acaba ön görüşme türümü düşünüldü CADIARZU
bizdede ön görüşmede annesiyle yengesi gelmişti sonra istemeye komple sülalesi gelmişti :roflol:
yaklasık 50 kişi vardı heralde
:
delikafaduldendelikafaduldenallah seni iklimim 50 kişi mi düğün olcakmış nerdeyse desene
konu sahibi boşnaklarda duymuştum böyle adet kuzenim boşnaklara gitti istemeye görmeye damat gelmedi beninki beni istemeye gelmişti ailesi halaları amcası falan bizim tarafla beraber 30 kişi falan olmuştuk vay be ne gündü ama heyy:sm_cool:
valla billa vardır belki geçer bile 3 teyzesi bi dayısı çoluk çocuk gelinleri 3 amcası bi halası çoluk çocuk allah ne verdiyse aynen bendede o kadar halamlar amcamlar teyzemler dayımlar çoktuk ya valla :bbo:
trakyalı olduğumuzdan olmasın sakın bu:teytey:bizimkiler böyle günlere çok önem verir katılmak isteyen çok olur koşa koşa gelirler:dance:akraba çok olunca hepsini de çağırman lazım tek tek darılırlar yoksa hepsi anı olarak kalıyo işte
damada söyle kız damatsız olurmu isteme tuzlu kahve içireceksin ona daha:asigim:
:
delikafaduldendelikafaduldenallah seni iklimim 50 kişi mi düğün olcakmış nerdeyse desene
konu sahibi boşnaklarda duymuştum böyle adet kuzenim boşnaklara gitti istemeye görmeye damat gelmedi beninki beni istemeye gelmişti ailesi halaları amcası falan bizim tarafla beraber 30 kişi falan olmuştuk vay be ne gündü ama heyy:sm_cool:
yok canım bisde bosnagıs oyle bir adet yok
böyle adetler olabiliyor. Damat istemeye gitmez deniyor ve gitmiyorda.
Onların adeti öyleyse yapabileceğin birşey yok bence.
Ama bizde öyle bişey yoktur.
Hatta annemler ee kızı kime veriyoruz, damat olmadan olur mu diye bakarlar bu duruma.
13 şubatta isteme ve sözüm olacak inşallah:asigim:
Ayrı ayrı olsaydı isteme ve sözümüz genede gelirdi istemeye. Tutabilene aşkolsun:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?