- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat edinDün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Bibibella hoşgeldin canım umarım gitmezsin ni daha:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat edinDün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Sabahtan beri burdayım benNeredesin bacım![]()
Çok geçmiş olsun deranim :/Dün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Niye yazmiyorsunSabahtan beri burdayım ben![]()
Çok sağol canım tıkanıyordu korktuk şimdi biraz daha gibi iyi ilaç kullaniyoruz ama huzursuzluk varAy kıyamam çok geçmiş olsunnasıl şimdi iyi mi?
sağol balımYaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat edin![]()
Çok sağol hanifemÇok geçmiş olsun deranim :/
Deranım çok çok geçmiş olsunDün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Çok sağol canımcım evet öyleymiş acile gece gittik doluyduDeranım çok çok geçmiş olsun
Salgın var dikkat et
Ben bile daha toparlayamadım :/
Ne bilim ortalıkta kimse yok, burdan da bildirim gelmediNiye yazmiyorsun![]()
Hemen iyileşir inşallahÇok sağol canım tıkanıyordu korktuk şimdi biraz daha gibi iyi ilaç kullaniyoruz ama huzursuzluk var
sağol balım
:)) Selamm naber fıstığım
İnşallah tatlımHemen iyileşir inşallah![]()
Selammm ♡♡♡:)) Selamm naber fıstığım![]()
Oo kuzen sen yaşıyor musun ya:)) Selamm naber fıstığım![]()
Öptüm siziİnşallah tatlım![]()
Dirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedimOo kuzen sen yaşıyor musun ya![]()
Sonra da buraya damladım :)))Dirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedimnaber kuzencanım :)
Valla ben seni ramazandan sonra bidaha göreemedimDirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedimnaber kuzencanım :)
Libido onemliDirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedimnaber kuzencanım :)