- 16 Ekim 2007
- 256
- 3
- Konu Sahibi blondeaddict
banada morfolojiden dolayı zor dediler. tamamen olmaz demiyorlar ama az yüzde şans veriyorlar. sayıdan çok morfoloji hareketlilik üzerinde duruyorlar doktorlar cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili aslı ve nevra aynısı da benden kızlar 30 yaşındayım 10 yıl çok sıkı bir korunmadan sonra 2 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu sonra 3 kez üstüste aşılama ve maalesef olumsuz çıldırmış durumdayım nereye sığacağını bilemiyor bazen insan bana hiçbir problem yok dendi.eşimin spermiogram sonucu düşük ameliyat fazla işe yaramadı. keçiboynuzu kürleri duyduğum herşeyi inanın kocakarı yöntemleri de dahil denedim. olmadı olmadı.. ama umudum hala devam ediyor.Allah bir vakit saat belirlemiştir inşallah...Sabretmekte çok zor insanların sorularından da bunaldım bıktım artık.. Ramazan ertesi hemen tüp bebek düşünüyoruz... Bakalım kızlar hepimiz için doğal olarak tezine nasip etsin Allahım inşallah...
bu arada ameliyatta çok az şans verildiğini öğrendiğimde eşim çoktan ameliyatını olmuştu maalesef.yoksa inanaın kızlar yaptırmazdık.
nevra niye doktor morfolojiye takılmayın dedi ki?benim doktorumda eşinizin morfolojisi kötü yumurtayı dölleyemez bu yapıda spermler dedi..kafam karıştı benim iyicebenneyaptımki
teşekkürler canım yapacak birşey yok şu an zaten..nevra73lütfen çok üzülme biliyorum zor ve zahmetli bir yol fakat herşeyin hayırlısı hani derler ya kimine bana bana kimine kana kana malesef bizler uğraşarak emek vererek anne olucaz Allahın izniyle stresin hiçbir faydası yo hatta zararı var o yüzden dua edip hayırlısını dilemek lazım unutmaki senin durumunda olan binlerce insan var yeterki dermansız dert olmasın herşeyin çaresi vardır elbet.Jinekoloji bölümünde ktar adresi verdim istersen bir bak netten fikir alırsın bende henüz gitmedim daha ama araştırmak lazım
Aslı slm, valla benim de kafa karmakarışık ben tam umutsuz bir şekilde dolaşırken öbür dr-ki o da tüp bebek vs.alanında bayağı iyiymiş- böyle dedi. Aslında ben anladığımı anlatayım. Morfoloji normal yapıda olanlar demek.ne kadar azsa o kadar şans da az. Ama bu tek başına yetmiyor bir de toplam sperm sayısı ve bu toplamdaki hareketli olanlara bakıyorlar
yani(matemetik yapalım biraz,sayılar atmasyon) toplam 1000 ise ve bunun %20 si hareketli ise 200 tane kalıyor morfoloji de atıyorum %1 ise 2 sperm normal mi demek??? ben böyle bi mantık kurdum ama doğru mu birdahaki gidişte dr.a soracam. :1shok:
sonuçta ben yolumuzun uzayacağını anladım :1shok:
senin içinde üzüldüm canım benzer durumlar yaşanıyor hakkınızda :Saruboceq:hayırlısı inşallah
Aslı slm, valla benim de kafa karmakarışık ben tam umutsuz bir şekilde dolaşırken öbür dr-ki o da tüp bebek vs.alanında bayağı iyiymiş- böyle dedi. Aslında ben anladığımı anlatayım. Morfoloji normal yapıda olanlar demek.ne kadar azsa o kadar şans da az. Ama bu tek başına yetmiyor bir de toplam sperm sayısı ve bu toplamdaki hareketli olanlara bakıyorlar
yani(matemetik yapalım biraz,sayılar atmasyon) toplam 1000 ise ve bunun %20 si hareketli ise 200 tane kalıyor morfoloji de atıyorum %1 ise 2 sperm normal mi demek??? ben böyle bi mantık kurdum ama doğru mu birdahaki gidişte dr.a soracam. :1shok:
sonuçta ben yolumuzun uzayacağını anladım :1shok:
senin içinde üzüldüm canım benzer durumlar yaşanıyor hakkınızda :Saruboceq:hayırlısı inşallah
ha unuttum kızle birde ben bize normal yolla %3 gibi şansın var deyince o kadar az da değil dedi(kendi bi sayı vermedi) kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama bu kadar detaylı yazmamın sebebi ben perişan olduğum konuda belki bu yola benden de yeni çıkmış veya şaşırmış arkadaşlara belki yaşadıklarımla yol gösterebilirim
sevgiler
amiiiiiiin hepimiz için...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hakkında hayırlısı olsun arakadaşım.inşallah bu 2 ayda hamile kalırsın da herşey yoluna girer,hiçbir teste verahim filmlerine gerek kalmaz..:1hug:
amiiiiiiin hepimiz için...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağolun kızlar vala iyiki burdayız en azından dertleşebiliyoruz...
a.s