İstenilmeyen gelin,dolandırılma hissi,aramızda avukat var mı yardım edin

Bu
vicdan meselesi değil bi yükün altına girdim ve kimse bilmiyor bulmadığım için de yazdım

İnşallah dediğiniz gibi değildir ya da dediğiniz şeyler olmadan kurtulurum

Seni düşünüyoruz zaten eşini değil ? Boşanmak tek çözüm sen boşuna evlilik sözleşmesi peşinde geziyorsun Sözleşme yaptığında huzura feraha kavuşacağına inanıyor musun cidden ?
Hayır birine aktarana kadar ve boşanana kadar kafam rahat etse diye düşündüm

Hiç bir şey anlamadım. Birlikte oldunuz diye mi tehdit etti? Siz olduysaniz oda oldu siz de onu tehdit etseydiniz o zaman. Bekar dul kadınım istedigimle olurum diyemediniz mi? Siz bu adamla zengin diye evlendiniz ama zengin değil mıymış? Anlamadım gerçekten sorun ne?

Üstünüzdekileri birine devretmek hukuken çok doğru olmayabilir bu arada eğer buna karar verdiyseniz bi araştırın derim

Bu

vicdan meselesi değil bi yükün altına girdim ve kimse bilmiyor bulmadığım için de yazdım
Şimdi bana güveniyor, çıkarsam seninle çıkarım, sen gideceksin diye korkuyorum, biliyorum gideceksin sözleri karşı arafın vicdanına oynamaktır. Farkında olmayabilirsiniz ama vicdanınıza domunmaya çalışıyor

Zengin diye değil aslında sorun ortaya yeni yeni çıkan yalanlar ve orta da bişey olmaması yani para pul keske görsem ama kendin de olmasa o para o ev.mutlu olmadıktan sonra boş hepsi.dolandırılıyorum gibi hissediyorum.aileyle ilk tanışmamız da görevinden dolayı buraya geldiklerini söylemişti anne ve babası da.herseyin yalan mı acaba diye düşündürtmesi beni çok üzüyo.o dönem arkadaşıma anlatması sürekli bişeyler araması beni çok korkutmuştu ne olcaksa o zaman olsaydı dediğiniz gibi ama kendimi bağlamamış olurdum.

Haklısınız zaten doğru düşünsem böyle olmazdı duramadım işten izin aldım eve gidiyorum çok kötüyüm

Sizinle aynı fikirdeyim de "türlü katekullilerle" deyince aklıma Burhan Altıntop geldi. :)

Evde hakkı yok fakat arsada ödediğiniz kredi kadarınıda hakkı var

Arsayı ödemiştim deve ödüyorum.teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu bi çok arkadaş söyledi.ben önce alındığı için hakkı yok diye biliyordum
Önce alınan malda hakkı yok
Önce ödenen kısımdan da alamaz
Beraber ödediğiniz krediden alabilir
Yanlış yazmışsam özür dilerim bu konularda ki erkeklere çok sinir oluyorum

Ailemle konuşcam nasıl ne dicem bilmiyorum ama konuşcam
Ailen artık bir dur diyecek sana çünkü hata yaptığın için sürekli, düzgün karar almadığını düşünecekler.. Bu uğurda yalnız kalsan dahi ailen arkanda olmasa da bir an önce kurtul yoksa başında kurtulmadığın için ömrün boyu azabın olacak bu kişi. Daha fazla geç kalma..

Evet ikinci kez hata yapıyorum ve yanıltıyorum onları ki bu çok kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…