• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin geçmişi

Ben konuda "ayrı olduğumuz dönem kızı eve çağırmış sonra kız soyunmuş benimki de ayakkabıyi suratına vurmuş küfür edip yollamış." kısmından sonrasini okumadım. Gerek görmedim. Kusura bakma ama kız ne kadar seviyesiz ise sevgilin de aynen öyle. Kızı tavla oynamaya mi çağırmış? Madem böyle takıntılı biri olduğunu biliyo kız gelip ne yapcak. Teselli mi verecekmis acaba? Hadi kendine saygısı yok sana da mi yok? 3 haftalık ayrılıkta eski sevgili arayan insanlara ifrit oluyorum.

Bana göre sevgilin doğru söylemiyor. Filmlerde olur soyundum seninim bebeğim diyip dürüst ve namuslu erkek tarafından giydirilip kovulmalar. Benim anlamadığım ne çabuk soyunmuş kız soyunurken sevgilin o an durdurabilirmiş.

Erkek arkadaşının söyledikleri hiç inandırıcı değil. Zaten karakterinin de pek sağlam olduğunu düşünmüyorum bunları bu şekilde anlatması iğrenç. O kız ne olursa olsun. Eve neden çağrıyor? Dışara buluşsun, kızın havasını sönürmek ne alaka? Bu kız zaten onun peşinde değil miydi :) o soyundu geri yolladım olayı daha saçma bakire olsa ne olacaktı? Çok enteresan bir hikaye.

Giydirip yollayacaksa neden eve çağırmış? Pispirik oynamaya mi?
Dokunmamışsa bile başta bir niyet varmış sevgilinde yoksa neden eve cagirsin?
Bana kalırsa kızın başına kalmasından falan korktu ya da zaten işi pişirdi sana yalan söylüyor.
Yav az gözünüzü açın.

Hic inandirci degil:KK12:uc haftada adam baskalarinin kollarina atiyor kendini kiz da hali hazirda bekliyo zaten hemen gelip soyunuyo vay ne gunlere kaldik.Sevgilnde kizi giydiriyo zaten kizi eve cagirmissin niyet belli.Madem oyle bi niyetin yok neden eve cagiriyosun cekirdek mi citliyceksiniz yani:KK47:Bakire degilsin diye uste cikiyor falan filan.Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Onu giydiripte evden yollaması falan bana garip geldi,hem onun bakire olmadığını sevgiliniz nereden biliyor kız heryerde ben bakire değilim falan diyemi dolaşıyor anlamadım,siz sevgilinize gerçekten tam anlamıyla güveniyormusunuz,güvenmiyorsunuz çünkü buraya bu konuyu açtınız,peki bu ilişkiye nasıl devam ediyorsunuz,bence sevgiliniz dürüst değil

Ya kiz bakire degil ve sevgilim bunu suratina vuruyo kiz inkar ediyo basta sonra itiraf ediyo
Bakire olmadığından nasil bu kadar emin olabiliyor. Kizin şeyinin bekcisi miymis, takip mi etmis kimle yatmis kimle kalkmis diye??? Belki de biseyler yasadilar, bakire olmadigini anlayinca gurur yapip evden onun icin yolladi????? Erkek milleti olaylari kendi lehlerine cevirerek anlatmaya bayilirlar. Kadin milleti de gerceklerle yuzlesecek gucu kendilerinde bulamadiklari icin bu palavralara inanmaya bayilirlar!!!

