Ay
Ay cok tatlisin yaa:) hemen Face leri kapatalım :))) yaaa su ego olayı varya cok fena ben ilk isten atıldığımda kapattım , sonra bazı seyleri cok paylaşmak istedim atıyorum guzel bir yere gitmisim fotolarda harikayim falan, sonra yıkılmadım ayaktayim felsefesiyle :) yine actım hesabımı. Millet ofis dogumgunleri, y.disi eğitimlerini paylasirken bende çalışmıyorum ama keyfim yerinde edasıyla klas yerlerde fotolar çekilip koydum yada davette sırf Face ede koyarım diye bir dünya para verip aldigim abiye elbisemle bir sürü foto çekildim koydum :) ya olay cidden komik, avrupalı arkadaslarım var inanın bizim kadar havaci civaci değiller sosyal medya cok kullanmıyorlar bizim gibi biz illa çevremize hava atacağız birsey ispatlayacağız , aşmış insan olmayı cok isterdim ama yokk olamıyorum , biliyorum Face imi dondirsam yine acacağım ((AL BENDENDE O KADAR.KAPATTIM FACEBOOK BUGÜN İTİBARİYLE.Herkes mutlu maşallah .Başkalarından gelen haberler sinirlerimiz bozuyor.Bende kendimi labirentte hissediyorum bazen.Bazen çok güçlü oluyorum ,bazen dibe vuruyorum.Bence spor iyi fikir.Hem fit bir vucüd hem sağlıklı yaşamak için iyi başlangıç.