Kız olur muKız tam tersi kırış kırş çıkıyor diyorlar ya
Ay yok almam ben çok gereksiz buluyorum şahsen.Kız olur mubildiğin utülüymüş gibi çıkarıyormuş bi araştır
Bana çok lazımda ikisi bir arada olanlardan alıcam bir zaman inş.Ay yok almam ben çok gereksiz buluyorum şahsen.
Ama kurutmada sıkıntı yaşayanlar için iyi tabi.
Ben akşamdan asıyorum sabaha temiz
Bana çok lazımda ikisi bir arada olanlardan alıcam bir zaman inş.
2 cesit var.Kız olur mubildiğin utülüymüş gibi çıkarıyormuş bi araştır
Bibiyle yarışamam sanırımInsan birazDaughter of your father e çeker :))
Ya evet mesela bibimin fazla tüyü dökülmüyor ama kendi battaniyeleri biraz tüyleniyor tabi çok iyi olurdu onun icin2 cesit var.
Su haznesi olanlar pek utulu gibi cikarmiyor
Havalandirmali olanlar daha duzmus.
Ben de aldiktan sonra anladim. Tabii yikanir yikanmaz dumduz silkeleyip koyunca epey duz oluyor. Her kurutma sonrasi cikan pamukcuklar ve pislikler de cabasi
Bibiyle yarışamam sanırım
Ben memnunum ama utuden kurtulurum diye dusunuyordum hayal kirikligi oldu birazYa evet mesela bibimin fazla tüyü dökülmüyor ama kendi battaniyeleri biraz tüyleniyor tabi çok iyi olurdu onun icinbirde bütün kıyafetlerdeki tüylenmedir falan güzel gele yıkayıp kuruyup çıkarıp direk dolaba koymak süper birşey bence ve kesinlikle bakteriler mikroplar ölüyordur
Ha bide asmaktan daha düz olur genede ben zaten birtek klasik kıyafetleri ütülüyorum oda ayda yılda bir düğün olursa işte2 cesit var.
Su haznesi olanlar pek utulu gibi cikarmiyor
Havalandirmali olanlar daha duzmus.
Ben de aldiktan sonra anladim. Tabii yikanir yikanmaz dumduz silkeleyip koyunca epey duz oluyor. Her kurutma sonrasi cikan pamukcuklar ve pislikler de cabasi
Ben istiyorumda işte bütçede açık varBen memnunum ama utuden kurtulurum diye dusunuyordum hayal kirikligi oldu biraz
Üff hem çok yorgunum , hem horon tepecek enerjim var
Vurmak demek istedin heralde tepmek ne laÜff hem çok yorgunum , hem horon tepecek enerjim var
Bizde tepmek derlerVurmak demek istedin heralde tepmek ne la
DerkenSeni bi teperimbizde de vurmak
Derken
Sizin oranın horonu da değişik sallanmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?