- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
He ya sorma , anca benle uğraşır asimile olmuşsun diye. Daha iki adam atamazEn çok köpüşünü kaybettiğinde çok üzüldüm ben
Vuuu rezilliği ele almiş
HeeHııı hic oyle deneyimim olmadı :)
Denemek lazim
Çok sakinim içim kıpır kıpırSakın ol bebeyim
Tamda köpüşlü yerFilm foxta su an
Ay ne olucak titreşim herkeşler severKız sus uçuracaklar burayı şimdi, tövbessst
Yoksa neBibi yoksaaa
Aman Tanrim Yuce TanrimAy ne olucak titreşim herkeşler sever
Yoksa ne
Hahah neyden ne çıkardı Allah seni bende diyorum bu nediyorAman Tanrim Yuce Tanrim
Bi bi tabi yaaaa
Hahah neyden ne çıkardı Allah seni bende diyorum bu nediyoro bibimin adı bikere ama kocam olmayaydı neden olmasın neyseki kendisini çok seviyorum
Sevmeyen vardır belkiAy ne olucak titreşim herkeşler sever
Yoksa ne
Ben neden anlamadımHahah neyden ne çıkardı Allah seni bende diyorum bu nediyoro bibimin adı bikere ama kocam olmayaydı neden olmasın neyseki kendisini çok seviyorum
Benim bi arkadas vardi banyoda masaj aletiylen basildi ablasi tarafindanSevmeyen vardır belki
Tımamhea ozur dilerim bibinden
Bence yokSevmeyen vardır belki
Bibinin bi sinden biseksüeli çıkardı valla iyi çıkarfı yanlız hiç aklıma gelmemiştiBen neden anlamadım
YaniBenim bi arkadas vardi banyoda masaj aletiylen basildi ablasi tarafindan
Tabi ben o zamanlar biraz saf :) nasil oluyor demistim o da ohooo kac erkege bin ceker demisti
Etme sikayet falan direk op gitsinTımamşimdi uyuyor kalksın şikayet edicem seni
Bence yok
Bibinin bi sinden biseksüeli çıkardı valla iyi çıkarfı yanlız hiç aklıma gelmemişti
Etme sikayet falan direk op gitsin
He boşuna o ka para vermeye gerek yok başka şeylere hepücüğu aynıBi tane pazardan almak lazim
Kizarıp kalmıstir yerinde
Ben de onlar sebebiyle aldimHa bide asmaktan daha düz olur genede ben zaten birtek klasik kıyafetleri ütülüyorum oda ayda yılda bir düğün olursa iştekullanan kim varsa ütülü gibi çıkıyor diyor çamaşırlar ben onların yalancısıyım
Hahah daha benimkinin borcu duruyo karttaBen istiyorumda işte bütçede açık varkk olarak aranızda para biriktirip alınsana bana
Tımamşimdi uyuyor kalksın şikayet edicem seni
Bence yok
Bibinin bi sinden biseksüeli çıkardı valla iyi çıkarfı yanlız hiç aklıma gelmemişti
Sızmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?