- 20 Ocak 2010
- 46.403
- 168.481
- 1.123
- 43
NeyyyPaklavada var yermisin:))Eki Görüntüle 2056084

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeyyyPaklavada var yermisin:))Eki Görüntüle 2056084
Seninkisi daha sağlıklı bibicim:)) ben de sütlü tatlı severim genelde eşimin arkadaşı yaptiği için aldım bebeğe süt olsun maksatNeyyybende hurma ve kakaodan çakma çikolata yaptım diyette olunca insan
![]()
Konusunda da bir sıkıntı yok .neden 2.üyelik alıp gizeme gizem katiyollaValla etmedim desem yalan olur![]()
Yalandan baklavaları götürme : ) şu içsen bile süt olur :)))Seninkisi daha sağlıklı bibicim:)) ben de sütlü tatlı severim genelde eşimin arkadaşı yaptiği için aldım bebeğe süt olsun maksat![]()
Ben 50 kiloyum zaten canım iştahım yok pek o yüzden zorla alip yediriyor bizimkiler:)))Yalandan baklavaları götürme : ) şu içsen bile süt olur :)))
uykumu kaçırma degetNapim canım kocişkomla koltukta oynaşıyorduk muhabbet ediyorduk reklam arasında o ses e bakıyoruz :) sen kuzum
Ne uykusu yakuşmusun kızım git 2 dean izle kendine gel
![]()
İstediğin çay olsun tatlım elimde şimdi içiyorum buyur️:) bi elim telefonda bi elimde kitap arada da kızım uyanıyor
![]()
Oooh sefan olsun , afiyet olsun canım. Benim haller bitiyor tatlıyla işim kalmadı vallaPaklavada var yermisin:))Eki Görüntüle 2056084
Konusunda da bir sıkıntı yok .neden 2.üyelik alıp gizeme gizem katiyollasanki ilk üyeliği açık :)
değilmiymişEee ne var ne yok kk da :) civcivli konu olursa etiketinize zahmet![]()
Sağol canımuykumu kaçırma deget
Oooh sefan olsun , afiyet olsun canım. Benim haller bitiyor tatlıyla işim kalmadı vallao kadar çok yedim ki bu ay çikolata falan. Kesme şeker bile yicektim
değilmiymiş
Etiket metiket yok degit yat![]()
Bebis kaç aylık ? Şaka yapıyorum hem :)Ben 50 kiloyum zaten canım iştahım yok pek o yüzden zorla alip yediriyor bizimkiler:)))
Yatamamuykumu kaçırma deget
Oooh sefan olsun , afiyet olsun canım. Benim haller bitiyor tatlıyla işim kalmadı vallao kadar çok yedim ki bu ay çikolata falan. Kesme şeker bile yicektim
değilmiymiş
Etiket metiket yok degit yat![]()
Bibi o kahverengi olan şey ne
Oo buda güzelmiş afiyetleer olsun
Biliyorum canım bende süt olsun diye gırgırına söyledim zaten öyle diyor ya bizim kadınlar yiyip yiyipBebis kaç aylık ? Şaka yapıyorum hem :)
Hurma süt kakao canım blendırdan çekiyorsun doğal çiko oluyor tatlı krizleri içinBibi o kahverengi olan şey ne![]()
Doğumdan sonra beni de çok zorlamislardi :)Biliyorum canım bende süt olsun diye gırgırına söyledim zaten öyle diyor ya bizim kadınlar yiyip yiyip
8 aylık olacak Allahın izniyle 4 gün sonra
Hurma süt kakao canım blendırdan çekiyorsun doğal çiko oluyor tatlı krizleri için![]()
Bizim bünye öyle 55 olmak istiyorum ben de:/ ben sana bir porsiyon benim kaynana gilden göndereyim yağ kalmaz üstündeDoğumdan sonra beni de çok zorlamislardi :)
8 aylık bebekle 50 kilo musunkendimi nerelere atayım :)
Neyseki hiç çikolata falan canım çekmezeee şey şu gercek çikolata kavanozunu kaldırayım en iyisi
![]()
Aa güzelmiş hemde sağlıklı deneyeceğim ben de:)Hurma süt kakao canım blendırdan çekiyorsun doğal çiko oluyor tatlı krizleri için![]()