• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

neden sinirlendin ki canım, elbette en güzeli kendin yapmak ama olmayınca olmuyor işte :KK51: sinirlenme, kendine ettiğinle kalırsın, onun umrunda mı sanki:mapus:
Boşver pohta götürebilir, senden değerli mi:KK19:
Sağol canım cansın. Mesele kirli kalması değil öyle takıntılı değilim bi tarafta kızım ağliyo oda ordan bana iş buyuruyordu kalbinide kırmak istemedim ama gidene kadar deli oldum:/

Bizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)
:))) bizim problem demiyelimde minik bir bebeğimiz var 7 aylık o uyutmuyor haliyle yorgun oluyorum eşimde gece 12 de geliyor öyle işte:deli:

:))) bizim problem demiyelimde minik bir bebeğimiz var 7 aylık o uyutmuyor haliyle yorgun oluyorum eşimde gece 12 de geliyor öyle işte:deli:
Ovvv feci o zaman daha zor tabi bebekle biz ikinci olunca daha rahat ettik birbirlerine sardı çocuklar oh miss :)

12 çok geç var mı o saate kadar iş yoksa bizim gibi trafik mağdurumu :)

Ovvv feci o zaman daha zor tabi bebekle biz ikinci olunca daha rahat ettik birbirlerine sardı çocuklar oh miss :)

12 çok geç var mı o saate kadar iş yoksa bizim gibi trafik mağdurumu :)
Vala 2. Çocuk korku filmi gibi geliyor şu an:KK53: gece vardiyalı çalışıyo maalesef herzaman öyle o saatte geliyor bebişten sonra içimize yaşlı kaçti ikimizinde:))

Dün nerdeyse kazıklanıyordum kızlar:KK45: internette bi site buldum gecelikler 12 tl falan gözüm döndü bir sürü ekledim sepete baktim eft sadece var ödemesi. Eşimde sahtekardırlar dikkat et dedi sus ya dedim pinpirikli:)) sonra googleden bi araştiriyim dedim iyiki bakmişim milleti soymuş namussuzlar :KK12: iyiki eşim uyardı yoksa ben baya kanacaktim yani:eek:

Vala 2. Çocuk korku filmi gibi geliyor şu an:KK53: gece vardiyalı çalışıyo maalesef herzaman öyle o saatte geliyor bebişten sonra içimize yaşlı kaçti ikimizinde:))
İkinci çocuk iyidir ya ama biz 4 yaş fark koyduk araya zamanla insan özlüyor bebek kokusunu hakkınızda hayırlısı..Bizde okullar açıldı bide Evi taşıdık işinin olduğu semtten odur budur böyleyiz en genç çift bibi ve eşi :KK60:

İkinci çocuk iyidir ya ama biz 4 yaş fark koyduk araya zamanla insan özlüyor bebek kokusunu hakkınızda hayırlısı..Bizde okullar açıldı bide Evi taşıdık işinin olduğu semtten odur budur böyleyiz en genç çift bibi ve eşi :KK60:
Evet bibi öyle:))Allah bağışlasın tabi canım benim henüz minik diye öyle söylüyorum:) 4 sene iyi ara. Hayat şartları maalesef etkiliyor herşeyi libidoyu bile:confused:

Dün nerdeyse kazıklanıyordum kızlar:KK45: internette bi site buldum gecelikler 12 tl falan gözüm döndü bir sürü ekledim sepete baktim eft sadece var ödemesi. Eşimde sahtekardırlar dikkat et dedi sus ya dedim pinpirikli:)) sonra googleden bi araştiriyim dedim iyiki bakmişim milleti soymuş namussuzlar :KK12: iyiki eşim uyardı yoksa ben baya kanacaktim yani:eek:
Ben netten bişe almaya korkuyorum bide beden falan uymaz kalitesi nasıldır diye alamam genelde miorre çok kaliteli değil ama modeller güzel oluyor ;)

