Esime yaslisin diye baski yapiyorum ne guzelAman hep yaşliları almış bunlar
HahahahhaPeh o kurumuş zaten 11 yıldır hor kullandıysam demek
30
Kiz bütün herifler 37
Buralar hep yaşlı koktuEsime yaslisin diye baski yapiyorum ne guzel
Ne zaman sen yaslisin desem bir erkegin en guzel yasi x tir diyor. O x de esimin yasi olur her seferinde
Bacım biz gencizde herifler yaşlı
Ahretliğim
ya kızlar hazır Aliexpress demişken sorayım, ben aynı satıcıdan 5 farklı ürün aldım.. ama 4 ürünüm China Post Ordinary Small Packet Plus ile bir tanesi de China Post Registered Air Mail ile gönderilecek.. şimdi bunlar ayrı ayrı mı gelecek? hepsini bir kutuya koyup China Post Registered Air Mail il göndermesini isteyebilir miyim? diğerlerinde ptt kapıya bırakıp gidiyor diyorlar burada anında uçar o.. bir el atın imdaaaat
Olmaz miPasta çay isteyen var mı
Pasta çay isteyen var mı
Yok onu gazoza yapıyom benOlmaz mikız çayın icine bir şey atma
Ahiretliğim o benim yaKiz bu name sana niitti habire ıhtıyar diyorsun, yaşa vurgu yapıyorsun. Sen gibi kanka düsman başına.
Ayyyy bu istanbulun trafiginde 20 yaş yaslandim, saclarım beyazladı şu an. Ben de ihtıyar heyetine nene kadrosundan girebilirim..
Dibini göndereyimOlum trafikte telef olduk, midemiz sirtımıza yapıştı ne diyor yaaawww. Pasta yemeyi geç şu an pasta tabaği bile yalayabilirim hunharca..
Hani 18 + di
Yok onu gazoza yapıyom ben
Ahiretliğim o benim yaaramıza giremen
Dibini göndereyimkuru pasta ve tahinli çörekte var tam senlik miden açlıktan öteki organlarına mı saldırdı
Herifler yaşlı bibi cayada gazozo da yapmaYok onu gazoza yapıyom ben
Ahiretliğim o benim yaaramıza giremen
Dibini göndereyimkuru pasta ve tahinli çörekte var tam senlik miden açlıktan öteki organlarına mı saldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?