- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Benim herifte 37 olacak37 oldu artik
Son demleri bosa harcamiyim diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim herifte 37 olacak37 oldu artik
Sabahtan beri 5 mesaj anca atmisimdir =/Konusun konusun okuyorum ben :)
Cunku baska isim yok :)))12 sayfa okuyicimmm:)
Aman bacim iyi kullan zamani 40 oldu mu hayir gelmez bunlardan andropoz du orta yas bunalimiydiBenim herifte 37 olacak
Gece 3.5 saat uyudum bacım nasıl kullaniyim çocuklar büyüyecek yalnız kalacaz sonraAman bacim iyi kullan zamani 40 oldu mu hayir gelmez bunlardan andropoz du orta yas bunalimiydi
O isi de yapanadiysan niye az uyudunGece 3.5 saat uyudum bacım nasıl kullaniyim çocuklar büyüyecek yalnız kalacaz sonra
Uyku tutmadıO isi de yapanadiysan niye az uyudun
Cocuktan deme biz de biliriz o isleri, erken yatar uyurdun sonucta kesin gec yattin
Iste o tutmayan uykulari degerlendirmen lazim. Senin iyiligin icin diyorum surda 3-5 yilimiz kaldiUyku tutmadı
Değerlendirmis olabiliriz =/ yok kız ya ne 3.5 =/Iste o tutmayan uykulari degerlendirmen lazim. Senin iyiligin icin diyorum surda 3-5 yilimiz kaldi
tamam tamam anlasırız gelİvit ben nisana da diyom
Benimki 32 ye giriyor bense 37 ye37 oldu artik
Wuhuuu ben daha 29 =/Benimki 32 ye giriyor bense 37 ye
Iyi iyi adamin iligini kurutmadan once libidon kururBenimki 32 ye giriyor bense 37 ye
ya kızlar hazır Aliexpress demişken sorayım, ben aynı satıcıdan 5 farklı ürün aldım.. ama 4 ürünüm China Post Ordinary Small Packet Plus ile bir tanesi de China Post Registered Air Mail ile gönderilecek.. şimdi bunlar ayrı ayrı mı gelecek? hepsini bir kutuya koyup China Post Registered Air Mail il göndermesini isteyebilir miyim? diğerlerinde ptt kapıya bırakıp gidiyor diyorlar burada anında uçar o.. bir el atın imdaaaat
Peh o kurumuş zaten 11 yıldır hor kullandıysam demekIyi iyi adamin iligini kurutmadan once libidon kurur
Kiz bütün herifler 37Benimkide 37 oldu