- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Hatırlamam mi :)Önemsiz
Ben sadece kızları uyarayım dedim:)
Hatırlarsan nisanın topiğinde ne güzel muhabbet ediyorduk bir zamanlar...
Benim ilk katildigim topigimdir kendisi...normalde geyige pek takilmam
Bu da 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlamam mi :)Önemsiz
Ben sadece kızları uyarayım dedim:)
Hatırlarsan nisanın topiğinde ne güzel muhabbet ediyorduk bir zamanlar...
Kuru fasulye pilav yanına ev yapımı yogurdum var gelKarnım aç yimik vir:)
Aaa benimki çok sever kahvaltılık:) Allaha şükür yemekte seçmez sadece yemek ver yeter ne olursa olsun ama babam öyle değildi. Yömöktö köhvöktölök mö yöcözKiz herife akşam tost var desem vurur beni
Aynı babanın dusuncesine sahip benim herif amca kusbasili tost olursa tamam der etcil de kendisiAaa benimki çok sever kahvaltılık:) Allaha şükür yemekte seçmez sadece yemek ver yeter ne okursa olsun ama babam öyle değildi. Yömöktö köhvöktölök mö yöcöz
Uyudum kiii napim...sen anlatsana sunuAnacım neler neler yaaaa anlatmakla bitmezzz neyse asıl konumuza dönelim sen naptin aksam
Baş ağrısındanNeden uyumadin
ben de en çok geyik severimHatırlamam mi :)
Benim ilk katildigim topigimdir kendisi...normalde geyige pek takilmam
Bu da 2.
yemek seçmiyordur inşAynı babanın dusuncesine sahip benim herif amca kusbasili tost olursa tamam der etcil de kendisi
Sebze yemeklerini pek sevmez ama icinde et olursa yeryemek seçmiyordur inş
Gel bakıyım buraya :)
Az işim var umarım döndüğümde burda olursunuz, burbirinize masal anlatın ben gelene kadar akıllı olun taammı?Sebze yemeklerini pek sevmez ama ici ne et olursa yer
Gel bakıyım buraya :)
Ne isiymis :))) tamam :))Az işim var umarım döndüğümde burda olursunuz, burbirinize masal anlatın ben gelene kadar akıllı olun taammı?
Bebeğim ne olacak bundan bakma sen iki çocuk olunca tükkan kapandı nisanda varsa yoksa uyku uyku uyku yani senden çok farklı bişey değil uyumadan önce naptinKova hatunu .!.:Uyudum kiii napim...sen anlatsana sunu
Komssular dedikodu bekliyiii
Hap icmedinmi kuzum bi ağrı kesici icseydin beni de bi tuttumu bırakmazBaş ağrısından
ben de en çok geyik severim
Ben sana kuru fasulye pilav yoğurt var didim git sen arkadaşına beğenmedin beni zatenBende arkadaşıma gidiyorum , çay varmış. Aç karnımı doyurup geleyim
Kız bi ton ütü yapcam çamaşır katlıcam, keşke sesli konuşma odası olaymış hem iş hem dedikodu yapardıkNe isiymis :))) tamam :))
Haha kolay gelsin valla ben oturduğum yerden terliyorum bide ütü yapsam buhar olurumKız bi ton ütü yapcam çamaşır katlıcam, keşke sesli konuşma odası olaymış hem iş hem dedikodu yapardık
Benimki sabah bi ton laf etti gömlekleri ütüsüzmüş, önce ütülesen elinemi yapışır hep böylesin diyo, bende dedim 12 senedir anan ütülüyodu zaten gömleklerini
Gerçi haklı b uara pek el vurmadım, sıcakta ütümü yapılır aman bee
Yapsanda yapmasanda onlar söylenecek bişey buluyor zaten misal benimki gelmiş oturma odasına bi süpürge tut diyor daha cumartesi tuttum sildim supurdum neymiş bugün birdaha yapacakmisimKız bi ton ütü yapcam çamaşır katlıcam, keşke sesli konuşma odası olaymış hem iş hem dedikodu yapardık
Benimki sabah bi ton laf etti gömlekleri ütüsüzmüş, önce ütülesen elinemi yapışır hep böylesin diyo, bende dedim 12 senedir anan ütülüyodu zaten gömleklerini
Gerçi haklı b uara pek el vurmadım, sıcakta ütümü yapılır aman bee
Oda kaynanadan halliceymiş yaniYapsanda yapmasanda onlar söylenecek bişey buluyor zaten misal benimki gelmiş oturma odasına bi süpürge tut diyor daha cumartesi tuttum sildim supurdum neymiş bugün birdaha yapacakmisim