• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

Bende karınca yumurtası yağı falan kullandım ve hiçbir işe yaramıyor. Bu ürünlerden biri falan doğruysa almayı düşünüyorum. Deneyenler bilgilendirsin :)

kişiden kişiye değişiyor sanırım. karınca yumurtası yağı epey etkili,bir de yeşil bakla olayı. ikisi de çok etkili ama düzenli kullanmak lazım :52:

hem bu urunler epilamor kadarda pahalı degıller benım oturd ugum sehıre bu urunlerı tanıtıcı ve satısının yapıldıgı bır merkez acılmıs bende kullanmak ıstıyorum fakat acaba olumlu sonuc alan var mı dıye de merak edıyorum :26:

Eklentiler

• $veniza-tuy-normal[1].jpg
    $veniza-tuy-normal[1].jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $veniza-tuy-azaltici-exstra_[1].png
    $veniza-tuy-azaltici-exstra_[1].png
    61,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $525547_151437588315504_100003477906321_183857_2020118443_n[1].jpg
    $525547_151437588315504_100003477906321_183857_2020118443_n[1].jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 61
Yaa arkadaşlar, benim anlamadığım ünlüler napıyo.. Mesela Bülent Ersoy.. Onun bizden daha dertli olması olması gerekmez mi :)) Bu işin çözümünü onlar bilmiyosa bende bişey bilmiyorum..:)) :1:

Ya allahaşkına böyle mucizeler vaadeden ürünlere inanmayın.reklamını izledim,adam kapıya gelen yapışkan pazarlamacılara benziyor,sahtekar kılıklının teki.sürekli böyle ürün reklamları oluyor,yok beyazlamış saçı eski rengine çeviren ürün varmış,birdaha asla beyaz çıkmıyormuş,yok bi krem varmış ta hamilelikten kalma çatlakları siliyormuş bilmem ne.bunlar böyle,kaç kişiye kakalarsak kar diye bakıyorlar,zaten bir dünya para.hiçbir işe yaramadığını görüp firmayı aradığınız zaman aman efendim demek ki sizin etki görmeniz için iki set kullanmanız gerek falan diyorlar,sonra sizde birinciye bir dünya para verdim,boşa gitmesin bari ikinciyi de alayım diyorsunuz böyle sürüp gidiyor

Ben de daha önce sipariş verip, forumları okuyunca çok kafama yatmamış siparişi iptal etmiştim. Bugün kullandınızmı nasıl diye aradılar epilamordakiler bende iptal etmiş olduğumu söylediğimde yeni kampanyalarını anlattılar tek set 199 tl 2 set alınırsa 299 tl ve yanında 6 tane başka hediyeleri varmış... saç için şampuan losyon, romatizma vs için krem incelme seti filan tamam dedim ama doğru mu yaptım bilmiyorum ya... hiç mi memnun olan yok bu şeyden akıl verin bana...

ismi neymiş merak ettim arkadaşım....

acvit tüy dökücü diye adlandırdıgımız ürün için şunları size söyleyebilirim piyasada bir çok ürün bulunmaktadır fakat ph değerleri yüksek oranda ve daha çok zarar verıcı etkıde olabiliyor bunun için tamamen birki özlerinden oluşan yani polifonellerden oluşan bu tüy dökcücü kremi size tavsiye ediyorum herhangi bir zararı yoktur bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen xxxxx numaralı telefonlardan irtibata geçerseniz yardımcı olabiliriz ilginizden dolayı tşk.xxxxxx[/url]

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşllar nicedir foruma giremiyordum.. öncelikle epilamor ve sepromajı kullanıp hiçbir işe yaramadığını yazmıştım..
geçen gün tntde renkli bir gün programında uz. estetisyen zeynep. diye biri vardı.. tüylerle ilgili bi üründen bahsetti.çok çok iddalı ...
velhasıl ürün ismi vermedikleri için kanalı aradım ve firmanın ismini telfonunu aldım.. aradım ve sipariş ettim..internette bu ürünle ilgili hiçbirşey yok,bendeki ne akla hizmetse aldım hemen.. iiki gün oldu ürün geleli.. adı: biominera tüy azaltıcı krem..
içinde bir kutu bildiğimiz tüy dökücü krem var,hani sürünce 8 dk bekletip yıkanınca tüyleri döken ciinsten.
bir kutuda losyon krem var... tüyleri döktükten veya epilasyon yaptıktan sonra losyonu sürüp 8 saat su değdirmemek gerekiyormuş..bende gece sürüyorum.. şuan yüz bölgemde uygulama başladım.. kadının vadettiği 3 ayda tamamen kurtulmamız yönünde.. umut dünyasındayız yine umarım bu fayda eder,10 gün sonraen azından incelmiş olursa belli olur.. sevgiler

arkadaslar sabahtan beridir burayı okuyorum. 39.sayfaya kadar okudum dedim ki belki biri iyi bişey yazmıştır atlamayayım diye ama yok hiç işe yarayan bi çözüm göremedim.peki bioder kullanan var mı en gelişmişi bioder olsa gerek diğer markalara oranla cok daha saglıklıdır heralde.bir de episiva ve capilex diye bişey okumustum baska bi topicte fikri olan varsa cok sevinirim !! :kkk:

arkadaslar sabahtan beridir burayı okuyorum. 39.sayfaya kadar okudum dedim ki belki biri iyi bişey yazmıştır atlamayayım diye ama yok hiç işe yarayan bi çözüm göremedim.peki bioder kullanan var mı en gelişmişi bioder olsa gerek diğer markalara oranla cok daha saglıklıdır heralde.bir de episiva ve capilex diye bişey okumustum baska bi topicte fikri olan varsa cok sevinirim !! :kkk:

