- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Sağol hanifem daha iyi şükür burun tıkanikliğida geçse tamamdırDeranimnasıl oldu yeğenim?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol hanifem daha iyi şükür burun tıkanikliğida geçse tamamdırDeranimnasıl oldu yeğenim?
![]()
Serum fizyolojik kullanıyor musun?Sağol hanifem daha iyi şükür burun tıkanikliğida geçse tamamdır![]()
Nerden sipariş vereceksin canımDisipline Girmis BirKadin kanka kop gel bi karar vereyim artık . Kizlar begendi ..Bugün yarın sipariş vericem koltuğu ..ne diyorsun ,son secimime :) inşallah başka koltuk görüp değiştirmem ..
Evet hanifem kullanıyorum da burnuna sokana kadar delirtiyorSerum fizyolojik kullanıyor musun?
Yerim o cadıyıEvet hanifem kullanıyorum da burnuna sokana kadar delirtiyor
Bende koltuk bakıyorum canım renk olarak değil ama model olarak güzel İstanbul’da mısın ? Ben masko ya da bakıcam inşallah enzada güzel modeller var ama çok pahalı
Bizde hanife teyzesini çok öperizzz Rabbim sana da nasip etsin hayirli evlatlarYerim o cadıyıannesini de öperim
![]()
Amin tüm isteyenlere :))))))Bizde hanife teyzesini çok öperizzz Rabbim sana da nasip etsin hayirli evlatar
Firma bizim o yüzden isim veremiyoremNerden sipariş vereceksin canım
Firma bizim o yüzden isim veremiyoremhepten ifşa olmayayım :) ama nette var başka firmalarda benzerleri
:)) tamam bakarim benFirma bizim o yüzden isim veremiyoremhepten ifşa olmayayım :) ama nette var başka firmalarda benzerleri
beğendim kanka
Ben beğenmedim ofis koltuğu gibiDisipline Girmis BirKadin kanka kop gel bi karar vereyim artık . Kizlar begendi ..Bugün yarın sipariş vericem koltuğu ..ne diyorsun ,son secimime :) inşallah başka koltuk görüp değiştirmem ..
Geçmiş olsun kuzum tekrardan♡:)) tamam bakarim ben
Canım sağolGeçmiş olsun kuzum tekrardan♡
Bence Büyük odaya köşe olmuyorBen beğenmedim ofis koltuğu gibiköşe alsan benim evdekide köşe köşe seviyorum ben
her daim kocamla yanyanayım
![]()
Evet istanbulda yaşıyorum . Kargili mobilyaydi sanırım , netten bakmanı tavsiye ederim ..teşekkür ederim ,renk füme ve başka bişey (ikinci rengi secmedim:) bütçen ne , ona göre yönlendireyimBende koltuk bakıyorum canım renk olarak değil ama model olarak güzel İstanbul’da mısın ? Ben masko ya da bakıcam inşallah enzada güzel modeller var ama çok pahalı![]()
Ayıpsın :) gönder adresiSizin mı? Kız bana da bı koltuk takımı gönder hediye![]()
Sende mi koltuk bakiyorsun:)) tamam bakarim ben
Evet ,fena mı olur kanka :/beğendim kankaama renkler konuştuğunuz gibi mi olcak?