işten ayrılsam mı ?

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
İnan ki konu açmaktan utanıyorum artık ama içimi dökmek istiyorum. Sorun yine eşim.Eski konumu bilmeyenler için eşim işten ayrıldı şuanda evde çalışmıyor. Ve iş bulma gibi bir gayreti hiç yok olmayacak gibi de.

İki gün önce iş yerime gül göndermiş aradım teşekkür ederim dedim. Bugün içeride kalan maaşı aldım. İçimden geldi almak istedim aldım sen daha iyilerine layıksın canım karıcım dedi. Hoşuma gitti jesti açıkçası bu aralar çok bunalımdaydım. Neyse akşam oldu eve gittim bana istediğim bir puzzle vardı ondan almış. Ya su anda bu jestlere ne gerek var tutumlu olalım durumuz ortada diyeceğim demeyeyim nankörlük yapma apranaxx dedim sustum.

Mutfakta yemek yapmaya başladım. Bu bir taraftan güya bana aldığı puzzle açtı yapmaya çalışıyor bir yandan da konuşuyor. Bak dedi kolumdaki dövmeye ek yaptırdım nasıl olmuş dedi. Çok güzel olmuş dedim. Ya ben bugün spora yazıldım haberin olsun dedi. Bu arada elektrik faturası gelmiş. Onu da sen öder misin benim maaş bitti dedi. Ben aynen şu :KK57:. Ve yine sustum hiç tartışmaya girmedim. Ama gece hiç uyuyamadım. İşede 2 saatlik uykuyla gittim.

Dün spora gidilmiş eve geldi. Ay öldüm bittim bacaklarımda derman kalmadı. Dinlencem şimdi dedi. Bu arada annesi geldi. Bir yere gidilecekmiş sende gel dedi. Benim evde işlerim var dün gece hiç uyuyamadım oğlun çok horladı uyandırdım uyanmadı da dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz. Neden uyandırıyorsun uykusunu açıçaksın dedi. Ben yine :KK57:.. Oldu minnak oğlun uyusun diye ben bütün gün işyerin de uykusuz gezeyim dedim. Bütün gün uyuyor zaten gece uyumasa da olur dedim. Dediği yere eşlik etmedim lafı da yedi ya ben gidiyorum o zaman sen dizini izle dedi gitti. Ya ben ne dizisi izlicem evde iş yapmaktan saçımı kaşıyamıyorum. Ama ona da bir gün patlıcam da daha da birikiyorum şuan.

Gene bana alınan puzzle başına geçti. Bu arada morelimin bozuk olduğu suratımdan belli sürekli laf atıyor ay dövmeye senin adını da ekletcem bir dahakine. Dedim niye dar alana sıkıştırdın alnın daha geniş oraya yaptırsaydın. Direk konuyu değiştiriyor kavga çıkmasın diye ama ben niyetı bozdum o kavga çıkacak. sende hiç sanatsal hediyeden anlamıyorsun. Sana bunu alacağıma 2 teneke yağ alsam daha mutlu olurdun. Ben yine :KK57: Mutafktan çıktığın yok. Ev işlerinden senden sıra gelmiyor bu işlerin birisinin yapması lazım. O kişide ben oluyorum ne yazık ki Sen boş insansın otur kendin yap dedim sadece.

Gene rahat durmuyor. Beni sinir etcek ya ay dün gecede öyle güzel uyumuşum yatak çok rahattı. Vallahi os.ra os.ra uyudum dedi çok pardon. Bu sefer ben sakin kalamadım. Kafasına öyle bir tokat attım ki şaaak dedi. Herhalde dedim cinnet geliyor anladı zaten suratımdan. Hemen kendimi toparladım oda toparladı hadi gel seninle hava alalım dedi ben yatıyorum sen bu gece burada yat dedim. Odada yattı dün gece.

Yalnış anlamayın normalde sakinim şiddet saldırma huyum asla yok ama aşırı üstüme geldi kendimi kaybettim gözüm nevrim döndü biran. Bugün işten ayrılmayı düşünüyorum. Sizce ayrılsam daha mı kötü olur. Evde daha çok mu kavga ederiz. Sadece danışmak istedim. İçim içime sığmıyor çünkü çok üzülüyorum. İşim çok iyi bırakmak istemiyorum ama bu şekilde de olmuyor.

eşiniz neden calısmıyor
siz neden işten cıkacaksınız kı
kazandıgınız parayı eve katmamaya baslayın bakalım ne yapacak o zaman

İşi bırakma, eşin için değil kendin için.
Yoksa bu adamla kafayı yersin.

Sanırım şu an için yapılacak en doğru şey karşına alıp 'Yav senin çalışmaya niyetin yok mu' demek.

Esiniz ne kadar rahat...
Hic mi gocunmuyor tüm gün evde?
İş niye aramıyor ?
Nasıl geçiriyorsunuz ?
Kafamda deli sorular...
Edit: siddete karşıyım ama esinize oyle sinir oldum ki gözüme batmadi.ki zaten onunda umrunda degil.normal bir insanin başına vur bakalim hem de karin/kocan yapsin..o is bosanmaya gider ama sizinki daha pohpohlama derdinde.

Direk soylesenize git is bul diye?

Ayrica isten kesinlikle çıkmayın .

Son düzenleme:
Is yerinizden izin alin bence. esinize de ayrilma fikrinizi söyleyin. izin oldugunu bilmesin bakalim ne tepki verecek?
Tabi sakin ayrilmayin. sadece sorumlulugunun oldugunu bilmesi sart.

Ne kadar süredir issiz? acikcasi bir ay ise anlarim ama daha fazlasi fazla..

benim aklımda aslında bu fikir.

Eşiniz çok yüzsüzmüş kusura bakmayın:sinirli: utanacağına birde sizi sinir etme peşinde, işinizi sakın bırakmayın kendiniz için, eve harcadığınız para miktarını azaltın

Ne kadar süredir işsiz? Hiç konuşmuyor musunuz iş durumunun ne olacağını? Ben olsam sürekli sorarım merak ettiğim bir şeyse.

ben çalışırken hem evde hem işte onun spora yazılması gerçekten çok abest olmuş. sanırım işsizlik maaşı alıyor eşiniz. o da bitince ne olacak onun adına bilemedim. işten çıkma fikrini niye aklınıza soktunuz? İşten çıkmak istemenizdeki amaç ne?

babasının kendi işi. ona güveniyor. İş bakıyor musun diyorum bakarım diyor. Adam iyice saldı kendini.
işi bırakırsanız nasıl gecıneceksınız ?
O noktada ayrılmaya karar verırseız acıkta kalacaksınız.

ben çalışırken hem evde hem işte onun spora yazılması gerçekten çok abest olmuş. sanırım işsizlik maaşı alıyor eşiniz. o da bitince ne olacak onun adına bilemedim. işten çıkma fikrini niye aklınıza soktunuz? İşten çıkmak istemenizdeki amaç ne?
buarada hafta ıcı beledıyenın spor salonları ucretsız kalkıp bır de ozelemı yazılmıs soracaktım hatırlattınız

babasının kendi işi. ona güveniyor. İş bakıyor musun diyorum bakarım diyor. Adam iyice saldı kendini.
Babasının işinin ona ne faydası var?
maaş mı bağladı babası eşine?mesleği nedir?
bu arada sen sakın işten çıkma .
pire için yorgan yakmak olur bu.
ancaka rkadaşların dediği gibi izin alıp bir süre deneyebilirsin eşini.
tek senin maaşın evi döndürüyor mu peki?

Back
X