Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trip at trip
Gunlerce ...onun yaptigi gibi ohhhhh canina degsin
Kitapçı arkidişim naber?
bende pro olcam galıba , yazı tıpıne bayıldım =)Önemsiz
Ben sadece kızları uyarayım dedim:)
Hatırlarsan nisanın topiğinde ne güzel muhabbet ediyorduk bir zamanlar...
Eğer pc den giriyorsan yap her seferinde yazarken :)bende pro olcam galıba , yazı tıpıne bayıldım =)
ıyıyım :) senden naber =) hangı kıtabı okuyorsun bakalımKitapçı arkidişim naber?
Anacım neler neler yaaaa anlatmakla bitmezzz neyse asıl konumuza dönelim sen naptin aksamHepsini ogrenmek istiyom hepsiciiniiii
Giizzz nisaaaaann
oysss yapamam =) her seferınde ugrasamayacak kdr tembelım =) zaten szn yazı tıplerı de bızde gorunmuyorkı =(Eğer pc den giriyorsan yap her seferinde yazarken :)
Sen kalbimin en nadide kosesindesin nasıl unuturum aşk olsun
tabi tatile gittim ya
unutulduk iyi mi
pısttt naberrrrrAnacım neler neler yaaaa anlatmakla bitmezzz neyse asıl konumuza dönelim sen naptin aksam
Ne içünDikat edin , farklı topicleree uğrayan kızlar , bu topice yazdığınız için ağır tirip yiyebilirsiniz ahahahaahahahaahahaha
sherlock holmes okuyorum şuan :) Senıyıyım :) senden naber =) hangı kıtabı okuyorsun bakalım
Ahahahahaj olabulurrr daş düşebülür ayü çikabülür Sibel pis diyebülürpısttt naberrrrr
sen bana pis dedın en son
Onu bana sormicaksınNe içün
Kime sorcemOnu bana sormicaksın
Sibell bi git zabah zabahKime sorcem
Kavga etmeyin benim için ♡pısttt naberrrrr
sen bana pis dedın en son
Öğlen oldu öğlen hakket ciddi sordum niye trip atacaklar ayol tapulumuyum ben onlaraSibell bi git zabah zabah
Sinan Akyüz okuyorum bende =)sherlock holmes okuyorum şuan :) Sen