- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Haha halan olunca ama çok ateşin olmasinin anlamı kalmiyordur :)Ateşimiz hiç sönmüyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha halan olunca ama çok ateşin olmasinin anlamı kalmiyordur :)Ateşimiz hiç sönmüyor ki
Dün gece kazaya kurban gidiyodum, yolladım salona ,baktım hala miyavliyo oralardan :)))Aboww :) kız uyurken felan dikkat et aman
Kız dikkat et aman yaklaştırmaDün gece kazaya kurban gidiyodum, yolladım salona ,baktım hala miyavliyo oralardan :)))
Nerden biliyosunHaha halan olunca ama çok ateşin olmasinin anlamı kalmiyordur :)
adamin ateşini bı şekilde söndüreydin beDün gece kazaya kurban gidiyodum, yolladım salona ,baktım hala miyavliyo oralardan :)))
Sıkıntı yok , bu gece kızımla uyuyacağım. Dün söz verdim :))) yanım dolu yani :)))Kız dikkat et aman yaklaştırma
Yasak oluncaNerden biliyosun
Arada söndürüyoruzadamin ateşini bı şekilde söndüreydin be
Iyi iyi yarin da salonda uyuSıkıntı yok , bu gece kızımla uyuyacağım. Dün söz verdim :))) yanım dolu yani :)))
Arada söndürüyoruz
İç camasirli şapıyoz :))Yasak olunca
Severim salonuIyi iyi yarin da salonda uyu
Büyük tehlike amaİç camasirli şapıyoz :))
Amin amin cümlemizinkiniMaşallah Allah daha da artırsın
Sınırları bilince sıkıntı olmuyo :))Büyük tehlike ama
Amin amin cümlemizinkini
Iyi iyiSınırları bilince sıkıntı olmuyo :))
Şeytan çok fena uğraşıyor ya bazen sınırı aşacak gibi oluyor insan tehlikeli sular buralarSınırları bilince sıkıntı olmuyo :))
Aynen de öyle :) bazen diyorum sal gitsin sonra tövbe esthdhdjskskdjdj yola dönüyorum :)Şeytan çok fena uğraşıyor ya bazen sınırı aşacak gibi oluyor insan tehlikeli sular buralar