arkadaşlar merhabalar herkese öncelikle ben bu formu uzun zamandan beri takip eden biriyim kimilerinizin dertlerinden ders alıp kimilerinizin dertlerini okuyup üzülmüşümdür sanırım benimde sizlerden akıl alma zamanım geldi sizlerin fikirlerine dışardan bakış açılarına çok ihtiyacım var ben 23 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim 3 yıldır bir ayrıl bir barış sallantılı bi ilişkim var burda 3 yıl boyunca neler yaşadığımı anlatırsam sanırım romann olup piyasaya sürerim :) o kadar yani şimdi erkek arkadaşım 25 yaşında biz üniversitede tanıştık başlarda ne o beni sevmişti nede ben zamanla birbirimize aşırı bağlandık ve ne sorun yaşarsak yaşayalım hiç bir ayrılık sebep ayrılmamıza kopmamıza neden olmadı asıl konuma geçmek istiyorum sizleri sıkmamak adına şimdi bundan 5 yıl once erkek arkadaşım üniversiteyi kazanmadan önce bir kızla sevgili oldu ve hai ergen aşkları denir ya aynen o şekil 6 ay bir konuşmaları olmuş sadece 1 kere cafede arkadaşları ile birlikte kısa bir oturmaları olmuş muhabbetleri telefonda devam etmiş ama telefon dediğimde çok sık telefonlaşıyolarmış şimdi sevgilim üniversiteyi kazanmış ardından bir sene sonra kız da kazandı ve bende kazandım tabi kızla aynı sene yerleştik bölüme kız sevgilimm bi üst sınıftaydı biz sevgilimle ikinci senenin sonunda tanıştık tabi neyse kız sürekli sevgilim arayıp taciz etmeye başladı telefonla okulda yanımızdan geçerken pis pis bskmalar ayağını yere vurmalar pek havalı bi tip zaten neyse sevgilimde tabi aradığını terslediğini soyluyodu hatta o kadar rahatsız ettiki ben sevgilimn adına mesaj attıp rahatsız etmemesini söyledim kızında hayatında biri var olmasına rağmen kızsevgilimi ipşkin pişkin arkadşalarınasoruyormuş felhasıl tam bir başbelası sevgilimi arayıp sen onu sevmyorsun beni seviyorsun demeler epey bi başımızağırdı kızdan ötürü biz bundan 2 yıl önce sevgilimle bir ayrılık dönemi geçirdik 3 hafta ayrı kaldık sevgilim bu kıza ulaşmış ve eve çağırmış tabi kızda balıklama atlıyo çağırdığı yere geliyor evegelir gelmez direk soyunuyo erkek ardaşıma senin olmak istiyorumö falan diyo sevgilimde kufur edip giyin falan diyo kızda ağlıyo falan kız bakire değilmiş erkek arkadaşım bunu biliyo işte sen bakire değilsin falan diyo kız başta nkarediyo sonraa anlatıyo herşeyi sevgilime sen beni bıraktın diyo gittin falan tek başıma bıraktın duygu sömürüsü yapıyoberaber yeniden hayat kuralım diyo sevgilimzorla giydirip yolluyo sanazevki vermycm diyerek kızda ağlayarak evden çıkıyo ayakkabısını daa suratına çarpıyo ben bunu barıştıktan 2 yıl sonra duydum ve kıyamet koptu şimdi o kızı ve bu yaşananları takıntı ypsmış durumdayım kafayı yemek üzereyim ayrıldığınız donem oldu boşver diyip teselli ediyorum kendimi sonra ya kıza dokunmuşsa ya hala seviyosa gerçekten abartmıyorum sevglim çok ilgili benimle hani çok seviyo aşık biliyorum ama neden bu düşünceleri atamıyorum beynimden bugün ilk defa kızın facesine bakmadım çünkü ısıtıp ısıtıp sevgilimin onune getiriyorum ve huzurumz kaçıyo resmen şizofreyine bağladım sevgilim evlenmek istiyor benimle hayalleri hepvar kızında 2 yıldır bi çıktığı var seviyormuş oyle duydum zaten sesi çıkmıyor rahatsız etmiyo artık ama ben hatırladıkça deli oluyorum yardım edin lütfen :KK43:
Uzerinden cok zaman gecmis.Birlikte olmuslarsa bile hatta sevgilin suan sana yalan soyluyo olsa bile 2 yil onceki olaydan dolayi suan ayrilman cok ama cok sacma.Yinede kendin bilirsin.

