- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Evet söylemiştin keşke bende olmasaydim:))Yok yav ne bebesi hem korunuyoruz hem de ben zaten regli olmuyorum istesek de olması zor neyseki istemiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet söylemiştin keşke bende olmasaydim:))Yok yav ne bebesi hem korunuyoruz hem de ben zaten regli olmuyorum istesek de olması zor neyseki istemiyoruz
Çok ilginç ve biraz da güzel :)Menepozsuz belki 1 2 senede bir olur o da normal değil yani sizin gibi cok çok nadirdir ha birde bazı aylar sadece wc de peçeteye hafif bir kahverengi leke gelir o kadar d.kontrol hapı kullabırsam oluyor ama yıllarca içtim düzelmedi o hapta ciğere böbreklere iyi değil bıraktım zaten alışıyor insan hep böylr olunca :)
Ben farklı gezegendenimÇok ilginç ve biraz da güzel :)
Sizin gibi olmuyor dedin ya kendimi farklı bir gezegendenmiş gibi hissettim
Ot mot bi işe yaramaz o zaman ?
Özendim vallaBen farklı gezegendenim
Yarar sanırım ama ben alışmışım zaten neden uğraşayım cocukta istemiyoruz menepoz yaşımfa geldi pedle falan uğraşmak çok rahatsız edici benim için miss gibi yaşıyorum
SenleDisipline Girmis BirKadin 00:49 , acaba şuanda rüyanda kiminle cebelleşiyorsun
Yooo ben başka bir yerdeydim
NerdeydinYooo ben başka bir yerdeydim
DiyememNerdeydin
Hoşgeldin canım özledikGunaydinnnnnnnnnnnmnmmm ben geldimmmmmm :))))
Sorma bende özledim bir büyük internet meselesi vardı da ahahahahahabHoşgeldin canım özledik
Hayırlı olsun bağlatmissin :)))Sorma bende özledim bir büyük internet meselesi vardı da ahahahahahab
Sanki anlamadımDiyemem
sagolasin baglattik insan giremeyince bir tuhaf oluyor yaaaaHayırlı olsun bağlatmissin :)))
Ahahahaha yapti valla zatenBağımlılık yapıyor
Sanki anlamadım