evet cumartesi nişanlayacaklar yarın isteyecekler yani pardon bugün. ve biz bugün çok düşündük ne yapabiliriz diye. öyle bir çıkmazdayız ki. kıza söyledi zaten kız unutursun demiş sağolsun.
evet cumartesi nişanlayacaklar yarın isteyecekler yani pardon bugün. ve biz bugün çok düşündük ne yapabiliriz diye. öyle bir çıkmazdayız ki. kıza söyledi zaten kız unutursun demiş sağolsun.
evlenmeye merakli gurursuz kiz kurusuymus demekki
bu kosullarda nasil evlenmeye razi olabilir
sevgilin boyle bir kizla nasil mutlu olabilir ki..
erkek arkadasin tam olarak ne diyor?
Unutursun derken, senin için mi demiş bunu? Ne kadar gurursuz bir kızmış öyle...
Kusura bakmada daha damadi görmeden nisan planlamak cok sacma.
Sevdigin adamin bu kizin ailesiyle tanisiyor mu?
Ayrica kiz unutursun dedigine göre, sevgilin kizla görüsmüs.
Neden görüstü?
şuan elinden birşey gelmiyor görüyorum. bir haftada resmen çökmüş. nişanlanırım yürümüyor derim hiç görüşmem diyor. bede kıza yazık umutlanacak diyorum. bir kızın hayallerini nasıl yıpratırım offf. çıkmaz mı bu. ondan vazgecemiyorum kii.
evet aileler uzaktan akraba. kızla faceden görüştü evet. ordan konuştular.
ben de ya sinir oldum kiza, ben konu sahibinin yerinde olsam gider agzini burnunu dagitirdim heralde
çocuk değil ama yönetiyorlar. karsısına alamadı. onun suçu yok benim evlenmiş boşanmış olmam elini kolunu bagladı onun. yarın elinden geleni yapacak bizim için ama yapamazsa bu ihtimal öldürüyor beni.af buyur?!
bu adam seni oynatiyor olmasin. sanki carsidan kazak aliyorsun. alirim ama begenmedim der geri veririm der gibi.
cocuk mu kandiriyor? yada bukadar yönetebilinen bir insan mi, cocuk mu bu adam !
evet görüşmesini bizi anlatmasını ben istedim.görüsmeyi kabul etti yani.
k.bakma ama sanada nisanda gel beraber karsilikli ciftetelli oynayalim demedigi kalmis bu adamin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?