- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Ne aldın bibiYok iyiyim bugün aliexpressden ürünlerim geldi çocuk gibi sevinçliyim
Ooo en sevdiğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne aldın bibiYok iyiyim bugün aliexpressden ürünlerim geldi çocuk gibi sevinçliyim
Ooo en sevdiğim
Ooo nisanimm ❤ hoşgeldinnnnBurdayım kızlar :))
Allah'ım birfidandike acil libidolar istiyorum senden sabahlar olmasin
Hem de nasıl :)))regl sonrası çok ateşli oluyor ya
Yok iyiyim bugün aliexpressden ürünlerim geldi çocuk gibi sevinçliyim
Ooo en sevdiğim
Ya ıvır zıvır kirpik perma seti aldım en beklediğim oydu görümceme çıt çıt aldık bayağı güzel çıktı yav geriside ufak tefek telefon kabı şu bu işte daha gelicek ürunlerim var :)Ne aldın bibi
Ya ıvır zıvır kirpik perma seti aldım en beklediğim oydu görümceme çıt çıt aldık bayağı güzel çıktı yav geriside ufak tefek telefon kabı şu bu işte daha gelicek ürunlerim var :)
Wuhuu :)) başka ürünler ne acabaYa ıvır zıvır kirpik perma seti aldım en beklediğim oydu görümceme çıt çıt aldık bayağı güzel çıktı yav geriside ufak tefek telefon kabı şu bu işte daha gelicek ürunlerim var :)
Nisana çok lazimmmmWuhuu :)) başka ürünler ne acaba
3 haftada geldi çoğu telefon kapları gelmedi ama dahaKız kaç haftada geldi? İyi barim memnun kalmışsın. Benim ürünler de güzeldi de 2 ayda gelmişti.
Kızlar ben şimdik kayınvalideciğime gidiyorum. Onun da kayınvalideciği gelmiş de kayınvalideception yapmaya gidiyoruz
Yok ya ıvır zıvır gerçekten olsa söylerdimWuhuu :)) başka ürünler ne acaba
hmm anladım3 haftada geldi çoğu telefon kapları gelmedi ama daha
O duble kv
Yok ya ıvır zıvır gerçekten olsa söylerdim
Ne için ?Kizlaaaaarrrr fikir verin lütfen ..nasıl bu koltuk ?
Model güzel ama renk olarak büro koltuklarini andiriyor gibiKizlaaaaarrrr fikir verin lütfen ..nasıl bu koltuk ?
Evin önüne kahve yapiyoz ondanNe için ?
Renk bu olmayacakModel güzel ama renk olarak büro koltuklarini andiriyor gibi
Güzel ama çok yer kaplar kullanacağın alan genisse sıkıntı olmazKizlaaaaarrrr fikir verin lütfen ..nasıl bu koltuk ?
Yer önemli değil , artık küçük koltuk bulmak da zor gerçi ..model nasılGüzel ama çok yer kaplar kullanacağın alan genisse sıkıntı olmaz