isteme öncesi sevgilinin ailesiyle tanışmak doğru mu ?

bende çok uzak durdum hata ettim, tanışmak görmek lazım, uyumlularmı ilerde problem çıkarırlarmı tanımak lazım, ama mesafeli durursun yine halinle tavrınla, bence tanı, ben pişmanım sözden sonra çok değiştiler :KK57::KK57::KK57:

Yaaa üzüldüm adınıza :/ ben de tanımaya çalışıyorum şimdiden. Ben de sizin gibi düşünüyorum. İlerisi için tanışmak şart gibi. Evlilik 2 kişilik değil çünkü.

ben yüz yüze tanışmadım hiç.6,5 yıllık ilişkimiz var ilk yıldan sonra bayramdan bayrama cenazeden cenazeye telefonla annesiyle görüştüm.nişanlım benim ailemle tanışmıştı yüz yüze.1 yıldır filan nişanlıyız her hafta kp beni ve babamı arar ama asla çok bir paylaşıma girmedim.yanyana tek kalmadım onlarlabiraz mesafe şart gerçekten.çok gidip gelme bence

ben yüz yüze tanışmadım hiç.6,5 yıllık ilişkimiz var ilk yıldan sonra bayramdan bayrama cenazeden cenazeye telefonla annesiyle görüştüm.nişanlım benim ailemle tanışmıştı yüz yüze.1 yıldır filan nişanlıyız her hafta kp beni ve babamı arar ama asla çok bir paylaşıma girmedim.yanyana tek kalmadım onlarlabiraz mesafe şart gerçekten.çok gidip gelme bence
Gidip gelme olayım yok canım zaten farklı şehirdeyim ailesiyle. Ama her hafta telefonla görüşürüz. Bunun da bi zararı olmaz umarım :/

Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
Merhaba öncelikle tanıştın mı tanışmadın mı bilmiyorum ama tek diyebileceğim tanışsan bile mesafeli ve dikkatli ol çünkü insanların içinden ne çıkacağı hiiiçç belli olmuyor.Bende sana kendimden örnek vereyim.
Biz sevgilimle çok küçük yaşta tanıştık liseye yeni geçmiştim 3 senelik ilişkimiz varken sevgilim büyük bir kaza geçirdi 3 hafta yoğun bakım 1 hafta normal serviste olmak üzere 1 ay çok kötü zamanlar geçirdik.Annesiyle ailesiyle bu sürede tanıştım birbirimize o kötü zamanda destek olduk samimi olduk.Kazadan sonra bazı ruhsal bozukluklar oldu erkek arkadaşımda ve bunun etkisiyle de baya kötü günler kavgalar atlattık.Bu zamanda annesi sürekli bizim aramızı iyi tutmaya çalışıyor oğluna benim hastahanedeyken ne kadar zor zamanlar geçirdiğimi beni üzmemesi gerektiğini vs sürekli söylüyor.
Neyse işte gel zaman git zaman bu ruhsal durumlar uzun sürdü ben sevgilimi hem fiziki hasardan hem de psikolojik zarardan dolayı yanında olmak istedim ve her şeyi yoluna koyana kadar belli aralıklarla evine gittim öyle çok sık değildi ziyaretlerim.Daha sonrasında ise sadece bayramlarda 1-2 saat veya sevgilimin evde işi varsa vs uğruyorduk.Kaza süresinde ah kızım canım kızım olan akraba bozuntusu insanlar (çevresi hep akraba tanıdık bir yerde yaşıyorlar) daha sonrasında bak kız gelip gidiyor buna izin veriyorlar evde yalnız bırakıyorlar gibi dedikodular duydum oradaki tanıdığım bir kızdan.Sevgilime de bu sebeple bir daha söz nişan olana kadar gelmeyeceğimi belirttim ve gitmeyi kestim.Ancak yine çok sık olmasa da dışarı da görüşmemiz oluyordu senede 4-5 kere falan.Bayramlarda özel günlerde telefon konuşması onun dışında vıcık vıcık bir ilişkimiz yoktu.
Kaza konusu gündeme geldiğinde vs hep ben farklıydım annesi için onun kızıydım kazada birbirimize destek olduk daha sonrasındaki görüşmelerde ise davranışlarından konuşmalardan samimiyetine inanmıştım.Bir seferinde konuşma esnasında elti adayı için o benim gelinim olur sen kızım gibi bir şey dedi.(Burada pek samimi görmemiştim zaten.)Kendi evlatlarını sever gibi bağrına basar kucaklar düşünür üzülürdü.
Veee sonuç ne oldu biliyor musun biz sevgilimle başkalarından davranışlardan gelin kaynana ilişkilerinden vs bahsederken aramızda ben kayın validemin evini temizlemem gidip cam kapı temizlik yapmam kendi evime bile bir bayan çağırmayı düşünüyorum diye fikir beyan etmiştim onların evinde de başkalarından konuşulurken narantikibi temizlik yapar gibi bir laf etmiş herhalde kv adayı sevgilimde benim fikrimi dile getirmiş ve zaten temizliğe karışmamın gereksiz olduğunu kendininde istemediğini söylemiş.Vay efendim ben nasıl temizlemezmişim gelin alıyormuş da gidip evinde hiç iş yapmayacakmıymışım o bana masraf edecekmiş de ben evimde rahat rahat oturacakmışım ama ona hizmet etmeyecekmişim.Oğluna demiş ki seni ona yar etmem almam istemiyorum narantikibiyi düğününü yapmam hiç bir şey yapmam madem öyle benim aldığım arabaya da binmesin vs vs bir dünya laf daha hatırlamadığım bir sürü şey.He bir de şu var önceden evlerine gidermişim ama sevgilimi kafeslediğim!ağıma düşürdüğüm! an gitmeyi kesmişim.Kazadan sonraki ruhsal sebeplerden dolayı kavgalarımız oluyor demiştim ya o zamanlar için demiş ki sen o kızı istemezken ben senin kalbini ısındırdım nasıl aranızı yaptıysam bozmasını da bilirim öyle bir soğuturum ki seni ondan görürsün vs.Allah'ım şok olmuştum resmen duyduklarıma inanamadım ama durum bu yani.
Herkesin kv adayı veya kvsi böyle olacak değil tabi ki ama bunlarda olası ihtimaller o yüzden fazla samimi olmamakta ve çok çok çok dikkatli olmakta fayda var.Ohh içimi dökmüşüm resmen ya :)

