- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
B
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, aranızda yeniyim. 34 yaşındayım...Hangi birini yazmalıyım inan bilmiyorum. Yıllardır çocuk sahibi olmak için eğitim maddi vs derken bekledik.(bu noktadaki pişmanlık veya tavsiyeler konusunda da gerçekten çok hassasım)
Karar verdik bende kist bulundu.. O ayrı bir süreç.. kimi dr aldır dedi kimi gerek yok aylarca süründüm kapı kapı neyse en sonunda aldırdım.tam iyileştim derlen bu sefer eşimin sperm tahlilinde morfoloji%2 çıktı.hızlı hareket de %22 (düşükmüş dedi dr.) bana normal hamilelik şansın %3 dedi. tabi gelsin aşılama veya tüp bebek. bu konulardan ödüm kopardı şimdi sırası ile herşeyi yaşayacağım galiba...çok üzgünüm...takdir Allahın tabi.isyan etmiyorum ... ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...yanlızım ve kimse ile paylaşamıyorum..:çok üzgünüm:
seni o kadar iyi anlıyorum ki,ne kadar çaresiz olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ve hiçbirşeyden zevk almadığını..çünkü bende senin gibiyim 1 sene doktorların bizi oyaladıktan sonraki dedikleri şey senin sol tüpün tıkalı,eşinin sperm bozukluğu var..hadi bakalım ölür müsün öldürür müsün..e yaşta var korkuyorsun,35 yaşındayım bu arada..ben ne zaman bu engelleri aşıp bebek sahibi olacağım diye düşünüp duruyorsun biliyorum.çünkü ben böyle yapıyorum..ama sonra düşündüm düşündüm ve karar verdim herşeyin bir zamanı var,kendimi üzmeye gerek yok.olursa olur olmazsa da olmaz..ben böyle yaparak kendimi daha da hasta ederim,eşimi de üzerim (o üzgün ama belli etmiyor hep destek oluyor) diye düşündüm hep..o yüzden eşinle elele ver ve bütün bunları konuşun ve karar verin..bu dünyada inan hiçbirşeyi kafaya takmamak lazım..yoksa işin içinden çıkamazsın arkadaşım.yapılacak tek şey bol bol dua etmek ve inanmak..asla vazgeçme..:1hug:
gerçektende durumumuz benzer.eşim hiç üzülmemiş hatta birşey yok gibi davranıyo ama ben biliyorum içinde kahroluyo bence.:asigim:
.bende gündüz ağlayıp akşam birşey yok gibi davranıyorum.Çok teşekkürler gerçekten paylaşımın çok önemli idi. .Allah size de kolaylık versin.İnşallah herşey iyi olacak hep böyle diyorum ama bir yanım da kırık.Yaraları sarmak uzun sürecek ama buda geçecek inşallah.. Hayatta bizlere yokuş çıkmak var, yapacak birşey yok..
Merhaba, aranızda yeniyim. 34 yaşındayım...Hangi birini yazmalıyım inan bilmiyorum. Yıllardır çocuk sahibi olmak için eğitim maddi vs derken bekledik.(bu noktadaki pişmanlık veya tavsiyeler konusunda da gerçekten çok hassasım)
Karar verdik bende kist bulundu.. O ayrı bir süreç.. kimi dr aldır dedi kimi gerek yok aylarca süründüm kapı kapı neyse en sonunda aldırdım.tam iyileştim derlen bu sefer eşimin sperm tahlilinde morfoloji%2 çıktı.hızlı hareket de %22 (düşükmüş dedi dr.) bana normal hamilelik şansın %3 dedi. tabi gelsin aşılama veya tüp bebek. bu konulardan ödüm kopardı şimdi sırası ile herşeyi yaşayacağım galiba...çok üzgünüm...takdir Allahın tabi.isyan etmiyorum ... ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...yanlızım ve kimse ile paylaşamıyorum..:çok üzgünüm:
evet kesinlikle katılıyorum Aslıcığım. herşeyi paylaşalım hayırlısı artık.. (bu arada bende ilk kist olduğunu söylediklerini hiç unutmuyorum.herhalde dr.lar ve tüm kadro da unutmamıştır!!.nasıl ağladığımı gerçekten anlatamam.)
seni cok iyi anliyorum arkadasim , bende cocuk sahibi olamiyorum.allahimi tez zamanda dualarimizi kabul eder insallah ümidini kaybetme hicbirzaman allaha dua et bol bol allah yardimicimiz olsun.ha bu arada senin tedavi imkanin varmis ,benim oda yok onun icin sevinmelisin bence
neden yok senin tedavin arkadaşım?
erken meneopoz benimki:çok üzgünüm:
canım gerçekten çok çok üzüldüm..:1hug: bazen insan ne diyeceğini bilemiyor ya işte öyle bir an oldu bu..
erken meneopoz benimki:çok üzgünüm: