• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

İyi peki madem :KK19:
Nasıl oldu Ela kuzusu?
Sen nasılsın
Elanın burun tıkanikliği var hala bi geçemedi:/ bende geçen gece fenaydim yazmiştim ya. Karnıma ağrilar girdi sezeryan dikişlerim ağridi öyle korktumki ablamla görüntülü konuştum sakinleştirsin diye rezene içtim düzeldi biraz:( sezeryan dikişlerimin ağrısı geçmedi hala

Kolaygelsin ütüden de nefret ederim:/bende bebişi uyuttum koştur koştur banyo sonra mutfaği topladim hemen uyanmadan:)
Ütüyü kim sevmiş ki :KK53:
Şimdi ortalığı toplicam bende ,yarına misafirim var ancak süpürür silerim :işsiz:

Elanın burun tıkanikliği var hala bi geçemedi:/ bende geçen gece fenaydim yazmiştim ya. Karnıma ağrilar girdi sezeryan dikişlerim ağridi öyle korktumki ablamla görüntülü konuştum sakinleştirsin diye rezene içtim düzeldi biraz:KK43: sezeryan dikişlerimin ağrısı geçmedi hala
Şu aparatlardan var ya ondan kullandın mı hiç ?

Neden öyle oldu ağır birşey mi kaldırdın o.O

Bebiş için fizyolojik serum kullanıyorum canım öyle biraz açılıyor burnu.
Yok kaldırmadım bazen çok ağrıyor bazen az bi geçmedi:/
He anladım
Görümcem onlardan kullanıyordu hemen açılıyor burnu. Tıkanıyor yine yapıyor. Ama sanırım tam iyileşmesi lazım zaten akmaması için yani.
İnşallah toparlanırsın hemen canım :KK60:

Back