• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşınlı bir sabaha uyandık, ne düşünmeliyim?

bence kaının eşine iki hesabı olduğunu söyle
yazık o adama acıdım ben

bu kadın da eşini kafaya takmış olabilir
kaç yıl geçerse geçsin bazı insanlar takıntı yapabiliyo
kardeşini eklemesi de eşinin hesabını takip etme amaçlı olabilir
ayrıca o kadar yıl sonra gereksiz yere mesaj atması da iyi niyetli olmadığını düşündürdü
belki eşin başka türlü yaklaşsa kadın hemen atlayabilirdi

bence kaının eşine iki hesabı olduğunu söyle
yazık o adama acıdım ben

bu kadın da eşini kafaya takmış olabilir
kaç yıl geçerse geçsin bazı insanlar takıntı yapabiliyo
kardeşini eklemesi de eşinin hesabını takip etme amaçlı olabilir
ayrıca o kadar yıl sonra gereksiz yere mesaj atması da iyi niyetli olmadığını düşündürdü
belki eşin başka türlü yaklaşsa kadın hemen atlayabilirdi

Adamın o hesabı bilip- bilmediğinden de emin değilimki.
Adını yazınca hemen çıkıveriyor.

İyi akşamlar sevgili KK hatunları,
Eşimle 9 senedir beraberiz.
Benden önce zaten 1.5 yıl askerlik yapmış, biz de askerden döndükten 6 ay sonra tanıştık.
Askere gitmeden önce bir kız arkadaşı varmış, ayrılmışlar, eşimin annesi kızı tanıyormuş.
Eşim askerdeyken kızı istemediği biri ile evlendirmeye çalışmışlar, eşimin annesine gidip , beni istemeye gelin oğlunuzu seviyorum , diye ağlamış; fakat eşim istememiş , çünkü ayrılmışlar öncesinde.
Bu hikayeyi biliyordum ben.
Eşim anlatmıştı, kızı bir hayli kötülemişti, ben de eşime kızmıştım ayrılsan da bir insanı karalayamazsın diye.
Her neyse.
6 ay kadar önce eşimin kardeşinin facebook hesabındaki arkadaşlarının arasında bahsettiğim kızın ismini gördüm, unisex , genellikle de erkeklere verilen bir isim olduğu için o kız olduğundan emindim.
Eşime gösterdim, çok şaşırdı, aradan 12 yıl gibi bir süre geçmiş, neden kardeşimi ekliyor vs diye kardeşini aradı, sil listenden rahatsız oldum dedi, o da ben eklemedim, o beni eklemiş, aaa kabul mü etmişim vs diye enteresan cevaplar vererek sildi.
Ben duruma uyuz olmadım, kardeşine de bir şey sormadım, söylemedim, tavır yapmadım.
Bu sabah kadın eşime facebooktan mesaj atmış, eşimle yan yanaydık birlikte gördük yani.
Kadının - benim gördüğüm - 2 farklı hesabı var.
Eşime mesaj attığı hesabında evliliğine ve çocuğuna dair bir paylaşımı yok.
Diğer hesabında evli, çocuğunun fotoğrafları ve eşiyle ilişki durumu vs her şeyi de açık zaten.
Eşinin tüm paylaşımları kadınla ilgili, eşim şöyle harika, ben böyle şanslıyım vs karısını çok seviyor anladığım kadarıyla.
Karısı ise bizim huzurumuzu bozuyor, ne güzel.
Eşim kadına ona mesaj atmasının ayıp olduğunu, eşinden çekinmiyorsa da benden çekinmesi gerektiğini yazdı.
Kadınsa eşime , ben kötü niyetle yazmadım, gördüm seni selam vereyim dedim, ben zaten ANNENLE VE KARDEŞİNLE DE GÖRÜŞÜYORUM, sen olayları HER ZAMANKİ GİBİ yanlış anladın vs yazdı.
Çok sinirlendim.
Aradan 12 yıl geçmiş, yolda görüp selam versen anlarım da Facebookta aratıp bulup sonra da görmüşken mesaj atayım dedim nedir ya hu?
Bir de elbette eşimin kardeşine ve annesine sinirlendim.
Annesi benimle bile düzgün muhabbet etmez, aramaz , sormaz, arasam bazen açmaz bile o kadar duyarsız.
Eşim annemleri arayıp soracağım neden konuşuyorlar o kadınla anlamı ne diyor, ben boşver diyorum.
Siz ne diyorsunuz peki?

