- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Sağol hanifem daha iyi şükür burun tıkanikliğida geçse tamamdırDeranim nasıl oldu yeğenim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol hanifem daha iyi şükür burun tıkanikliğida geçse tamamdırDeranim nasıl oldu yeğenim?
Serum fizyolojik kullanıyor musun?Sağol hanifem daha iyi şükür burun tıkanikliğida geçse tamamdır
Nerden sipariş vereceksin canımDisipline Girmis BirKadin kanka kop gel bi karar vereyim artık . Kizlar begendi ..Bugün yarın sipariş vericem koltuğu ..ne diyorsun ,son secimime :) inşallah başka koltuk görüp değiştirmem ..
Evet hanifem kullanıyorum da burnuna sokana kadar delirtiyorSerum fizyolojik kullanıyor musun?
Yerim o cadıyı annesini de öperimEvet hanifem kullanıyorum da burnuna sokana kadar delirtiyor
Bende koltuk bakıyorum canım renk olarak değil ama model olarak güzel İstanbul’da mısın ? Ben masko ya da bakıcam inşallah enzada güzel modeller var ama çok pahalı
Bizde hanife teyzesini çok öperizzz Rabbim sana da nasip etsin hayirli evlatlarYerim o cadıyı annesini de öperim
Amin tüm isteyenlere :))))))Bizde hanife teyzesini çok öperizzz Rabbim sana da nasip etsin hayirli evlatar
Firma bizim o yüzden isim veremiyorem hepten ifşa olmayayım :) ama nette var başka firmalarda benzerleriNerden sipariş vereceksin canım
Firma bizim o yüzden isim veremiyorem hepten ifşa olmayayım :) ama nette var başka firmalarda benzerleri
:)) tamam bakarim benFirma bizim o yüzden isim veremiyorem hepten ifşa olmayayım :) ama nette var başka firmalarda benzerleri
beğendim kanka ama renkler konuştuğunuz gibi mi olcak?
Ben beğenmedim ofis koltuğu gibi köşe alsan benim evdekide köşe köşe seviyorum ben her daim kocamla yanyanayımDisipline Girmis BirKadin kanka kop gel bi karar vereyim artık . Kizlar begendi ..Bugün yarın sipariş vericem koltuğu ..ne diyorsun ,son secimime :) inşallah başka koltuk görüp değiştirmem ..
Geçmiş olsun kuzum tekrardan♡:)) tamam bakarim ben
Canım sağolGeçmiş olsun kuzum tekrardan♡
Bence Büyük odaya köşe olmuyorBen beğenmedim ofis koltuğu gibi köşe alsan benim evdekide köşe köşe seviyorum ben her daim kocamla yanyanayım
Evet istanbulda yaşıyorum . Kargili mobilyaydi sanırım , netten bakmanı tavsiye ederim ..teşekkür ederim ,renk füme ve başka bişey (ikinci rengi secmedim:) bütçen ne , ona göre yönlendireyimBende koltuk bakıyorum canım renk olarak değil ama model olarak güzel İstanbul’da mısın ? Ben masko ya da bakıcam inşallah enzada güzel modeller var ama çok pahalı
Ayıpsın :) gönder adresiSizin mı? Kız bana da bı koltuk takımı gönder hediye
Sende mi koltuk bakiyorsun:)) tamam bakarim ben
Evet ,fena mı olur kanka :/beğendim kanka ama renkler konuştuğunuz gibi mi olcak?