• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kiz herife akşam tost var desem vurur beni :KK70:
Aaa benimki çok sever kahvaltılık:) Allaha şükür yemekte seçmez sadece yemek ver yeter ne olursa olsun :KK70: ama babam öyle değildi. Yömöktö köhvöktölök mö yöcöz:ukala:

Aaa benimki çok sever kahvaltılık:) Allaha şükür yemekte seçmez sadece yemek ver yeter ne okursa olsun :KK70: ama babam öyle değildi. Yömöktö köhvöktölök mö yöcöz:ukala:
Aynı babanın dusuncesine sahip benim herif :D amca kusbasili tost olursa tamam der :D etcil de kendisi :D

Ne isiymis :))) tamam :))
Kız bi ton ütü yapcam çamaşır katlıcam, keşke sesli konuşma odası olaymış hem iş hem dedikodu yapardık :P
Benimki sabah bi ton laf etti gömlekleri ütüsüzmüş, önce ütülesen elinemi yapışır hep böylesin diyo, bende dedim 12 senedir anan ütülüyodu zaten gömleklerini:63:
Gerçi haklı b uara pek el vurmadım, sıcakta ütümü yapılır aman bee:süslü:

Kız bi ton ütü yapcam çamaşır katlıcam, keşke sesli konuşma odası olaymış hem iş hem dedikodu yapardık :p
Benimki sabah bi ton laf etti gömlekleri ütüsüzmüş, önce ütülesen elinemi yapışır hep böylesin diyo, bende dedim 12 senedir anan ütülüyodu zaten gömleklerini:63:
Haha kolay gelsin valla ben oturduğum yerden terliyorum bide ütü yapsam buhar olurum :KK70:

Kız bi ton ütü yapcam çamaşır katlıcam, keşke sesli konuşma odası olaymış hem iş hem dedikodu yapardık :p
Yapsanda yapmasanda onlar söylenecek bişey buluyor zaten misal benimki gelmiş oturma odasına bi süpürge tut diyor daha cumartesi tuttum sildim supurdum neymiş bugün birdaha yapacakmisim:KK51:

Back