Evet bibi öyle:))Allah bağışlasın tabi canım benim henüz minik diye öyle söylüyorum:) 4 sene iyi ara. Hayat şartları maalesef etkiliyor herşeyi libidoyu bile:confused:
Yok canım valla libido falan kalmadı 28 yaşındayım daha ya ağlıcam ya çocuk ayağımdaki çorabı çıkarıp benle oynuyor ama en ufak bi tepki veresim yok yorgunluktan :/

Ben netten bişe almaya korkuyorum bide beden falan uymaz kalitesi nasıldır diye alamam genelde miorre çok kaliteli değil ama modeller güzel oluyor :KK66:
Canım geceliğin kaliteli olması olmaması önemli değil,iç çamaşırı değil sonuçta:) bende bir kaç bilindik site haricinde almıyorum işte bunu görünce :oha: Dedim:))) pijama takımlari çok şıktı. Dalevereciler dolandirmişlar milleti Allah birakmasın

Yok canım valla libido falan kalmadı 28 yaşındayım daha ya ağlıcam ya çocuk ayağımdaki çorabı çıkarıp benle oynuyor ama en ufak bi tepki veresim yok yorgunluktan :/
Oy ben yerim onu:) 29 um bende. Düzeliriz herhalde zamanla. Bibi sözde bizi gazlayacak sürekli banlı:/

Oy ben yerim onu:) 29 um bende. Düzeliriz herhalde zamanla. Bibi sözde bizi gazlayacak sürekli banlı:/
Canım Ben pek umutlu değilim iki erkek çocukla başa çıkmak çok zor :/ he yaa ben bi kaç kere geldim baktım bibi hep banlı hayırsız ne olcaz biz şimdi :skandal:

Aslında 88 liyim kimlik 89 canım hangisini isterse onu kullanıyorum :rapci:bibi benim yorumları görünce kesin gelmez manyak garı dicek :D

Canım geceliğin kaliteli olması olmaması önemli değil,iç çamaşırı değil sonuçta:) bende bir kaç bilindik site haricinde almıyorum işte bunu görünce :oha: Dedim:))) pijama takımlari çok şıktı. Dalevereciler dolandirmişlar milleti Allah birakmasın
Aslında doğru diyosun ne bileyim ben kalite ararım giydiğimde sanki kim görecek kıyafetten alıştım ama indirim çok severim herkes gibi ama nete güvenmiyorum :kahve:

Canım Ben pek umutlu değilim iki erkek çocukla başa çıkmak çok zor :/ he yaa ben bi kaç kere geldim baktım bibi hep banlı hayırsız ne olcaz biz şimdi :skandal:

Aslında 88 liyim kimlik 89 canım hangisini isterse onu kullanıyorum :rapci:bibi benim yorumları görünce kesin gelmez manyak garı dicek :KK70:
Allah yardımcımız olsunn zamane bebeleri öyle:)) benimki kız ama kıyameti kopartiyo şimdiden:110:
Evet bibi bir sürü hastan var ve sen sürekli banlısın:deli: hastalarınla ilgilen litfen:KK48:

Bak bilmişim :KK70:
Tabi sen minnaksın doğalgaz sobasına yetişmişsin
Kömür sobasını yakarsın üstüne ıhlamuru koyarsın yanına battaniyenle tünersin oyhhh:KK68:
yok yok denk geldim ona, benim babam sobasız ısınamayan tiplerden, bi ara ikisini bir kullandık :)

Yaa aslında o bulaşıyor da ben artık oralı değilim ne oldu bana böyle o_O
Çocuk var mı :KK53:
Sağol canım cansın. Mesele kirli kalması değil öyle takıntılı değilim bi tarafta kızım ağliyo oda ordan bana iş buyuruyordu kalbinide kırmak istemedim ama gidene kadar deli oldum:/
valla annemde alıyor büyük temizliğe, sadece yapılacakları söyler. Birde ufak tefek işlerini su değiştirme vs yapar . Yapabilicek olsam ben de yaparım diyor. Haklıda yani o_O

Back