• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istemediği biriyle nişanlanıyor

şuan elinden birşey gelmiyor görüyorum. bir haftada resmen çökmüş. nişanlanırım yürümüyor derim hiç görüşmem diyor. bede kıza yazık umutlanacak diyorum. bir kızın hayallerini nasıl yıpratırım offf. çıkmaz mı bu. ondan vazgecemiyorum kii.

bence oyle yapmak dogru olmaz sonuçta annesine boyun egmis olur ve senden vazgeçtigi anlamina gelir

desin annesine "omur boyu bekar kalirim yine sevmedigim biriyle evlenmem" diye "hele o kizla asla
eger beni daha fazla zorlarsan alir basimi giderim,
tamam annemsin saygim sonsuz çok seviyorum ama hayatimin en onemli kararini almak en dogal hakkim
yarin obur gun mutsuz olursam ki o kizla garanti, ne yapacaksin? hiçbir sey olan bana olacak..
ayrica boyle bir sorumlulugu nasil alabiliyorsun?"

bence oyle yapmak dogru olmaz sonuçta annesine boyun egmis olur ve senden vazgeçtigi anlamina gelir

desin annesine "omur boyu bekar kalirim yine sevmedigim biriyle evlenmem" diye "hele o kizla asla
eger beni daha fazla zorlarsan alir basimi giderim,
tamam annemsin saygim sonsuz çok seviyorum ama hayatimin en onemli kararini almak en dogal hakkim
yarin obur gun mutsuz olursam ki o kizla garanti, ne yapacaksin? hiçbir sey olan bana olacak..
ayrica boyle bir sorumlulugu nasil alabiliyorsun?"
evet buna benzer cümleler kurmuş öldürürüm kendimi demiş.ama onlar o kızla görüşürsün demişler benim için :(

çocuk değil ama yönetiyorlar. karsısına alamadı. onun suçu yok benim evlenmiş boşanmış olmam elini kolunu bagladı onun. yarın elinden geleni yapacak bizim için ama yapamazsa bu ihtimal öldürüyor beni.

neden elinden geleni yarin yapmaya erteliyor?

adam nisanlanmaya hayir diyemeyen adam, nisanlandiktan sonra ayrilmaz.

ben sevgilinizi samimi bulmadim acikcasi.
belkide seni kirmak istemiyor ondan sana zorla nisanlaniyorum vs. diyor.

sonucta o nisanlansa bile senin evlenip bosanmis olma durumun degismeyecek, o nisanlansada nisanlanmasada sen evlenip bosanmissin.

yarın hayattımızın sınavını vereceğiz ve ben çok korkuyorum. biliyorum onunda elleri bağlı bu konuda. onuda bunaltmak istemiyorum ama bizim de bitmesini istemiyorum.

neden elinden geleni yarin yapmaya erteliyor?

adam nisanlanmaya hayir diyemeyen adam, nisanlandiktan sonra ayrilmaz.

ben sevgilinizi samimi bulmadim acikcasi.
belkide seni kirmak istemiyor ondan sana zorla nisanlaniyorum vs. diyor.

sonucta o nisanlansa bile senin evlenip bosanmis olma durumun degismeyecek, o nisanlansada nisanlanmasada sen evlenip bosanmissin.
bir daha ailesi böyle birşye karışmasın diyeymiş nişan atcakmış. bu dönemi atlatmak derdi yüzeysel yani. samimi biliyorum o da vazgecemiyor benden. ama inanıyorum ona ailesiyle ilgili

suna eminim, o adam nisanlanirsa o kizla evlenecek sen o admi unut.
yada gec olmadan nisanlanmasini engelle.

sende tavrini koy ortaya.
nisanlanirsan seni hayatimdan silerim de.
o nisanlandigi an sen 3. kisi olacaksin bunu unutma!

ve ben bu sevgilini hic samimi bulmuyorum tekrar sölüyorum.

suna eminim, o adam nisanlanirsa o kizla evlenecek sen o admi unut.
yada gec olmadan nisanlanmasini engelle.

