• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşınlı bir sabaha uyandık, ne düşünmeliyim?

Facesini eşinden bir gün sonra açması da çok garip ve manidar :KK57: takıntılı bir aşıkla karşı karşıya olabilirsin.

Facesini eşinden bir gün sonra açması da çok garip ve manidar :KK57: takıntılı bir aşıkla karşı karşıya olabilirsin.

Kadının bir hesabı zaten varmış, orada her şeyi açık ve son paylaşım yaptığı gün diğer hesabını açmış.
Eşim uzun zaman hesap açmadı, eşim bir ayın 26 sında açmış hesabını, kadında diğer ayın hemen başında.
Yani arada yalnızca 3-4 günlük bir zaman dilimi var.
Bana da çok manidar geliyor.
Sanırım bir süre gözlemledi.
Eşim ilk hesap açtığında kapakta nikah fotografımız vardı sonrasında kaldırdı.
Kaldırınca belki aramız kötü falan zannetmiş de olabilir.

Kadının bir hesabı zaten varmış, orada her şeyi açık ve son paylaşım yaptığı gün diğer hesabını açmış.
Eşim uzun zaman hesap açmadı, eşim bir ayın 26 sında açmış hesabını, kadında diğer ayın hemen başında.

fake olan hesabını eşinle yazışmak için aldı belli ki bu durumda.

mesajı yeni aldığı hesaptan mı attı

Ne bicim insanlar var yahu.
Gecmis bitmis, daha kurcalamanin alemi ne?
İki tarafta evlenmis, ne bekliyor ki evli bi adamdan.
Bi de ikinci hesap aciyor karistirdigi halti kocasi gormesin diye. Yazik adama.
Sen esine guveniyorsan gerisini takma. Engellesin facede.

fake olan hesabını eşinle yazışmak için aldı belli ki bu durumda.

Yahut çok cesur.
Çünkü aynı isim, eşinin soyadıyla açılmış, arkadaşlar eklenmiş, adam belki de biliyor.
En kötüsü de bu kadının bir kız çocuğu var, varlığına dair bir şey paylaşmasa da eşi bol bol paylaşmış, 5-6 yaşlarında.
Oturup onunla ilgileneceğine, yazdığı mesajı sabah gördük, cevabı attık geri yazması yalnızca 2 dk sürdü.

İyi akşamlar sevgili KK hatunları,
Eşimle 9 senedir beraberiz.
Benden önce zaten 1.5 yıl askerlik yapmış, biz de askerden döndükten 6 ay sonra tanıştık.
Askere gitmeden önce bir kız arkadaşı varmış, ayrılmışlar, eşimin annesi kızı tanıyormuş.
Eşim askerdeyken kızı istemediği biri ile evlendirmeye çalışmışlar, eşimin annesine gidip , beni istemeye gelin oğlunuzu seviyorum , diye ağlamış; fakat eşim istememiş , çünkü ayrılmışlar öncesinde.
Bu hikayeyi biliyordum ben.
Eşim anlatmıştı, kızı bir hayli kötülemişti, ben de eşime kızmıştım ayrılsan da bir insanı karalayamazsın diye.
Her neyse.
6 ay kadar önce eşimin kardeşinin facebook hesabındaki arkadaşlarının arasında bahsettiğim kızın ismini gördüm, unisex , genellikle de erkeklere verilen bir isim olduğu için o kız olduğundan emindim.
Eşime gösterdim, çok şaşırdı, aradan 12 yıl gibi bir süre geçmiş, neden kardeşimi ekliyor vs diye kardeşini aradı, sil listenden rahatsız oldum dedi, o da ben eklemedim, o beni eklemiş, aaa kabul mü etmişim vs diye enteresan cevaplar vererek sildi.
Ben duruma uyuz olmadım, kardeşine de bir şey sormadım, söylemedim, tavır yapmadım.
Bu sabah kadın eşime facebooktan mesaj atmış, eşimle yan yanaydık birlikte gördük yani.
Kadının - benim gördüğüm - 2 farklı hesabı var.
Eşime mesaj attığı hesabında evliliğine ve çocuğuna dair bir paylaşımı yok.
Diğer hesabında evli, çocuğunun fotoğrafları ve eşiyle ilişki durumu vs her şeyi de açık zaten.
Eşinin tüm paylaşımları kadınla ilgili, eşim şöyle harika, ben böyle şanslıyım vs karısını çok seviyor anladığım kadarıyla.
Karısı ise bizim huzurumuzu bozuyor, ne güzel.
Eşim kadına ona mesaj atmasının ayıp olduğunu, eşinden çekinmiyorsa da benden çekinmesi gerektiğini yazdı.
Kadınsa eşime , ben kötü niyetle yazmadım, gördüm seni selam vereyim dedim, ben zaten ANNENLE VE KARDEŞİNLE DE GÖRÜŞÜYORUM, sen olayları HER ZAMANKİ GİBİ yanlış anladın vs yazdı.
Çok sinirlendim.
Aradan 12 yıl geçmiş, yolda görüp selam versen anlarım da Facebookta aratıp bulup sonra da görmüşken mesaj atayım dedim nedir ya hu?
Bir de elbette eşimin kardeşine ve annesine sinirlendim.
Annesi benimle bile düzgün muhabbet etmez, aramaz , sormaz, arasam bazen açmaz bile o kadar duyarsız.
Eşim annemleri arayıp soracağım neden konuşuyorlar o kadınla anlamı ne diyor, ben boşver diyorum.
Siz ne diyorsunuz peki?
yerinde olsam ekranın fotosunu çekip kadınn eşinin facebook hesabına yollardım we 2. hesabının linkini yolardım we karına sahip ol yoksa ben uğraşcam diyede bi msj atardım çok sinir oldum hatundaki rahatlığa bak

