Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yer önemli değil , artık küçük koltuk bulmak da zor gerçi ..model nasılGüzel ama çok yer kaplar kullanacağın alan genisse sıkıntı olmaz
HahahaEvin önüne kahve yapiyoz ondan
Salonum çok küçük değil suanki koltuklarım da büyük ve taşinacağım burdanModel güzel çok rahat gözüküyor oldukça da şık ama dediğim gibi salonun küçükse kaba durabilir belki
O zaman olur canım benim güle güle kullan üstünde güzel anılar yasaSalonum çok küçük değil suanki koltuklarım da büyük ve taşinacağım burdan
Ayyy beyaz kullandım tövbe :)) füme ve yanına bir renk daha düşünüyorum .gören bebeli ev olduğunu anlasınHahaha
Bence beyaz alma :)
Teşekkür ederim .O zaman olur canım benim güle güle kullan üstünde güzel anılar yasa
Güzel ben beğendimRenk bu olmayacak
Tamam tamam o senin bileceğin iş koltukta sevmiyorsun demekkiTeşekkür ederim .
Neeeeyyy ,hayatta olmaz
Yooo koltuğun tepesini çok severim ama sürekli her yere on kat çarşaf ....yoruldum biz yaşlı insanlarız , işimizi yerinde görelim artık :)))Tamam tamam o senin bileceğin iş koltukta sevmiyorsun demekki
Teşekkür ederim içime şu serpiyor olumlu yorumlarGüzel ben beğendim
Yooo koltuğun tepesini çok severim ama sürekli her yere on kat çarşaf ....yoruldum biz yaşlı insanlarız , işimizi yerinde görelim artık :)))
Bende renk farklı olursa beğendim :)Güzel ben beğendim
Deranim nasıl oldu yeğenim?Güzel ben beğendim
Ay yok içim kaldırmaz şimdikiler tay tüyü bi halta benzemiyor .bu sefer nubuk alacağım.Tay tüyü al leke tutmaz silmesi kolay :)) o zaman sıkıntı olmaz
Nubuk ta kolay siliniyor onu da severimAy yok içim kaldırmaz şimdikiler tay tüyü bi halta benzemiyor .bu sefer nubuk alacağım.
Yalan onlar yalan :) benim nubuk alacağımı duyan bir kıskanç atmıştır onu ortaya . Hurafe hurafe :)))Nubuk ta kolay siliniyor onu da severim
Kanser yapıyor diye bişey duydum ama ne derece doğru bilmiyorum :/
Yalan onlar yalan :) benim nubuk alacağımı duyan bir kıskanç atmıştır onu ortaya . Hurafe hurafe :)))