YanımdaEnişte nerde
Konuyu değişme:)) resim istiyoruzYanımda
+35 yaş olmak gerekiyormuşKonuyu değişme:)) resim istiyoruz
Ne resmi yav yok resim ben görmedimKonuyu değişme:)) resim istiyoruz
Ben 6 yaş küçük yazılmışım 35 im aslında+35 yaş olmak gerekiyormuş
Ne resmi yav yok resim ben görmedim
şimdi eşim dostum beniii hastayım sanıyor, yastayım hiç kimse bilmiyorya regl oldum zaten yastayim
bi etikette yok
Bebeğim sana özel demlik yapmiştim ondan:))şimdi eşim dostum beniii hastayım sanıyor, yastayım hiç kimse bilmiyor
bi etikette yok
İyi peki mademBebeğim sana özel demlik yapmiştim ondan:))️ al canım
Ütü mü2 saattir ütü yapıyorum
Kolaygelsin ütüden de nefret ederim:/bende bebişi uyuttum koştur koştur banyo sonra mutfaği topladim hemen uyanmadan:)2 saattir ütü yapıyorum
Kız tam tersi kırış kırş çıkıyor diyorlar yaÜtü mükurutma makinesi al herşey ütülü gibi çıkıyormuş bende istiyorum ama bütçe yok :)
Elanın burun tıkanikliği var hala bi geçemedi:/ bende geçen gece fenaydim yazmiştim ya. Karnıma ağrilar girdi sezeryan dikişlerim ağridi öyle korktumki ablamla görüntülü konuştum sakinleştirsin diye rezene içtim düzeldi birazİyi peki madem
Nasıl oldu Ela kuzusu?
Sen nasılsın
Ütüyü kim sevmiş kiKolaygelsin ütüden de nefret ederim:/bende bebişi uyuttum koştur koştur banyo sonra mutfaği topladim hemen uyanmadan:)
Şu aparatlardan var ya ondan kullandın mı hiç ?Elanın burun tıkanikliği var hala bi geçemedi:/ bende geçen gece fenaydim yazmiştim ya. Karnıma ağrilar girdi sezeryan dikişlerim ağridi öyle korktumki ablamla görüntülü konuştum sakinleştirsin diye rezene içtim düzeldi birazsezeryan dikişlerimin ağrısı geçmedi hala
Bebiş için fizyolojik serum kullanıyorum canım öyle biraz açılıyor burnu.Şu aparatlardan var ya ondan kullandın mı hiç ?
Neden öyle oldu ağır birşey mi kaldırdın
He anladımBebiş için fizyolojik serum kullanıyorum canım öyle biraz açılıyor burnu.
Yok kaldırmadım bazen çok ağrıyor bazen az bi geçmedi:/
İnşallah canım sağolasınHe anladım
Görümcem onlardan kullanıyordu hemen açılıyor burnu. Tıkanıyor yine yapıyor. Ama sanırım tam iyileşmesi lazım zaten akmaması için yani.
İnşallah toparlanırsın hemen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?