Ne bicim insanlar var yahu.
Gecmis bitmis, daha kurcalamanin alemi ne?
İki tarafta evlenmis, ne bekliyor ki evli bi adamdan.
Bi de ikinci hesap aciyor karistirdigi halti kocasi gormesin diye. Yazik adama.
Sen esine guveniyorsan gerisini takma. Engellesin facede.

Eşim zaten öncesinde de onu çok kötü anlatmıştı.
Neden ayrıldıklarını sormuştum, her gün ayrı bir fiyasko durmadan yalan söylüyordu ve hiç güven vermiyordu demişti, daha kötü şeyler de söyledi ama klasik erkek işte, ayrıldı diye kötülüyor diye düşünmüştüm.
Adam haklı çıktı.

kadın belasını arıyor resmen.
neden insan eski sevgilisine o kadar yıldan sonra "selam" demek ister? konuşmaya bi yerden başlamak istiyor olması aşikar...
evli barklısın çocuğun da var, ne diye 12 öncesine dönme hevesi böyle?
eşiniz gerekli şeyi söylemiş, engelleyin o kadını.
bir daha da rahatsız ederse siz de onun eşinin haberinin olmasını sağlarsınız.

o sizin huzurunuzu kaçırırken hiç rahatsızlık hissetmese de, siz şu an yazışmaları eşine göndermeyecek kadar vicdanlısınız. O eşin de bi suçu yok yazık... Kimbilir karısına ne çok güveniyor..

yerinde olsam ekranın fotosunu çekip kadınn eşinin facebook hesabına yollardım we 2. hesabının linkini yolardım we karına sahip ol yoksa ben uğraşcam diyede bi msj atardım çok sinir oldum hatundaki rahatlığa bak

Ucunun eşime dokunmasından ve o kız çocuğunu etkilemesinden korkuyorum.
Bir daha yapmayacağını umuyorum.

kadın belasını arıyor resmen.
neden insan eski sevgilisine o kadar yıldan sonra "selam" demek ister? konuşmaya bi yerden başlamak istiyor olması aşikar...
evli barklısın çocuğun da var, ne diye 12 öncesine dönme hevesi böyle?
eşiniz gerekli şeyi söylemiş, engelleyin o kadını.
bir daha da rahatsız ederse siz de onun eşinin haberinin olmasını sağlarsınız.

o sizin huzurunuzu kaçırırken hiç rahatsızlık hissetmese de, siz şu an yazışmaları eşine göndermeyecek kadar vicdanlısınız. O eşin de bi suçu yok yazık... Kimbilir karısına ne çok güveniyor..

