- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Amin insallahAllah gönlünüze göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahAllah gönlünüze göre versin inşallah
Bibiğim yarın gideceğiz bu aksam persembe yaYola ne zaman çıkıyırsunuz akşam oldu, hazırladın mı çantayı
Ben günleri karıştırdım pardon yaaaa şaşıröa işaretini görünce farkettim, evde yatıyor olunca günler karışıyorBibiğim yarın gideceğiz bu aksam persembe ya
Şafak sayiyosun adami fantazilerine alet edecek misinBibiğim yarın gideceğiz bu aksam persembe ya
Oduncu pijaması aldı o, şimdilik fantazi yok battaniye var sadeceŞafak sayiyosun adami fantazilerine alet edecek misin
Kız sonunda üstünde pijama gecelik hicbirsey kalmayacağı içinOduncu pijaması aldı o, şimdilik fantazi yok battaniye var sadece
Daha çok erken ya, öyle bir şey istemiyor, benim konunun içinde konuşuldu bunlar, böyle söyleyince kötü hisseder insan kendiniKız sonunda üstünde pijama gecelik hicbirsey kalmayacağı için
Bi kırıtır hiçbir şey olmamış gibi davranır çekilirimŞafak sayiyosun adami fantazilerine alet edecek misin
Ee biz yatamıyoruz sen keyfini çıkar. İnşallah bende haftasonu 11e kadar bari uyurum, yanı ınsallah uyurlarBen günleri karıştırdım pardon yaaaa şaşıröa işaretini görünce farkettim, evde yatıyor olunca günler karışıyor
Yok kız dudiş falan yok şimdilik. Oduncularo çekip yatacam.Kız sonunda üstünde pijama gecelik hicbirsey kalmayacağı için
Sabaha kadar oturur akşama kadar yatarsınız. Korku filmi faslı kapandı mıEe biz yatamıyoruz sen keyfini çıkar. İnşallah bende haftasonu 11e kadar bari uyurum, yanı ınsallah uyurlar
Kocamla kardeş kardeş yattığımız için kaç gündür sapıttım iyiceYok kız dudiş falan yok şimdilik. Oduncularo çekip yatacam.
Bilmiyorum kapandı dedi ama inşallah öyledir. Yani genel korku filmi izlerim. Testere serisi vari seylerı ama ısın ıcıne gerceklık payı gırınce fena oluyorum ben. genel korku filmi açarlarsa yada gerilim falan wc ye gitmeye de ınsan lazım anamSabaha kadar oturur akşama kadar yatarsınız. Korku filmi faslı kapandı mı
Hayatımın en rahat dönemini yaşıyorum şu an, emekliliğe kadar bir daha böyle yatış denk gelmez, o yüzden gayet memnunum halimden, çocukların canlı dersleri de olmasa tadından yenmeyecekEe biz yatamıyoruz sen keyfini çıkar. İnşallah bende haftasonu 11e kadar bari uyurum, yanı ınsallah uyurlar
Tez fabrika ayarlarına dönüleKocamla kardeş kardeş yattığımız için kaç gündür sapıttım iyice
Insallah. Kız sen kaç yaşındasın bak hep sorcam unutuyorumHayatımın en rahat dönemini yaşıyorum şu an, emekliliğe kadar bir daha böyle yatış denk gelmez, o yüzden gayet memnunum halimden, çocukların canlı dersleri de olmasa tadından yenmeyecek
38 yaşındayım.Insallah. Kız sen kaç yaşındasın bak hep sorcam unutuyorum
Aman daha var kız emeklılıge38 yaşındayım.
Onu diyorum ya daha mesleğin ortasına bile gelmeden 1.5yıl tatil yaptım çocuklar da küçük değil ev hanımlığının tadını çıkarıyorum. 58 yaş görünüyor emeklilik daha 20 yıl varAman daha var kız emeklılıge
Benım de oglan askere gıder ben emeklı olana kadar.Onu diyorum ya daha mesleğin ortasına bile gelmeden 1.5yıl tatil yaptım çocuklar da küçük değil ev hanımlığının tadını çıkarıyorum. 58 yaş görünüyor emeklilik daha 20 yıl var