İsteksizlik

Doktora gitmemesi buyuk sorun cidden
Sadece stres ve yorgunluktansa boyle seyler cozebilir insallah Ama doktor da sart ilk etapta
Sorun neden sende olsunki isteksiz olan o sonucta sinir oluyorum boyle ustte cikanlara

Aynen her defasinda üste cikiyor bu bi yerlerde okumus yada beni kandirmaya calisiyor bahanesi o normal diyor su uzerimdeki sikintiyi stresi atabilecegim farkli seyler denemem lazim en azindan bi is ugras olursa belki kafami onlarla doldururum bu isede bu kadar takilmam

Allahım şöyle bi libido istiyorum Yarabbimmm 🤲🏻🤲🏻😂😂

İnsan hep elinde olmayani istermis ya bizimkide o misali normal insanlar gibi yasasam bu duyguyu belki bende de kalmayacak bu duygular ama olmayip surekli isteyince durum buralara geliyor soyle dusun açsin karnini doyurmazsan surekli aç oluyorsun benimkide tip ki o sanırım

Aynen her defasinda üste cikiyor bu bi yerlerde okumus yada beni kandirmaya calisiyor bahanesi o normal diyor su uzerimdeki sikintiyi stresi atabilecegim farkli seyler denemem lazim en azindan bi is ugras olursa belki kafami onlarla doldururum bu isede bu kadar takilmam
Bazen hepimiz bu yollardan geciyoruz
Aceba hic ustune dusmeyince degisim oluyormu geliyormu yanina
Kabul etmemesi acayip yorucu seni daha cok yipratiyor sadece keske hak verse

Bazen hepimiz bu yollardan geciyoruz
Aceba hic ustune dusmeyince degisim oluyormu geliyormu yanina
Kabul etmemesi acayip yorucu seni daha cok yipratiyor sadece keske hak verse

Yok canim bi ara onuda denedim 2 hafta yanasmadi yine pes eden ben oldum yine benim adim atmamla oldu isi yorucu ben ona bagliyorum belkide baska bi sikinti vardir

Yok canim bi ara onuda denedim 2 hafta yanasmadi yine pes eden ben oldum yine benim adim atmamla oldu isi yorucu ben ona bagliyorum belkide baska bi sikinti vardir
Aynen sikinti sebebini anlamak gercekten cok zor karsina alinca da erkeklerle insan gibi konusamiyorsun
Boyle zorlayarak birseyler elde edince de insan kendini tecavuzcu gibi hissediyor
Bagir cagir hic birsey fayda etmeyecek maalesef terapist felan kabul etse keske doktora gitmiyorsa

Aynen sikinti sebebini anlamak gercekten cok zor karsina alinca da erkeklerle insan gibi konusamiyorsun
Boyle zorlayarak birseyler elde edince de insan kendini tecavuzcu gibi hissediyor
Bagir cagir hic birsey fayda etmeyecek maalesef terapist felan kabul etse keske doktora gitmiyorsa

Normal doktora gitmiyor ki terapiste hic gitmez sanirim ben elimden geldigi kadar careler uretip duzelmesini bekleyecem baskada yapacak birsey yok gibi

Hanımlar herkese iyi akşamlar aslında konuyu açıp açmamak konusunda baya git gel yaşadım malum bu sorunla alakali cok konu var ama birde ben şansımı deneyim dedim belkide bir çözüm bulurum diye umut ediyorum konu eşimin ilgisizligi ve isteksizliği nerdeyse 3 senedir bu sorunu yaşıyorum ilişki sıklığımız haftada 1 bazen onu bile geçtiği oluyor kendisi yorucu bir işte çalışıyor onun etkisimi bilmiyorum ama bu durum beni sinirli stresli bi insan yapıyor kendi işimi kendim halletsemde yinede bu sinir stres olayına çözüm bulamadim sizden ricam hem bendeki strese hemde esimin isteksizligine bi çözüm önerebilir misiniz simdiden teşekkürler

O stres bende de oluyor bu kesinlikle tam anlami ile rahatlayamamaktan kaynaklı mastürbasyon size yeterli gelmiyor sanırım sakinleştirici kullanmayi deneyin o biraz sinirlerinizi yumusatir stresinizi onleyebilir esinize ne yapilir bilmiyorum zira benimkide ayni onun cozumu sanirim bizde yok

O stres bende de oluyor bu kesinlikle tam anlami ile rahatlayamamaktan kaynaklı mastürbasyon size yeterli gelmiyor sanırım sakinleştirici kullanmayi deneyin o biraz sinirlerinizi yumusatir stresinizi onleyebilir esinize ne yapilir bilmiyorum zira benimkide ayni onun cozumu sanirim bizde yok

Haklısıniz iliskinin yerini tutmuyor o yuzden tam rahatlama olmuyor sanırım sakinlestirici konusunu dusunmedim daha önce bi denemekte fayda var

X