• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ay olsun kuzum birşey olmaz normalde hiç gördüğüm izlediğim yemekler canım çekmez ama dediğim gibi bu aralar bir garibim düzenli yemeğe alışma evresi sanırım :)
Kesin ondandır banada süt yemek yasakti bi ara gözümün önünden hep sütlaç tavuk göğsü kazandibi geçiyordu :deli:

Neyseki hiç çikolata falan canım çekmez :KK70: ama bu aralar hep tatlı isteği oluyor ki bende şaşılacak şey tatlı arayan bir kadın değilimdir o_O
Bebe mebe durumu nedir :) niye durduk yere tatlı istemeyen kadın tatlı istiyor :)))

Ama ben gerçekten bilmiyorum :) o nasıl oluyor ? Menopozlu mu menopozsuz mu :)))
Menepozsuz belki 1 2 senede bir olur o da normal değil yani sizin gibi cok çok nadirdir ha birde bazı aylar sadece wc de peçeteye hafif bir kahverengi leke gelir o kadar :27: d.kontrol hapı kullabırsam oluyor ama yıllarca içtim düzelmedi o hapta ciğere böbreklere iyi değil bıraktım zaten alışıyor insan hep böylr olunca :)

Back