- 18 Ekim 2007
- 137
- 0
- 42
- Konu Sahibi blondeaddict
Merhaba, aranızda yeniyim. 34 yaşındayım...Hangi birini yazmalıyım inan bilmiyorum. Yıllardır çocuk sahibi olmak için eğitim maddi vs derken bekledik.(bu noktadaki pişmanlık veya tavsiyeler konusunda da gerçekten çok hassasım)
Karar verdik bende kist bulundu.. O ayrı bir süreç.. kimi dr aldır dedi kimi gerek yok aylarca süründüm kapı kapı neyse en sonunda aldırdım.tam iyileştim derlen bu sefer eşimin sperm tahlilinde morfoloji%2 çıktı.hızlı hareket de %22 (düşükmüş dedi dr.) bana normal hamilelik şansın %3 dedi. tabi gelsin aşılama veya tüp bebek. bu konulardan ödüm kopardı şimdi sırası ile herşeyi yaşayacağım galiba...çok üzgünüm...takdir Allahın tabi.isyan etmiyorum ... ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...yanlızım ve kimse ile paylaşamıyorum..:çok üzgünüm:
canım Allahtan herşeyin hayırlısı daha erken yaşta bu durumları yaşayanlarda var inan yada hiç gebe kalamayacağını duyanda var rahat ol üzüntünü anlıyorum biraz sabır hiçbir şey için geç değil inan bana güçlü olmak zorundasın hedefin için güçlü durmalı ve pozitif düşünmelisin, seni mutsuz edebilecek herşeyi çıkar hayatından uzak dur no stres herşey yoluna allahın izniyle girecek inşallah...