Kadını silsin eşiniz engellesin kadının hesaplarını yazmayın boşverin. kayınvalidenizle de görüşürse görüşssün. yıllar sonra sokakta görse bile selam vermemeli bence eski sevgilisi sonuçta hiç luzum yok bitmiş gitmiş... Arkadaş olarak yazacağı selam vereceği insan mı kalmamış Allah aşkına...:KK59:

Geçmişten hortlayan uyuz bir sevgili vakası daha..:KK62:Kadın bunca yıl unutamamış ki eklemiş,ne münasebet canım eski sevgilinin kaynana ve diğerleriyle görüşmesi. Ne ara böyle geniş ruhlu bir kültüre sahip olduk :KK12:Eşin ailesini aramak istiyorken sen neden engelliyorsun ki ,hatta sende ara hadlerini bilsinler. Oh ne alâ mualla valla :KK20: Kötülük yapamam falan demişsin de ,onlar huzurunu kaçırarak iyilik mi yapıyor. O kadın bilmiyor mu o mesajı atınca senin huzursuz olacağını :KK20: Senin yerine buradan ben gerildim valla, istersen eski sevgili kaynana ,görümce, kayın birader hepsini gönder ağız burun dalayım:KK76: Nefret ederim huzur kaçıran insanlardan. Geçmiş hikayeleri de pek normal değil zaten, zorla evlenmiş falan ,aklı hala senin eşindeyken bir de... Elde edilemeyen tatlı olur derler, eşin hiçbir şey hissetmiyor olabilir, senin moralini bozmaları yetmez mi?:KK12:

Geçmişten hortlayan uyuz bir sevgili vakası daha..:KK62:Kadın bunca yıl unutamamış ki eklemiş,ne münasebet canım eski sevgilinin kaynana ve diğerleriyle görüşmesi. Ne ara böyle geniş ruhlu bir kültüre sahip olduk :KK12:Eşin ailesini aramak istiyorken sen neden engelliyorsun ki ,hatta sende ara hadlerini bilsinler. Oh ne alâ mualla valla :KK20: Kötülük yapamam falan demişsin de ,onlar huzurunu kaçırarak iyilik mi yapıyor. O kadın bilmiyor mu o mesajı atınca senin huzursuz olacağını :KK20: Senin yerine buradan ben gerildim valla, istersen eski sevgili kaynana ,görümce, kayın birader hepsini gönder ağız burun dalayım:KK76: Nefret ederim huzur kaçıran insanlardan. Geçmiş hikayeleri de pek normal değil zaten, zorla evlenmiş falan ,aklı hala senin eşindeyken bir de... Elde edilemeyen tatlı olur derler, eşin hiçbir şey hissetmiyor olabilir, senin moralini bozmaları yetmez mi?:KK12:

Bir de evlisin çekinmiyor musun yazılınca da , evliyim çok da mutluyum, yazmış.

Ne arıyor o zaman merak ediyorum da işte, huzur kaçmasın.

bırak sorsun ailesine ;) aynı durumda sen olsaydın bu kadar anlayıslı olmazdı emın ol.
olan olmus bıten gıtmıs, ne halt yemeye konuusuyorlar ki?
bana göre konusamazlar arkadas!

Yanlış anlama, eşin böyle bir şeye tenezzül edeceğinden değil ama... Erkek milleti sonuçta...
Sana tavsiyem, ne kadar sinirlenirsen sinirlen, eşinin yanında, işte sana takmış, niyeti bozuk, senin peşinde bu kadın veya buna benzer aynı şeyleri ima eden cümleler kurma.
Aklına düşer filan, Allah korusun.

