- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Sağol canım zaten midem bir ara ağrirdi ama geçmişti 1 haftada geçmezmiydi üşütme olsa doktora gitmeyede korkuyorum endoskopi falanGeçmiş olsun canım , üşüttün mü acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım zaten midem bir ara ağrirdi ama geçmişti 1 haftada geçmezmiydi üşütme olsa doktora gitmeyede korkuyorum endoskopi falanGeçmiş olsun canım , üşüttün mü acep
Şekerli su veya süt içerdi benim annem canım denedin mi. bebişini emziriyordun heralde ilaç tavsiyeside verirdim amaBurdayim şekercim:) midem ağrıyor 1 haftadır ya:/ hiç keyfim yok
Peki ilaç içtin mi , ben bir kere majezik içmiştim kaç gün ağrıdı.Sağol canım zaten midem bir ara ağrirdi ama geçmişti 1 haftada geçmezmiydi üşütme olsa doktora gitmeyede korkuyorum endoskopi falan
Süt içtim geçen iki yudum ama içeyim gene ilaç varda ah emzidğim için elimi neye atsam ama süt veriyorsun diyorlar:/Şekerli su veya süt içerdi benim annem canım denedin mi. bebişini emziriyordun heralde ilaç tavsiyeside verirdim ama
içmiştim biraktim ama iki ilaç enfeksiyon için yazmişti doktor birakali 15 gün oldu. Böyle devam ederse gideceğim mecburPeki ilaç içtin mi , ben bir kere majezik içmiştim kaç gün ağrıdı.
Ama öyle deme üşütmede çok uzun sürüyor , birde üşütmeden dolayı mikrop oluşabiliyor midede bence bi doktora git canım
Önemli birşey çıkmaz inşallah canım.Süt içtim geçen iki yudum ama içeyim gene ilaç varda ah emzidğim için elimi neye atsam ama süt veriyorsun diyorlar:/
içmiştim biraktim ama iki ilaç enfeksiyon için yazmişti doktor ama birakali 15 gün oldu. Böyle devam ederse gideceğim mecbur
Ziyaretçi
Yanmasın ayaklarim:)) uzun zamandır kurtulmuştum ağrıdan yine hortladı yaparım onuda,patiklerime bak kocaman kocaman giyiyorum :)))Önemli birşey çıkmaz inşallah canım.
Birde şey dene istersen ben yaparım
Dayanabiliceğin kadar sıcak suya ayaklarını koyup kızdır.
Valla ben dayanabiliceğim kadar sıcağa tutuyorum :)Yanmasın ayaklarim:)) uzun zamandır kurtulmuştum ağrıdan yine hortladı yaparım onuda,patiklerime bak kocaman kocaman giyiyorum :)))
Şimdi ziyaretçi şey diyordur +18 ulen muhabbete bak diye:)))
Patiklerden tanıyan çıkmasın benikaynanamın gözü vardi vermedim ay canımm teşekkür ederim zahmet etmişsinValla ben dayanabiliceğim kadar sıcağa tutuyorum :)
Hahhah ben çok severim patik ya :)
Eylülün sonunda giymeye başladım
Bak ben de sana ne getirdiydim
Örüp sana getireceğine senden mi istiyorPatiklerden tanıyan çıkmasın benikaynanamın gözü vardi vermedim ay canımm teşekkür ederim zahmet etmişsin
Yapmayalım dimiHa birde midene sıcak su torbası koy kuzum mide ağrısı çok kötü hiç çekemem emzirirken ilaç içilmiyormu ya bebe yapmakta ne dert arkadaş en az 2,5 3 yıl ilaç içemiyorsun
Ha onu yapmadim deniyim onuda sağol canımYaşadınmı bibicim sen de mide ağrisini? Ay felaket ya ne desem ama emziriyosun karşımda biber yiyor annem elimi atiyorum ama kızım emziriyorsun diyor:))) ilaç vardir emzirenler için işte gidersem doktora onlardan yazar herhaldeHa birde midene sıcak su torbası koy kuzum mide ağrısı çok kötü hiç çekemem emzirirken ilaç içilmiyormu ya bebe yapmakta ne dert arkadaş en az 2,5 3 yıl ilaç içemiyorsun
Hee canım anamın getirdiğine göz dikmişti:)) ne örmesi ayağimdakini çalmasın kafiiÖrüp sana getireceğine senden mi istiyor
Rica ederim canım
Aboww kaynana değil miHee canım anamın getirdiğine göz dikmişti:)) ne örmesi ayağimdakini çalmasın kafii
Hep onların yüzünden zaten belki de azdı midem bu ara baya sıktılar gene canımıbu ifadelerin hepsini onlara gönderiyorum:))))Aboww kaynana değil mi