- 20 Ocak 2010
- 45.946
- 163.361
- 798
- 43
Yok 4 de yattım kocacığım kalktı iki muhabbet ettik wc ye gittim falan biraz uykum açildi neyse uyurum gene tabi kiBelki de daha uyumadin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 4 de yattım kocacığım kalktı iki muhabbet ettik wc ye gittim falan biraz uykum açildi neyse uyurum gene tabi kiBelki de daha uyumadin
Hmm :)) muhabbet yaniYok 4 de yattım kocacığım kalktı iki muhabbet ettik wc ye gittim falan biraz uykum açildi neyse uyurum gene tabi ki
Yok 4 de yattım kocacığım kalktı iki muhabbet ettik wc ye gittim falan biraz uykum açildi neyse uyurum gene tabi ki
Düz muhabbet zati geç kalmıştı he tabi bide bibi var üstümde horon vuran mama vereyim diye birde onu kovalıyorumHmm :)) muhabbet yani
Git yatBence de muhabbet olmayabilir o bende 2 buçukta yattım 5 buçukta kalktım niye hala burdayım bilmiyorum desenize bana ne oturuyorsun yat kızım aşağı
Yatamıyorum Nisan özelden mesaj atıp duruyor bırakmıyor pesimi nisankralicesiDüz muhabbet zati geç kalmıştı he tabi bide bibi var üstümde horon vuran mama vereyim diye birde onu kovalıyorum
Git yat
Günaydın
Ben bir şey yapmıyorum git uyu bacım :))Yatamıyorum Nisan özelden mesaj atıp duruyor bırakmıyor pesimi nisankralicesi
Muhabbet cazip hassas noktamdan vuruyorsun beniBen bir şey yapmıyorum git uyu bacım :))
ne olucak biraz bizde baksakHerkeslere niye gösteriyosun
Senden sonra yattım önce kalktımne olucak biraz bizde baksak
Hahaha :))Senden sonra yattım önce kalktım
Geri neden yatmadın uykun mu kaçtı :)Senden sonra yattım önce kalktım
Kk ya girince kaçtı bibide rahat vermedi ama bak şimdi yedi mamasını yattı kayboldu dötüne dötüne vurucamGeri neden yatmadın uykun mu kaçtı :)
Ben yataktan çok zor çıktım valla
Ne gülüyon gıHahaha :))
Hahaha akıllı :)) uyandır karnını doyur uyu :))Kk ya girince kaçtı bibide rahat vermedi ama bak şimdi yedi mamasını yattı kayboldu dötüne dötüne vurucam
Ağlayalım miNe gülüyon gı
He görmeniz lazım poları çekiyorum kafama kadar üstüme çıkıyor patisiyle kafamı dürtüyor terliklen kovalıyom patisini yediğiminHahaha akıllı :)) uyandır karnını doyur uyu :))
Hahaha gece erken uyutmusun ondan galibaHe görmeniz lazım poları çekiyorum kafama kadar üstüme çıkıyor patisiyle kafamı dürtüyor terliklen kovalıyom patisini yediğimin
Genelde uyuyor zaten ben yatsaydım gelir koynumda yatardı yemeğini yiyince dur bi gidim ağzını yiyeyimHahaha gece erken uyutmusun ondan galiba