Yanlış anlama, eşin böyle bir şeye tenezzül edeceğinden değil ama... Erkek milleti sonuçta...
Sana tavsiyem, ne kadar sinirlenirsen sinirlen, eşinin yanında, işte sana takmış, niyeti bozuk, senin peşinde bu kadın veya buna benzer aynı şeyleri ima eden cümleler kurma.
Aklına düşer filan, Allah korusun.

Size aynennn katıldığım için onun yanında aslaaa bir şey demedim, güldüm geçtim.

bırak sorsun ailesine :KK66: aynı durumda sen olsaydın bu kadar anlayıslı olmazdı emın ol.
olan olmus bıten gıtmıs, ne halt yemeye konuusuyorlar ki?
bana göre konusamazlar arkadas!

Kendisi de öyle söyledi biliyor musunuz?
Sana öğrencinden mesaj gelince bile çok sinirlenmiştim, şimdi hiç suçsuz olduğum halde bana geldi dedi.
Ailesine acayip sinir oldum ama sormak isterse mani olmam, sor diye de zorlamam.

Bir de evlisin çekinmiyor musun yazılınca da , evliyim çok da mutluyum, yazmış.

Ne arıyor o zaman merak ediyorum da işte, huzur kaçmasın.

Buralarda okumuyor muyuz canım bildiğin ucuz kadın taktikleri :KK12: Aklı sıra eşini kıskandırmaya çalışıyor . Kadın da farkında işte senin eşinin onu hiç tınlamadığının, bir şekilde kendini onun aklına sokmaya çalışıyor . Bak ne güzel eşin bile rahatsız ,sen hiç keyfini kaçırma eşin ailesiyle gerekeni konuşsun bunu muhakkak yaptır, kadın onlardan yüz bulursa bu iş iyice sarpa sarar. Baktın o kadın yeni bir hamle daha yapıyor o zaman elini ardına koyma lütfen .

Valla bence sorsun esiniz
Bu kaynanalar pek bi meraklilar eski sevgililerin yasini tutmaya , benimki de eskisi cok yalakalaniyor diye onu istiyordu da iste sansina ben ciktim

Kadın eşimin annesine çok değer veriyormuş öyle yazmış bir de.

Acaba kendi kv sine bunca değer veriyor mu , öyleyse ne mutlu kv sine.

Onca yıla rağmen pek hatırşinas!

Buralarda okumuyor muyuz canım bildiğin ucuz kadın taktikleri :KK12: Aklı sıra eşini kıskandırmaya çalışıyor . Kadın da farkında işte senin eşinin onu hiç tınlamadığının, bir şekilde kendini onun aklına sokmaya çalışıyor . Bak ne güzel eşin bile rahatsız ,sen hiç keyfini kaçırma eşin ailesiyle gerekeni konuşsun bunu muhakkak yaptır, kadın onlardan yüz bulursa bu iş iyice sarpa sarar. Baktın o kadın yeni bir hamle daha yapıyor o zaman elini ardına koyma lütfen .

Biraz daha yazsaydı ekran görüntüsü alacaktık ama bir daha yazma deyince tamam dedi, evli çocuk sahibi, üstelik kız çocuğu, bir şey yapmam bu kadarla kalırsa.

Salak şey. Kendi mutsuzluğunu başkalarının hayatlarına girip huzursuzluk yaratmaya çalışarak sindiriyor herhalde.
Iki hesabını da engelleyin. Bir daha rahatsız edene kadar da çok ciddiye almayın bence.

Kadın eşimin annesine çok değer veriyormuş öyle yazmış bir de.

Acaba kendi kv sine bunca değer veriyor mu , öyleyse ne mutlu kv sine.

Onca yıla rağmen pek hatırşinas!
Ya en cok kadinin esine uzuldum bence
Ama yuzsuz boylesi cikmis insanliktan
Benim esime de sevgiliyken ben varken ya sadece cikiosun birak tekrar beraber olalim diyen bi eski sevgilisi vardi.
Ogretmendi cevabi ben yazdim yetistirdigin cocuklara aciyorum baskasinin sevgilisine yazacagina kendine bi hayat kur yazdim.
Ve kiz cidden sonrasinda baska biri ile tanisti evlendi ve cidden mutlu da hatta benden bile mutludur ki ondan bize bi daha sarmadi

Back