• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yol gösterin kızlar geçmişim ve geleceğim..

Kesinlikle kararlı bir duruş bu herkese yetecektir sizin yeter ki elleriniz ayrılmasın merak etme sadece biraz zamana ihtiyacınız var o kadar.bu herkesin başına gelebilecek birşey kötü bi veya şöyle söylemeliyim sizin suçlu bi geçmişiniz veya hatanız yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kötü bir olay geçmiş olsun öncelikle . Anlatmanızda iyi olmuş yerinde bir karar . Ama sen kötü bir şey yapmamışsın ki.
Hayatta herkesin başına gelebilecek bir olay.Sevgilin de bunu sorun yapmamış ailesi neden yapıyor.
En azından seni tanıyıp ona göre karar versinler bu kadar peşin hükümlü olmak neden .
Peki sen emin misin ailesinin istemediğine belki biri ters bir şey demiştir ona canı sıkılmıştır sevgilinin.
Ayrıca seni gerçekten seviyorsa arkanda durmalı 'göstermelikte olsa' ailesine biraz sert çıkıp kabul ettirmeli diye düşünüyorum.

teşekkür ederim evet kötü ve atlatması zor bir olaydı yıllar geçti üstünden kimseye güvenemedim bu kişi hariç ,ailesi benim tahminimce şöyle düşünüyor bir evin 1 oğlu eğitimli bekar ,sanıırım yakıştırmamışlardır ya da çevre ne der diye düşünüyor olabilirler bekar bir erkek ve dul bir bayan neticede malesef

yahu bu devirde hemen tamam diyen tatminkar aile mi var herkes daha iyisini istiyo :37: sevgilin onların lafına gtmiyosa sorun yok kabullenir onlar zamanla merak etme :31:

Geçmişim falan deyip durdukça akla olma dik şeyler geliyor. EE evlenmissin ne olmuş.ayrıcaailesine demesi de ddoğru olmuş. Bu oğlan bütün bunların istesin gelir gibi geldi bana yahu. Düğün topigini görmek de nasip olur insaallah

teşekkür ederim evet kötü ve atlatması zor bir olaydı yıllar geçti üstünden kimseye güvenemedim bu kişi hariç ,ailesi benim tahminimce şöyle düşünüyor bir evin 1 oğlu eğitimli bekar ,sanıırım yakıştırmamışlardır ya da çevre ne der diye düşünüyor olabilirler bekar bir erkek ve dul bir bayan neticede malesef

Belki ailesi öyle düşündü ama sevgilin seni istiyorsa neyi değiştirir ki . İleride sıkıntı yaşarız diye korkuyorsan sanada hak veriyorum.
Keşke bu önyargılar hiç olmasa.
Bugün buluşacaksınız sanırım net bir şekilde konuşmak lazım bu konuyu.

Bence ilk duyduklarında olumsuz bir tepki vermişlerdir.. Ama zamanla düzelir.. Birlikte olduğunuz kişiyle beraber kararlı bir duruş sergileyin, birbirinize olan sevginizi onlar da gördükçe bu konuyla ilgili yumuşayacaklardır. Yaşadığınız şey kötü bir şey değil ki..

İnşallah öyle olur,ben ailesini çok sevdim ,bu sebebden sevdiğimle ailesinin arası bozulsun istemem :43:

Akrabanin akrabaya yaptigini akrep yapmazmis. Bosanmissin kurtulmussun ve iyiki soylemissin x in ailesine .
Eger x seni gercekten seviyorsa mucadele eder ve ailesini ikna eder .ikna edemezse bile senden vazgecmez ve seninle evlenir zamanla ailede durumu kabullenir.
Ama x mucadele etmez ve pes ederse anla ki zaten seni hic sevmemis yol yakinken de bitmis olur sende yoluna bakarsin .
Hakkinda hayirlisi olsun .

Bunda şok olunacak ne var ? Ilk evlenip ayrılan sen misin?
Sanki uzaylıyla evliymişsim gibi oldu bu şok olayı
Başkasından duruysalardı eş adayın ben biliorum o defter kapandı gitti sizde sakın açmayın diyecekti olup bitecekti

Eğer bu konuda net kesin karşı çıkarlarsa senin yapabileceğin bir şey yok.
Sevgilin doğru davranıyor bence. Sen sessiz kal bu onun görevi.

Yani seni kabul ettirmek, saygı duyurmak.. Ailesinin dilinden o anlar.

Umarım her şey yoluna girer çok mutlu olursunuz..:16:

Belki ailesi öyle düşündü ama sevgilin seni istiyorsa neyi değiştirir ki . İleride sıkıntı yaşarız diye korkuyorsan sanada hak veriyorum.
Keşke bu önyargılar hiç olmasa.
Bugün buluşacaksınız sanırım net bir şekilde konuşmak lazım bu konuyu.

Evet önyargılar keşke hiç olmasa ,bugün konuşucaz sanırım,hayırlısı olsun :43:

geçmişinizde birşey yokki
görücüleride reddedersiniz ne var bunda
sevgilinin ailesi de söz kesin sen sevdiğine bak ;*

Akıllı bir aileseyle böyle dürüst gelini kaçırmazlar. Nasıl saklarım nasıl zar diktiririm diye bir sürü konu açılıyor burda. Sevgilinizin de sevgisini test eden bir süreç. O ne kadar sevginizin arkasında durursa o kadar yumuşarlar. Ne kadar sevildiğinizi anlarsınız böylece.

Tmm da ailesi istemezse x de mi istemeyecek? Eeee o zaman sana olan sevgisi ne oluyor? Anlattiniz madem milletten duymasinlar diye x de gecmisini sorun yapmiyorsa ailesinin agzina bakmasi cok sacma.

ailesinin ağzına bakıyor demedim ki,benim yüzümden araları açılsın istemiyorum ben ne yapabilirim diye sormak istedim

Eğer bu konuda net kesin karşı çıkarlarsa senin yapabileceğin bir şey yok.
Sevgilin doğru davranıyor bence. Sen sessiz kal bu onun görevi.

Yani seni kabul ettirmek, saygı duyurmak.. Ailesinin dilinden o anlar.

Umarım her şey yoluna girer çok mutlu olursunuz..:16:
Amin inşallah,haklısınız sessiz kalmak ve izlemek gerek
Akıllı bir aileseyle böyle dürüst gelini kaçırmazlar. Nasıl saklarım nasıl zar diktiririm diye bir sürü konu açılıyor burda. Sevgilinizin de sevgisini test eden bir süreç. O ne kadar sevginizin arkasında durursa o kadar yumuşarlar. Ne kadar sevildiğinizi anlarsınız böylece.
haklısınız,hayırlısı olsun ne diyelim..

işte bunlar hep cehaletten bacım..
sevgisinin arkasında duran bir adamsa eğer, zaten muradınıza erersiniz...
hakkınızda hayırlısı olsun.
o .. herif ile ... kadın da hiçbir şekilde huzur bulamaz umarım!:47:

Yok hayır bitmedi, tam olarak ne dediklerini söylemedi canını sıkma kafana takma dedi ararlarsa da açma dedi yarın konuşuruz dedi

Adam da önce bu bizim ilişkimiz aileye söylemesekte olur demiş.
İş ciddiye ilerleyince söylemiş?
Yalan söylememek güzel tamam da niye başta söylemeyelim demiş ki?

Hayir evlenmissin ayrilmissin hatta aldatilmisda ayrilmissin ne var bunda? Ailesinin iyi insanlarsa bunu sorun edecegini sanmiyorum. Kaldiki bu adam seni seviyorsa zaten ailesini de ikna eder sen merak etme :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back