sende tavrini koy ortaya.
nisanlanirsan seni hayatimdan silerim de.
o nisanlandigi an sen 3. kisi olacaksin bunu unutma!

ve ben bu sevgilini hic samimi bulmuyorum tekrar sölüyorum.
fark ettin mi canım ama zaten benim derdim yarın ne yapabilirim.

fark ettin mi canım ama zaten benim derdim yarın ne yapabilirim.

sevgilin kac yasinda cok merak ettim.
cevap basit, ya o kizla nisanlanmayi engellersin yada ben hayatindan cikarim diyeceksin.

nasil engelleyecek?
yarin ailesini oraya göndermeyecek, siz istemeye giderseniz geldiginizde beni burada bulamazsiniz diyecek ve giderseler ortadan bir süreligine 2-3 gün veya bir kac hafta uzaklasacak;

yok olmadi kizi istemeye gittiler diyelim ozaman gitseler dahi kizin babasini arayip ben baska birini seviyorum kizinizi istemiyorum diyecek;

veya hic olmadi nisan günü ortadan yok olacak

sevgilin kac yasinda cok merak ettim.
cevap basit, ya o kizla nisanlanmayi engellersin yada ben hayatindan cikarim diyeceksin.

nasil engelleyecek?
yarin ailesini oraya göndermeyecek, siz istemeye giderseniz geldiginizde beni burada bulamazsiniz diyecek ve giderseler ortadan bir süreligine 2-3 gün veya bir kac hafta uzaklasacak;

yok olmadi kizi istemeye gittiler diyelim ozaman gitseler dahi kizin babasini arayip ben baska birini seviyorum kizinizi istemiyorum diyecek;

veya hic olmadi nisan günü ortadan yok olacak
27 yasında canım evet nişan günü yok olmalı tesekkür ederim :)

27 yasında canım evet nişan günü yok olmalı tesekkür ederim :)

27 az degil gercekten daha dik durabilmesi gerekir.
dilerim hersey gönlünce olur.
kesinlikle nisanlanmasini engelle.
eger ortadan kaybolmayi kabul etmezse, onu silecegini mutlaka söyle, yoksa en son üzülen sen olursun.

bana kalirsa canim , bu adam ikinizide oynatiyor, senden de sanki hirsini cikariyor.
Zamaninda evlendin ya belki o...:(
Fazla güvenme dediklerine derim.

Istemeyen adam eeeeeevleeeenmeeeez.......

Nişanlayacaklar ne demek?
Sevgilinin fiil ehliyeti yok mu?
Spastik falan mı?

Koca adamı zorla kim nasıl nişanlayabiliyor(!)?
Geçiniz efendim bunları..

Kusura bakmayın, ben böyle durumlara şüpheyle yaklaşırım.
Belki de paranoyağım, bu da olabilir:ssz:

ÇOK HAKLI..

SÖZ-NİSAN-EVLİLİK toplumumzda çok önemli öyle nisanlanırım atarım diyen adam
1-) bu olgulara saygısı olmayan adamdır
2-)bugün o kıza bunu yapan yarın senide baskası için bırakır
3-)alıp seni neden kaçırmıyor misal kaba tabirle kimin ne hali varsa görsün demicek ama onu düsünmeyeni o neden düsünüyorki
4-)simdi susan ilerde hep susar boyun eğer seni zorda bırakır
5-)evlilik hi5den konusmaya benzemez uzun sadakat saygı gerektiricek bir kurum çok sahip çıkan biri olmalı ki kaldıki adam sana yalan söylemis
6-)pasif biri belli okızın basını yakana sen nasıl güvenirsin
7-)PEKİ BİRDAHA YARIYOLDA KALMAMA KONUSUNDA EMİNMİSİN?

İYİ DÜSÜN....

konunu okudugmda bişey aklıma takıldı cnm... severken nasıl baska biriyle evlendin ? ailen basta istemiyordu şimdi istiyor mu o çocugu?

Back
X