C Calcifer ,
W Wurstria Aynen öyle..benim şirket de kovmak istediklerini zorla istifa ettirirler. Hele bir etme, ölümüne mobbing..o yüzden iş yerlerine hiç acimiyorum ya. İstisna olarak işverenler çok iyi insanlarsa da İki ay önce söylemen yeterli. Hatta gelene bir-iki hafta da sen ogretirsin, öyle cikarsin
böyle bir durumda kalsam ne yapardım diye düşündüm de.
benzer durum başıma gelmişti.
mobbing yapılan bir yerde 2 aylık çalışandım.
bir gün tüm ekibe kronik mobbing yapan psikopat ile tartıştık.
ekibin önünde ama özel olarak değil.
saçma sapan bişeyden bağırıp çağırmaya başladı gerildik.
spesifik bir işle alakalı değil kavga etme sebebi, genelmiş güya ama öyle işi yapmadım gibi bir durum yoktu ortada.
çok narsist ve egoistti. her şeyi kişisel algılardı falan.
alışmış sürekli kendisine biat edenlere, evet efendim sepet efendim diyenlere. bağırsın çağırsın karşısındaki sussun hep öyle görmüş o.
ben susmadım, tartışma büyüdü :)
şov yapacak ya beyefendi, bana dedi ki böyle devam edersen ben seninle uzun süre çalışmam.
olabilir ama sizin üslubunuz problemli, dedim.
daha da sinirlendi, sen yarın gelme dedi.
tamam dedim
sonra içeri patron girdi, noluyor vs ben bi güzel anlattım, yarın gelme dedi dedim çalışmayacakmış benimle.
patron dönüp x herkes senin üslubun yüzünden bana şikayete geliyor ama dedi.
psikopat iyice kudurdu, ben bu şartlar altında çalışmam dedi kendisi istifa etti.
mobbingi yapan çok egoist şovmen biri ise milletin önünde tartışıp onun egosuna yenilip kovmasını sağlamak gibi taktikler işe yarayabiliyor.
ha bu manyak sonra patrondan özür dilemiş, bana da haksızlık ettiğini falan söylemiş biz bi 8-9 ay daha beraber çalıştık ama bana fazla ilişmedi sonrasında.