Kıslar selamlar,
Bu haftasonu beni istemeye gelecekler, 3 yıllık sefgilim ve ailesi :)
Bir kaç hafta önce tanışmak istediklerini ilettiler bizimkiler de çaya davet etti, bir hafta sonra da biz gittik yani aileler baya tanıştı.
Şimdiki aşamada kafam karıştı, bi de aileleri biz yönlendirmeye çalışıyoruz kontrolümüzden çıkmasın olay diye :) bizim adetlerimize falan girersek oldukça ağır iyice karışır işler.
Çiçek çikolata yaptırıp gelcekler, başka bişeye ihtiyaç olacak mı? Çikolata kutusu yada tepsisi nasıl olmalı?
Yüzükler bir hafta sonra yakın aile üyeleri huzurunda takılacak, benim yüzük tepsisi örtüsü bi de mendili hazırlamam gerekiyormuş sanırım doğru mu eksik var mı?? Süslü püslü gümüş tepsiler var güller falan yapıştırmışlar etrafına öyle bişeyler olur mu?
Evleri bize çok yakın yani büyük ihtimalle istemede yemek sıkıntımız olmayacak, kahve ikram ederim söze girer isterler bizde ilk seferde kız verilmezmiş, babam usulen bi düşünelim dicekmiş
yani verdik gitti demeyeceğine göre ben çikolatayı ne zaman ikram edeceğim?? Yüzük takmaya geldiklerinde yakınları topladığımızda mi?
Cevap nasıl verilecek acaba tekrar davet edip de düşündük taşındık biz bu kızı size vermeye karar verdik mi diyecekler
eve bi hediye gönderip falan mı belirtcez kabul ettiğimizi?
Bi de söz nişan bir arada gibi olacak bi daha düğün için gelicek herkes, yüzük için toplandığımızda ne ikram edilir? Aile büyükleri teyzemiz amcamız falan gelecek ikimizin de yani 20-25 kişi ancak olur heralde.. çok kalabalık olmayacağız.
Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim.