- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat edinDün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Bibibella hoşgeldin canım umarım gitmezsin ni daha:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat edinDün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Sabahtan beri burdayım benNeredesin bacım
Çok geçmiş olsun deranim :/Dün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Niye yazmiyorsunSabahtan beri burdayım ben
Çok sağol canım tıkanıyordu korktuk şimdi biraz daha gibi iyi ilaç kullaniyoruz ama huzursuzluk varAy kıyamam çok geçmiş olsun nasıl şimdi iyi mi?
sağol balımYaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat edin
Çok sağol hanifemÇok geçmiş olsun deranim :/
Deranım çok çok geçmiş olsunDün geceyi acilde geçirdik canım maalesef kızım çok hasta grip olmuş 2 saatlik uykuyla duruyorum.
Çok sağol canımcım evet öyleymiş acile gece gittik doluydu bide bu bebek kaldıramiyor burnu kıpkırmızı akıyor gözler öyle insanın içi gidiyor ya. Sende hemen iyileşirsin inşallahDeranım çok çok geçmiş olsun
Salgın var dikkat et
Ben bile daha toparlayamadım :/
Ne bilim ortalıkta kimse yok, burdan da bildirim gelmediNiye yazmiyorsun
Hemen iyileşir inşallahÇok sağol canım tıkanıyordu korktuk şimdi biraz daha gibi iyi ilaç kullaniyoruz ama huzursuzluk var
sağol balım
:)) Selamm naber fıstığım
İnşallah tatlımHemen iyileşir inşallah
Selammm ♡♡♡:)) Selamm naber fıstığım
Oo kuzen sen yaşıyor musun ya:)) Selamm naber fıstığım
Öptüm siziİnşallah tatlım
Dirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedim naber kuzencanım :)Oo kuzen sen yaşıyor musun ya
Sonra da buraya damladım :)))Dirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedim naber kuzencanım :)
Valla ben seni ramazandan sonra bidaha göreemedimDirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedim naber kuzencanım :)
Libido onemliDirildim ayyy bi gençleştim sonra gençliğim aklıma geldi libidoyu taze tutalım dedim naber kuzencanım :)