Sadece şu kadarını söyleyeyim ki adam eşinin fotoğfarlarını paylaşıp "her gün şükrediyorum ben çok şanslıyım" gibi cümleler kurmuş. Her bir fotoğrafının altına methiyeler dizmiş.

Ucunun eşime dokunmasından ve o kız çocuğunu etkilemesinden korkuyorum.
Bir daha yapmayacağını umuyorum.
ya çok iyimsersin yada çok rahat ben burda senn yerine çıldırdım kendimi yerine koyarak kadın kocana göz koymuş hala eşime ucu dokuncak diyosun sen bilirsin cnm sonra üzülmede onları üzmiycem diye

valla canım bu durumda niyeti gayet açık ortada
karşılık bulsaydı gayet te eşinle flört edecekti
zaten aklından çıkaramadığı mesaj atmasından belli
eşine yakalanmamak için de yeni hesap açmış
eşine çok üzüldüm kadının

hayır yani ben 3-5 yıl görüşmediğim kişilere bile mesaj atmıyorum artık muhabbetimiz kalmadı diye
kaldı ki bu eski sevgilisine 12 yıl sonra mesaj atıyo ne alakaysa

eşiniz yüz vermeyince de evliyim çok mutluyuma çevirmiş lafı

ve daha önce de bitakım yanlış anlamalar sonucu araları bozulduysa ona dikkat çekmek için de öyle yazmış olabilir
geçmişi hatırlatmak için

bence takip et eşine tekrar mesaj atarsa haberin olsun
eşin senden çekinip söylememezlik yapmaz umarım
ve her yerden engelleyin
gerçi çok takık biriyse ortak tanıkları biri adına hesap açık arkadaş bile olabilir
o şekilde takip edenler duydum ben

inş bi daha sorun yaşamazsınız

ya çok iyimsersin yada çok rahat ben burda senn yerine çıldırdım kendimi yerine koyarak kadın kocana göz koymuş hala eşime ucu dokuncak diyosun sen bilirsin cnm sonra üzülmede onları üzmiycem diye

Çünkü eşimin hiçç umrunda değil ve yanında ben olmasam ya mesajı görmezden gelir silerdi ya da hakaret eder, belki küfrederdi kadına.
Yanında olduğum için usturuplu bir mesaj attı, o benden çok sinir oluyor yani, ben bilerek engellemeyeceğim kadını, bir dahaki hareketini bekliyorum, sonuçta eşim asla o kadına dönüp de bakmaz.

valla canım bu durumda niyeti gayet açık ortada
karşılık bulsaydı gayet te eşinle flört edecekti
zaten aklından çıkaramadığı mesaj atmasından belli
eşine yakalanmamak için de yeni hesap açmış
eşine çok üzüldüm kadının

hayır yani ben 3-5 yıl görüşmediğim kişilere bile mesaj atmıyorum artık muhabbetimiz kalmadı diye
kaldı ki bu eski sevgilisine 12 yıl sonra mesaj atıyo ne alakaysa

eşiniz yüz vermeyince de evliyim çok mutluyuma çevirmiş lafı

ve daha önce de bitakım yanlış anlamalar sonucu araları bozulduysa ona dikkat çekmek için de öyle yazmış olabilir
geçmişi hatırlatmak için

bence takip et eşine tekrar mesaj atarsa haberin olsun
eşin senden çekinip söylememezlik yapmaz umarım
ve her yerden engelleyin
gerçi çok takık biriyse ortak tanıkları biri adına hesap açık arkadaş bile olabilir
o şekilde takip edenler duydum ben

inş bi daha sorun yaşamazsınız

Saolasın canım İnşallah.
Allahtan korkumuz olmasa kadına zarf atıp ipliğini pazara çıkarmamız işten değildi , yani dua etmeli ki bize denk geldi, eşine ben de acıyorum, başka "eski" sevgililerine de selam vermiyordur umarım.

Back