Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yer önemli değil , artık küçük koltuk bulmak da zor gerçi ..model nasılGüzel ama çok yer kaplar kullanacağın alan genisse sıkıntı olmaz
HahahaEvin önüne kahve yapiyoz ondan![]()
Salonum çok küçük değil suanki koltuklarım da büyük ve taşinacağım burdanModel güzel çok rahat gözüküyor oldukça da şık ama dediğim gibi salonun küçükse kaba durabilir belki
O zaman olur canım benim güle güle kullanSalonum çok küçük değil suanki koltuklarım da büyük ve taşinacağım burdan
Ayyy beyaz kullandım tövbe :)) füme ve yanına bir renk daha düşünüyorum .gören bebeli ev olduğunu anlasınHahaha
Bence beyaz alma :)
Teşekkür ederim .O zaman olur canım benim güle güle kullanüstünde güzel anılar yasa
![]()
Güzel ben beğendimRenk bu olmayacak
Tamam tamam o senin bileceğin işTeşekkür ederim .
Neeeeyyy ,hayatta olmaz![]()
Yooo koltuğun tepesini çok severimTamam tamam o senin bileceğin işkoltukta sevmiyorsun demekki
![]()
Teşekkür ederim içime şu serpiyor olumlu yorumlarGüzel ben beğendim
Yooo koltuğun tepesini çok severimama sürekli her yere on kat çarşaf ....yoruldum
biz yaşlı insanlarız , işimizi yerinde görelim artık :)))
Bende renk farklı olursa beğendim :)Güzel ben beğendim
Ay yok içim kaldırmazTay tüyü al leke tutmaz silmesi kolay :)) o zaman sıkıntı olmaz
![]()
Nubuk ta kolay siliniyor onu da severimAy yok içim kaldırmazşimdikiler tay tüyü bi halta benzemiyor .bu sefer nubuk alacağım.
Yalan onlar yalan :) benim nubuk alacağımı duyan bir kıskanç atmıştır onu ortaya . Hurafe hurafe :)))Nubuk ta kolay siliniyor onu da severim
Kanser yapıyor diye bişey duydum ama ne derece doğru bilmiyorum :/
Yalan onlar yalan :) benim nubuk alacağımı duyan bir kıskanç atmıştır onu ortaya . Hurafe hurafe :)))