasta bitmez bi kac seans kullanıcaksınız dedi.. 21 gün falan hikaye.. bu ürün sadece tüyleri geciktiriyor,inceltiyor gibi görünüyor ama oda hikaye.. bi arkadaşımızın dediği gibi limon tuz da aynı etkiyi yaratıyo... valla ben vatarndaşlık görevimi yapıp burada hiçbi halta yaramadığıını (epilamor ve sepromaj) söyledim çok paranız varsa alın tabi ama birazda kullananların fikirlerine önem verin.. burası paylaşım sitesiyse ve biz buraya bunun için girip bakıyorsak,deneyim paylaşıyorsak bence herkesin iki defa düşünmesi gerek herşeyi...

İnanmayın böyle şeylere. Pazardan aldığınız limon daha çok işe yarar.

Canım benim,seninki de lazer yüzünden olmuş demek,off bu kıl tüy sorununa hala çözüm bulamadılar..Ben 2 seans lazere gittim,ilk seansımdan 1 hafta sonra döküldü tamamen,zaten seans sırasında da yandığı için tüyler rahattım,kalanıda döküldü,ardından hayatımda ilk kez 15 gün bebek gibi gezdım,arada bir iki tane çıktı onlarıda kısalttım,ikinci kontrol seansıma gittim onlardada kalanlar döküldü,lazer ne sonuç veriri bilmem ama benim gibi yüzü sert ve çok tüylü bayanlarda işe yarıyor sanırım,ince tüyleri ise kalınlaştırıyor,3 seanstan sonra bayan ayda bir çıkar çıkmaz dedi,sonuçta seansına 40 tl verıyorum,her hafta kuafore 2 defa gıtmekle aynı fıyat benım ıcın,tum yuzumu aldırıyordum ben cunku,şimdi sıvılce hatta kıl köku ızı bıle yok yuzumde,gerekırse ömrumun sonuna kadar ayda bı defa gıderım napım,bır ay böyle puruzsuz gezmek yeter bana,yuzunde tüy olanlar anlar ne demek ıstedıgımı,varsın bıtmesın napım

arkadaslar 400 lıra verdım epılamor hem yuz hemde vucut setı aldım ınanıp bı kere vucut bkım setı ıcınde 2 tne krtus agda var bı kere kullandım ıkıncıde bı bktım sekerlnmıstı 21 gunluk krem anca 10 gun ytıyor hıc bıseye fydası yok bır tne bıle tuy eksılmedı yazık paranıza yalan dolan hepsı bn cok tuylu bırı degılım tuylerımde ıncedır etkı etse bana ederdı zerre fyda grmedım yuz bkım setının agdası 2 satte ısındı cok kotu bnı dınleyın sakın almayın

bu ürünlerden kullanıp tüylerinden kurtulan var mı?

Eklentiler

• $veniza-tuy-normal[1].jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 112
  • $veniza-tuy-azaltici-exstra_[1].png
    61,7 KB · Görüntüleme: 111
  • $525547_151437588315504_100003477906321_183857_2020118443_n[1].jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…