Gutto karınca yagı kremı aldım son carem onu denemek canım

Gutto karınca yagı kremı aldım son carem onu denemek canım

canım onu ben 4 yıl önce filan alıp kullanmıstım ama cok faydalı oldugunu düşünmüyorum.zaten kremsi seylerden hiç hoşlanmıyorum çünkü daha cok besleyeceğini düşünüyorum.inş. sende etkisi olur

canım onu ben 4 yıl önce filan alıp kullanmıstım ama cok faydalı oldugunu düşünmüyorum.zaten kremsi seylerden hiç hoşlanmıyorum çünkü daha cok besleyeceğini düşünüyorum.inş. sende etkisi olur
haklı olabılırsın canım lazerden bıle memnun kalabılen bulamadıktan sonra kremlerden bıraz zor fayda buluruz benımkı umut dunyası ... nasıl basa cıkacagız bu tuyler ıle pekı...

valla en pratik çözüm ağda o da cok can yakıyor ama o anlık acısı oluyo ondan sonrası mis gibi :1: agda öncesi yapılacak lokal anestezik ürünler vardı şimdi aklımda yok ama onu da yine kk da baska bi topicte okumustum.o ürünlere de kimi faydası var yazmıs kimi hiç etkisi olmuyor yazmıs alıp da denemedim ama bir de onu denemk lazım belkide. ama şunu biliyorum karıncanın yumurtası gercekten işe yarıyomuş yagı yada kremi demiyorum direk kendi yumurtası benim görümcem yapmıs bacagının bi kısmına gercekten de orda kıl tüy yok ama o da cokkkkk günah.

merhaba arkadaslar.dün gittim eczaneden episiva ve capilax almaya ama eczacı o tür tüy azaltıcıların artık satışlarında olmadıgını çünkü talebin olmadıgını yani memnuniyetin olmadıgını söyledi.2-3 yıl önce satısımız oluyordu ama artık satmıyoruz size önereceğimiz sadece bioder olur etkisi kanıtlanmış ve düzenli kullanmanız sonucunda da gercekten faydasını görürsünüz dedi.bende aldım vücut için olan lej ve krem 2 si bir arada olanını.dün aksam ve bu sabah kullandım.bu topictemiydi tam hatırlamıyorum ama kokusu iğrenc filan yazanlar olmus ama hiç öyle kokusu iğrenc filan da değil gerci görecelidir tabi zevk meselesi ama ben begendim.bir de Tüy Azaltıcı Deo Roll-On aldım koltuk altı için pratik oluyor.inş. işe yarar bakalım.resimlerini de ekleyim

$bioder vücut.jpg $bioder rol on.jpg

Yorumları okumadım belki aynı cevabı veren olmuştur ama direk cevap vereyiim.
Ürünün adı epilamor ve benim almaya çok heveslendiğim bi üründü.
Çok araştırma yaptım kullananların yorumlarını okudum çoğu kişi işe yaramıyor diyor sebebide şu olabilir tek kullanımda veda etmiyorsun tüylere 2 sefere falan kullanmak gerekiyor buda 500-600tlye denk geliyor. Yada uygulamasını doğru yapamamışlardır.
Sonuç şu ki şahsen ben vazgeçtiim çok kişi kandırıldık falan demiş açıkcası korktum. Kimseyede tavsiye etmiyorum.

merhaba arkadaşlar,
hemen hepsini okudum yorumların, çünkü bende bu tüylere bi çare bulmaya çalışıyorum, hatta bu aralar ağdayla bile uğraşmak istemiyorum, jiletle alıyorum valla çok yoruldum artık :(

amaaaa özellikle bu epilamoru ilk tv de izlediğim andan beri hiç ama hiç inanmadım.. reklamı yapanlara bi bakın lütfen ; mehmet ali, seda sayan, çiğdem tunç... o kadar abartılı, o kadar yapmacık, o kadar saçmaki, rolde yapamıyorlar buram buram sahtekarlık dökülüyor yüzlerinden, ürünü pazarlayan adamı hiç konuşmuyorum bile..

ama buna para veren arkadaşlara üzüldüm çünkü gerçekten çok pahalı, bende ne denirse deneyen biriyim, aynen karınca yağı, bioderm, lazer vs... denedim hiç bi değişiklik yok, sir ağda yapıyordum ama ondanda bıktım artık, 1 saatten fazla sürüyor, başım dönüyor benim eğilip, kalkmaktan.. hepsinden vazgeçtim, jilet yapıyorum, napıyım haftada bir yaparım ama en azından canım acımaz, param gitmez

bunların hiç birine inanmayın arkadaşlar, paranızada canınızada yazık, napalım artık sabredip, yaşlanmayı ve kendiliğinden dökülmelerini bekleyeceğiz :) :)

ne yani lazer işe yaramıyormu :53:son umudumuzda gitti desenize

Back