İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Benim de aynı satıcıdan bazen ikiye bölünüp geliyo. Pahalı mi tuttu acaba aldıklarin? Bazen kargoyu ucuzlatmak için tek tek gonderebiliyorlar ya da gümrükte takılmasın diye.

PTT atıp gitmez ya. Seni bulamazsa subeye bırakır ve yine 10 gün bekletir orada. Zaten kontrol kısmında var alıcı ülkeye ulaştı mı diye. O ulaşti ise PTTye geldi demek. Sanirım önce merkez bir PTTye sonra bulunduğun ile geliyor. İstanbula daha erken gelebiliyor. Air falan diyor ama genelde gemiyle geliyorlar. DHL secersen hava yolu ile 3 güne gelir ama kargo biniyor o zaman.

Ay genç gadın gidin burdan bakim 35 ve üstü kabul ediyorum o yüzden en sevdiğim nameaver

Kiz bu name sana niitti habire ıhtıyar diyorsun, yaşa vurgu yapıyorsun. Sen gibi kanka düsman başına.

Ayyyy bu istanbulun trafiginde 20 yaş yaslandim, saclarım beyazladı şu an. Ben de ihtıyar heyetine nene kadrosundan girebilirim..

Olmaz mi kız çayın icine bir şey atma
Yok onu gazoza yapıyom ben

Ahiretliğim o benim ya aramıza giremen
Olum trafikte telef olduk, midemiz sirtımıza yapıştı ne diyor yaaawww. Pasta yemeyi geç şu an pasta tabaği bile yalayabilirim hunharca..
Dibini göndereyim kuru pasta ve tahinli çörekte var tam senlik miden açlıktan öteki organlarına mı saldırdı

Yok onu gazoza yapıyom ben

Ahiretliğim o benim ya aramıza giremen

Dibini göndereyim kuru pasta ve tahinli çörekte var tam senlik miden açlıktan öteki organlarına mı saldırdı

Midem şu an komada, öteki organlarım suni tenefüs yapıyor. Sabahtan beri yok cocugun okulu, yok vergi dairesi, yok bankası kostur sonra istanbula kostur. Yemek yemeyi birak yemek yemeyi akıl edecek vaktim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…