İşten istifa etmek... Ya sonrası?

Esinizi cok takdir ettim sirf sizin mutlulugunuz icin biseyleri sineye cekecek kadar mert biriymis helal olsun...

Bence de isten ayrilin okumak icinizde kaldigindan biraz da isten sogumussunuz bence. Birdaha bu genclik gelmeyecek isi hep bulursunuz ama mutluluk yas gecince mutluluk olmaz huzur olur. Bir duyguya yabanci kalmayin...

Maddi olarak zorlanmayacaksaniz ayrılın isten.dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz.Hic birsey sizden daha onemli değil

Haklısınız...

İşyerini suçlamıyorum zaten, sadece ayrılma kararı verdiren böyle bir sebebim var.. Haklısınız.

ayrıl en azından bir başkası iş sahibi olsun sayende..
donanımlı ve bol torpilliysen, gezer tozar canın isteyince de girersin bi yere,
yaşında genç hiç düşünme

Hanımefendi ben işten ayrılmayı gezip tozmak için düşünmüyorum, sebebini yukarıda uzun uzun yazdım. Belli ki anlamadınız. Ha bu kadroyu almak için de torpile hiç ihtiyacım olmadı. O yüzden siz rahat olun. İyi günler.

Şimdi çok isterdim sana yüreğinin götürdüğü yere git, oku, ideallerine odaklan demeyi
Ancak maalesef devir o devir değil artık
Her işin insanı bunaltan bir yanı mutlaka var ancak şuna emin ol, özel sektör insanı çarkları arasında sürekli ezen bir canavar gibi. Yani ileride yeniden çalışman söz konusu olunca daha büyük bir stresin içine düşeceksin, ara verip çalışmaktan kopmak da cabası. Kamu işlerinden çok fazla anlamıyorum ama çalıştığın bölümü değiştirmen mümkünse o şekilde bir değişiklik yapabilirsin. Ama şu yaşadığımız şartlarda işini bırakmanı asla tavsiye etmem

Haklısınız, kararımı verdim. Bırakmayacağım. En azından borcum bitene kadar. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşım bence kurum değiştirin ama nasıl gideceğiniz kurum eğitiminize izin verecek mi buna göre bir yer araştırın bir önce
sonra oluyorsa hem çalışır hem okursunuz orada...devlet yüksek lisansa izin veriyor bildiğim kadarıyla ama lisans için araştırmanız lazım

Seninde dediğin gibi her işin kendine göre zorlukları war malesef we yaşadığımız ülkede en iyi şartlarda çalışanlar kamu alanında çalışanlar sonrasında iş bulman senin çok zor olabilir hatta mezun olsan bile iş bulamaya bilirisin.mewcut işine katlanmak bu durumdan daha iyi gibi duruyor bence

Sevindim verdiğin karara, Rabbim okulun içinde bir çözüm yolu verir inşallah, her şey gönlünce olsun

umarım, çok teşekkürler

haklısınız, teşekkür ederim.

Senin yerinde olsam eğitim fakültesini okurdum,3.sınıftaymışsın. Öğretmenlik kadar güzel bir meslek var mı Allah aşkına? Yorumları okumadan önce 1750 tl ile geçinilmeyeceğini yazacaktım,işinden ayrılma diyecektim ama okuduğun bölümü 3.sınıfta olduğunu sonradan okudum. Çocuktan önce kesinlikle mezun olup öğretmen olmalısın canım

Allah düşmanımı bile işsizlikle sınamasın hep bunu derim

bende devletteyim zaman zaman bende sıkılıyorum ama özel sektörü de bildiğim için öncesinde, yatıp kalkıp şükrediyorum aman aman sıkılayım diyorum kendi kendime eskileri hatırladıkça :))

bence bizim ülke de fazla idealist olmaya gerek yok çünkü ne kadar çabalasanda karşılığını alamıyosun değerin bilinmiyo kimin adamı olduğuna bakılıyo açıkçası

bu konuda haklısınız, tipik memur zihniyeti.. insan köreliyor bazı noktalarda( bunu genelleme olarak yazmadım kimse alınmasın)

çalış bir yandan paran gelsin.
bir yandan yine kendini geliştirebilirsin. zamanın vardır muhakkak.
yemek kursları. İngilizce kursları veya başka yabancı dil.
dans kursları, fotoğrafçılık. hafta sonu ek iş bile olabilir.
küçük turlara katılın eşinizle..
yurtdışı turları olabilir, yeşil pasaport alırsın ilerde.
yani işten ayrılmanın dışında başka alternatifler üretebilirsin

yazdığınız son cümleye katılıyorum. ne kadar gerçek ve acı!..

Şimdilik devam etme kararı aldım bakalım umarım pişman olmam.

O zaman evlilik tazminatını alamayacaksın.

Evet alamayacağım

Haklısınız, şimdilik devam etme kararı bakalım

öncelikle memur olmak çoğu işe güzel çünkü iş garantisi var hafata sonu tatil 8-5 bir çalışma sistemi..başka bir merkeze yada ne bileyim belediyeye falan geçme ihtimalini düşün öncelikle..çünkü eveden birden 2 bin lira eksilcek...eşinin maaşıyla hem ev geçincek hemde sen okuyacaksın..mutsuz iş gerçekten çok kötü ama hesabınızı iyi yapın bence..

Yer değişikliği için tekrar şansımı deneyeceğim. Teşekkürler

Şimdilik devam etme kararı aldım bakalım umarım pişman olmam.

Evet alamayacağım

Haklısınız, şimdilik devam etme kararı bakalım
HAkkınızda hayırlısı olsun o halde. Okula devam etmeyecek misiniz peki? Branşınız neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…