- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Hepsini okuma sende meraklıTamam cok cene yapmayın sonra okuması zor oluyoriyi geceler herkese
Kız lastik toka ne alaka?
Günün geçti mi ki?
Ya lastik toka bildigin kucuk plastik tokalarKaliteli mı kullanıyorsunuz :)
Anlamadım ama neyse kurcalamaYa lastik toka bildigin kucuk plastik tokalar
Gecen ovulasyon gunumde oynastik ettik tam ise koyulcaz kondom bitmis. Esim icat cikardi olmaz dediysem de. Gerci geri de cekildi ama korkuyorum iste
Günün geçti mi?Midem fena
Ayni ilk hamileligimdeki gibi
Nasıl yani ben anlamadım ciddi ciddi toka mi kullandınızYa lastik toka bildigin kucuk plastik tokalar
Gecen ovulasyon gunumde oynastik ettik tam ise koyulcaz kondom bitmis. Esim icat cikardi olmaz dediysem de. Gerci geri de cekildi ama korkuyorum iste
Yok daha 4 gun varGünün geçti mi?
Kız lastik tokayla ne yapılabilir ben anlamadım birşey çok ilginçYa lastik toka bildigin kucuk plastik tokalar
Eğer düşündüğüm şeyse neyse ben yatiyim en iyisiAnlamadım ama neyse kurcalama
Hahahaha anlamayon zaten bi ise yaramadigini yakinda tescilliycemKız lastik tokayla ne yapılabilir ben anlamadım birşey çok ilginç
Ay hadi gönlünden geçen neyse o olsunYok daha 4 gun var
Sen hala burda mısınEğer düşündüğüm şeyse neyse ben yatiyim en iyisi
Herkes şaşkın herkes açıklama bekliyorKız lastik tokayla ne yapılabilir ben anlamadım birşey çok ilginç
Kovuyor musun beniSen hala burda mısın
Ya sen kendin demedin mi gidiyorum diye. Regl misin ne bu alınganlıkKovuyor musun benineyse giderim bende
Ya ben anladım sanki de yazamıyorumBen de bir şey anlamadım. Zaten bibi anlamadıysa biz hiç zorlamayalım
Keşke ertesi gün hapı alsaydınBosverin kizlar ya zaten akil kari degildi. O anda akil da basta degildi
Hamile kalirsam cidden cok kotu olur. Lutfen olmasin
Bence deBen de bir şey anlamadım. Zaten bibi anlamadıysa biz hiç zorlamayalım
Özelden şey etYa ben anladım sanki de yazamıyorum
E doğurur musun kiBosverin kizlar ya zaten akil kari degildi. O anda akil da basta degildi
Hamile kalirsam cidden cok kotu olur. Lutfen olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?