- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Evet söylemiştin keşke bende olmasaydim:))Yok yav ne bebesihem korunuyoruz hem de ben zaten regli olmuyorum istesek de olması zor neyseki istemiyoruz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet söylemiştin keşke bende olmasaydim:))Yok yav ne bebesihem korunuyoruz hem de ben zaten regli olmuyorum istesek de olması zor neyseki istemiyoruz
![]()
Çok ilginç ve biraz da güzel :)Menepozsuz belki 1 2 senede bir olur o da normal değil yani sizin gibi cok çok nadirdir ha birde bazı aylar sadece wc de peçeteye hafif bir kahverengi leke gelir o kadard.kontrol hapı kullabırsam oluyor ama yıllarca içtim düzelmedi o hapta ciğere böbreklere iyi değil bıraktım zaten alışıyor insan hep böylr olunca :)
Ben farklı gezegendenimÇok ilginç ve biraz da güzel :)
Sizin gibi olmuyor dedin ya kendimi farklı bir gezegendenmiş gibi hissettim
Ot mot bi işe yaramaz o zaman ?
Özendim vallaBen farklı gezegendenim
Yarar sanırım ama ben alışmışım zaten neden uğraşayım cocukta istemiyoruz menepoz yaşımfa geldi pedle falan uğraşmak çok rahatsız edici benim için miss gibi yaşıyorum![]()
Senle
Yooo ben başka bir yerdeydim
NerdeydinYooo ben başka bir yerdeydim![]()
DiyememNerdeydin![]()
Hoşgeldin canım özledikGunaydinnnnnnnnnnnmnmmm ben geldimmmmmm :))))
Sorma bende özledim bir büyük internet meselesi vardı da ahahahahahabHoşgeldin canım özledik![]()
Hayırlı olsun bağlatmissin :)))Sorma bende özledim bir büyük internet meselesi vardı da ahahahahahab
Sanki anlamadımDiyemem![]()
sagolasin baglattik insan giremeyince bir tuhaf oluyor yaaaaHayırlı olsun bağlatmissin :)))
Ahahahaha yapti valla zatenBağımlılık yapıyor![]()