- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Kız kaç gündür sende yani sıkılmadı mi halenHalam biraz yüzsüz çıktı .üç gün daha bende :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kaç gündür sende yani sıkılmadı mi halenHalam biraz yüzsüz çıktı .üç gün daha bende :)))
1 aydir skor sayimiz icler acisiMecazen demiştim ama sende de libido yoksa yani biz ölelim
Kaç skor 5 mi yoksa 10 mu1 aydir skor sayimiz icler acisi
Halam biraz yüzsüz çıktı .üç gün daha bende :)))
Rahatı yerinde demkki gitmiyorsa gelip kovalimKız kaç gündür sende yani sıkılmadı mi halen
3Kaç skor 5 mi yoksa 10 mu
Cidden düşmüş niye böyle oldu ki :/
Yok artık
3 don 180 tl derken kız o ne öyle :)Dün Victoria secret e gittik bizim adamla o dedi al işte bişeler 3 tane don (penye) 179 ₺ yuh la dedim almıyom adama dedim bu fiyat boşver kalsın dedi oda o değil minnacıklar neremize giyelim yahu 60 kilo gadınım yani
Kullanan var mı alalım yorum ?
Cidden düşmüş niye böyle oldu ki :/
mevsim gecisi herhal hahhahaaaYok artık
Bibi acill hasta 2 oldu
Diger libidonsuz kimYok artık
Bibi acill hasta 2 oldu
Ayyy sorma , bugün 4 :/Kız kaç gündür sende yani sıkılmadı mi halen
Mevsim çabuk geçsin bencemevsim gecisi herhal hahhahaaa
Shizuka- =/Diger libidonsuz kim
Seninde mi 7 sürüyor :)Ayyy sorma , bugün 4 :/
En son ben kovcam edepsizi :) bir kaşık tarçına bakar da doğal döngüyü bozmak istemiyormRahatı yerinde demkki gitmiyorsa gelip kovalim
Evet :/
İyi iyi daha ateşli olur benimde7 gün sürüyor :)En son ben kovcam edepsizi :) bir kaşık tarçına bakar da doğal döngüyü bozmak istemiyorm
Herif aç kurt gibi ,gözlerinden ateş çıkıyo :)
Allah iyiliğini versinmevsim gecisi herhal hahhahaaa
Aboww :) kız uyurken felan dikkat et amanEn son ben kovcam edepsizi :) bir kaşık tarçına bakar da doğal döngüyü bozmak istemiyorm
Herif aç kurt gibi ,gözlerinden ateş çıkıyo :)
Bende bi sorun olmalı, sen yemeye devam et :)Kız hiç yankların kızarmadi mı ateş basmadi mi bana 10 dkda etki yapmıştı :/
Yemeyip de napacadım heKız enişte yiyecekti niye sen yedin
Tüh kızlar macun olayı yalanmis =/
Bibi bibi kosss acil hasta var