Yok daha yemem benim ihtiyacım yoktu karı koca makara olsun diye yedikBende bi sorun olmalı, sen yemeye devam et :)
Bana libidosuz mu didin ben mi yanlış anladım
Yok daha yemem benim ihtiyacım yoktu karı koca makara olsun diye yedikyataktan zor ciktik
Aşkolsun ben tavsiye ettim zaten macunu gruba önce tecrübe ettim yani ♡Bana nispet yapıyonuz demi
40 tl de para vermiş adam yani sırf siz dediniz diye aldım napalım kısmet değilmişAşkolsun ben tavsiye ettim zaten macunu gruba önce tecrübe ettim yani ♡
Bı daha deneyin bakalım belki zamanla etki eder40 tl de para vermiş adam yani sırf siz dediniz diye aldım napalım kısmet değilmiş
Durup duru mutfakta zaten yeriz yine benim umudum var ama bıktım bu Nisan’ın laf sokmalarından çok ayıp ediyor insan böyle mi yaparBı daha deneyin bakalım belki zamanla etki eder
Onun tuzu kuruDurup duru mutfakta zaten yeriz yine benim umudum var ama bıktım bu Nisan’ın laf sokmalarından çok ayıp ediyor insan böyle mi yaparnisankralicesi gel kız buraya
Kız ne macunu muhabbeti dönüyor burada? Bana da tavsiye verin, libidom düştü.
Hadi ya.. Nerede buluruz biz bu nimeti??Epimedyumlu macun bol afrodizyak içeriyor
Aktarlarda var internet üzerinden de bulursun belki :))Hadi ya.. Nerede buluruz biz bu nimeti??
Bebeği de var aslında çok enteresan ne yiyor ne içiyor bu kız acep
İçinde var içindeBebeği de var aslında çok enteresan ne yiyor ne içiyor bu kız acep
Kız eşin yiyecekti 30 dk önce 1 tatlı kaşığı :)Yemeyip de napacadım he
Kız öyle demek istemedim =/ hem libido yerelerde diyen sen degil miydin ? :)Bana libidosuz mu didin ben mi yanlış anladımKK yı terk ediyorum oysa ki ne hayallerle sizden yardım istedim macun dediniz bi koşu alıp geldim
Kiz gene her gun 1 tatli kasigi yiyin gene olur faydası40 tl de para vermiş adam yani sırf siz dediniz diye aldım napalım kısmet değilmiş
Kiskanmayalim lütfen beni :)))Durup duru mutfakta zaten yeriz yine benim umudum var ama bıktım bu Nisan’ın laf sokmalarından çok ayıp ediyor insan böyle mi yaparnisankralicesi gel kız buraya
Sende miKız ne macunu muhabbeti dönüyor burada? Bana da tavsiye verin, libidom düştü.
Ben pis boğazım ne bulursam yerimBebeği de var aslında çok enteresan ne yiyor ne içiyor bu kız acep
Ben diyorum işte içinde var kaynıyor fıkır fıkırKiz gene her gun 1 tatli kasigi yiyin gene olur faydası
Kiskanmayalim lütfen beni :)))
Sende miinternette felan var :)
Ben pis boğazım ne bulursam yerim
Ateşimiz hiç sönmüyor kiİyi iyi daha ateşli olurbenimde7 gün sürüyor :)
Maşallah Allah daha da artırsınAteşimiz hiç sönmüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?