Ürünü annemden duydum ve etraflıca bir araştırma yapmadan almak istemedim; tüm yorumları okudum ve her iki ürün için de (bence aralarında bir fark yok, biri diğerinin laciverti) "tüylerim kesinlikle bitti" diyebilen bir kişi bile yok. Bir şeylere inanmayı çok isteyen insanları kandırmak ne kadar da kolay. Üstelik uzun vadede yan etkileri bilinmeyen bir ürünü hevesle alıp kullanıyorsunuz, bir ürünün bitkisel olması yan etkilerinin olmayacağı anlamına gelmiyor. Televizyonda gördüğünüz her şeye sorgusuz sualsiz inanmayın. Ben de bu sektörde çalışıyorum, televizyon kanalına yüklü miktarda para verilirse emin olun ne Seda Sayan'a ne de Derya Baykal'a bu ürünü sorgulama şansı verilir. İstenmeyen tüy problemi sadece türk kadınlarına özgü bir şey değil ki, eğer böyle bir keşif yapılsa tüm dünyada yok satardı. Keza emin olmak için bilimsel makale kaynaklarına da baktım, bu ürünlerin hiçbiri hakkında tek bir makale bile yok! Türkiye'nin ilaç sektöründe dünya çapında en çok insan üzerinde deney yapılan ülkeler arasında olduğunu da bilmiyorum söylememe gerek var mı? Bilimsel bir tabanı olmayan, sadece eli yüzü düzgün bir beyefendinin laflarına inanarak kendi sağlığınızı riske atmayın bence. Yarın bir gün olumsuz bir sonuçla karşılaşırsanız adamlar üç beş lira tazminat verir ve işin içinden sıyrılır, bozuk bir cilt ve psikolojiyle bir ömür geçirecek olan siz olursunuz. Bence bu tarz konularda daha ince eleyip sık dokumakta fayda var.