çok teşekkür ederim özelinizi açmışsınız :) N narantikibi sizin gibi ya da tam tersi çok hikaye duydum. ben de ondan çekinmiştim. laf söz olacak gibisinden. şu an için samimiyetim cuma da cumaya aramak. şu an için ortada bi resmiyet yokken el üstünde tutuluyorum. ama evlilikten sonrası ne olur kim değişir bilemiyorum :)

çok teşekkür ederim özelinizi açmışsınız :) N narantikibi sizin gibi ya da tam tersi çok hikaye duydum. ben de ondan çekinmiştim. laf söz olacak gibisinden. şu an için samimiyetim cuma da cumaya aramak. şu an için ortada bi resmiyet yokken el üstünde tutuluyorum. ama evlilikten sonrası ne olur kim değişir bilemiyorum :)
Cumadan cumaya bile alistirma ara sıra ara bence sonra bir cuma unutursan vay haline olabilir :)
Ah canim kanayan yaram zaten bende çok kiymetliydim ! Güya öyleymiş tabi canavar çıktı resmen içinden hala şoku atamadim o kadın bu kadın mi falan diye. Yanı değişmek için evlenmek gerekmiyormus acı şekilde öğrenmiş oldum. Tabiki umarım sizinki oyle olmaz da araniz her daim iyi gider :)

Cumadan cumaya bile alistirma ara sıra ara bence sonra bir cuma unutursan vay haline olabilir :)
Ah canim kanayan yaram zaten bende çok kiymetliydim ! Güya öyleymiş tabi canavar çıktı resmen içinden hala şoku atamadim o kadın bu kadın mi falan diye. Yanı değişmek için evlenmek gerekmiyormus acı şekilde öğrenmiş oldum. Tabiki umarım sizinki oyle olmaz da araniz her daim iyi gider :)
Insallah sağolasın :) cuma ları atladığım oluyor tabi :KK70: bu sefer ertesi gün o arıyor. Aramadin bi sorun mu var kızım diye :KK70:
Tabi insanoğlu bu. Günü gününe saati saatine uymaz.
Inşallah böyle devam ederiz :)

X