Pembe dizi gibi bu ne ya...
El hasil vel kelam zaten aldatilmissin.
Eve cagirip soyununca geri gondermismis valla seni iyi yemisler...
Hic bir sry yapmis olmasa bile eve cagirmasi aldatılmış olmana yeter.
konu sahibinin ''feshasıl'' yadığını görüp çaktırmadan doğrusunu göstermeye çalışmak :D tebrik ederim ben yapacaktım.

Bakire değilmiş, adiymiş ... bir kadının kaleminden bunları okumak çok sinir bozucu. O kızın huyu kötüdür, fesatlık yapar doğrudur değildir bilemeyiz ama bunu pekiştirmek için "zaten bakirede değilmiş" demeniz çok çirkin.Bir kadın olarak böyle boş kavramların içini doldurmayın lütfen.Hikayeye inanmak için çok çabalıyorsunuz. Böyle mutlu olacaksanız inanın. Hem ayrıymışsınız inanmasanızda kabullenin seviyorsanız.

O kız ne olursa olsun sevgilinizin geçmişine ait bu nedenle lütfen daha şık bir uslup kullanın. Herkes hata yapabilir, sevgilinizi çok sevmiş olabilir, kendince cinselliği bir yol olarak kullanmış olabilir. Şu an geçmişi değiştiremeyeceğinize göre 2 seçenek var elinizde. Birincisi ya tamamen olanları unutur, unutamasanızda konusu hiç açmazsınız. Ya da sevgilinizden ayrılırsınız. Eski sevgilisinin sizin ilişkinizdeki rolünü siz belirleyeceksiniz, sakince düşünüp kararınızı verin derim...

bana da pek inandırıcı gelmedi eve neden çağırdı madem geri yollayacak dışarıya çağırsaymış ayrıca çağırma amacı ne bide tuhafıma giden kız deli mi ya soyunmuş bir anda ilk kez duyuyorum tuhaf ve karışıkkkk

8 sayfa okudum da bu pisliğin o kızı eve neden çağırdığını hala anlayamadım! Anlayan var mı?

Basbaya da yalancı pisliğin teki işte.Hani dese ki ben bu kızla ilişki yaşamak istedim,seni unutmak istedim; eve çağırdım sonra da tam bir şeyler yaşayacakken başkalarıyla da birlikte olduğunu öğrendim, kendimi frenledim,kızı da evden yolladım dese tamam inanacağız.(Gerçi o zaman da kendi her b.ku yiyor sonra da bakire kız arıyor derim ama neyse) Yani konu sahibi düşün ki benim anlattığım şekilde bir şey dese o bile daha masum kalır.

evli olmadığınıza göre bu kadar sorun etmemelisin ayrıl gitsin yani... birde değişik br erkek kız önünde soyunmuş ama bakmamış kızmış hımmm... eve çağıran o ama niye ev onuda anlamadım yaa cafelerin suyumu çıktı ?

Erkek arkadasimin anlattiklarija asla inanmazdim sanirim..

Biz kizlar ayrildigimizda niye kendimizi baska kollara atmiyoruz ama bunlar hic vakit kaybetmiyor ayni gun akiyor alemlere..bende bunu sevgiyle bagdastiramiyorum

arkadaşlar merhabalar herkese öncelikle ben bu formu uzun zamandan beri takip eden biriyim kimilerinizin dertlerinden ders alıp kimilerinizin dertlerini okuyup üzülmüşümdür sanırım benimde sizlerden akıl alma zamanım geldi sizlerin fikirlerine dışardan bakış açılarına çok ihtiyacım var ben 23 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim 3 yıldır bir ayrıl bir barış sallantılı bi ilişkim var burda 3 yıl boyunca neler yaşadığımı anlatırsam sanırım romann olup piyasaya sürerim :) o kadar yani şimdi erkek arkadaşım 25 yaşında biz üniversitede tanıştık başlarda ne o beni sevmişti nede ben zamanla birbirimize aşırı bağlandık ve ne sorun yaşarsak yaşayalım hiç bir ayrılık sebep ayrılmamıza kopmamıza neden olmadı asıl konuma geçmek istiyorum sizleri sıkmamak adına şimdi bundan 5 yıl once erkek arkadaşım üniversiteyi kazanmadan önce bir kızla sevgili oldu ve hai ergen aşkları denir ya aynen o şekil 6 ay bir konuşmaları olmuş sadece 1 kere cafede arkadaşları ile birlikte kısa bir oturmaları olmuş muhabbetleri telefonda devam etmiş ama telefon dediğimde çok sık telefonlaşıyolarmış şimdi sevgilim üniversiteyi kazanmış ardından bir sene sonra kız da kazandı ve bende kazandım tabi kızla aynı sene yerleştik bölüme kız sevgilimm bi üst sınıftaydı biz sevgilimle ikinci senenin sonunda tanıştık tabi neyse kız sürekli sevgilim arayıp taciz etmeye başladı telefonla okulda yanımızdan geçerken pis pis bskmalar ayağını yere vurmalar pek havalı bi tip zaten neyse sevgilimde tabi aradığını terslediğini soyluyodu hatta o kadar rahatsız ettiki ben sevgilimn adına mesaj attıp rahatsız etmemesini söyledim kızında hayatında biri var olmasına rağmen kızsevgilimi ipşkin pişkin arkadşalarınasoruyormuş felhasıl tam bir başbelası sevgilimi arayıp sen onu sevmyorsun beni seviyorsun demeler epey bi başımızağırdı kızdan ötürü biz bundan 2 yıl önce sevgilimle bir ayrılık dönemi geçirdik 3 hafta ayrı kaldık sevgilim bu kıza ulaşmış ve eve çağırmış tabi kızda balıklama atlıyo çağırdığı yere geliyor evegelir gelmez direk soyunuyo erkek ardaşıma senin olmak istiyorumö falan diyo sevgilimde kufur edip giyin falan diyo kızda ağlıyo falan kız bakire değilmiş erkek arkadaşım bunu biliyo işte sen bakire değilsin falan diyo kız başta nkarediyo sonraa anlatıyo herşeyi sevgilime sen beni bıraktın diyo gittin falan tek başıma bıraktın duygu sömürüsü yapıyoberaber yeniden hayat kuralım diyo sevgilimzorla giydirip yolluyo sanazevki vermycm diyerek kızda ağlayarak evden çıkıyo ayakkabısını daa suratına çarpıyo ben bunu barıştıktan 2 yıl sonra duydum ve kıyamet koptu şimdi o kızı ve bu yaşananları takıntı ypsmış durumdayım kafayı yemek üzereyim ayrıldığınız donem oldu boşver diyip teselli ediyorum kendimi sonra ya kıza dokunmuşsa ya hala seviyosa gerçekten abartmıyorum sevglim çok ilgili benimle hani çok seviyo aşık biliyorum ama neden bu düşünceleri atamıyorum beynimden bugün ilk defa kızın facesine bakmadım çünkü ısıtıp ısıtıp sevgilimin onune getiriyorum ve huzurumz kaçıyo resmen şizofreyine bağladım sevgilim evlenmek istiyor benimle hayalleri hepvar kızında 2 yıldır bi çıktığı var seviyormuş oyle duydum zaten sesi çıkmıyor rahatsız etmiyo artık ama ben hatırladıkça deli oluyorum yardım edin lütfen :KK43:

Allah aşkına söyle hangi kadın bu yazdıklarını yapar?
Ve sen neden 2 yıl sonra öğrendin? Adam olsaydı da anında deseydi ya, bak biz ayrıyken böyle oldu diye.
Zarf at önüne ben olanları unutamıyorum hep zihnimde canlanıyor ben yapamam evlnenemem falan diye.
Belki yine o kızı evine çağırır??

Back