- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Sağol canım ne olsın temizlik. Bizde özledik seni:) güya temizlikçi çağirmiştim mutfak için o bana iş yaptirdi bir ton sinir oldım sabahtandir:/
İyi akşamlar canım nasilsinnn özledim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım ne olsın temizlik. Bizde özledik seni:) güya temizlikçi çağirmiştim mutfak için o bana iş yaptirdi bir ton sinir oldım sabahtandir:/
İyi akşamlar canım nasilsinnn özledim yaaa
Justumm geçti sinirim sen sarılınca
Ben öneri vermek isterdim lakin kelin ilacı olsa:)))Selamlar
Bizde libido neyin yok bizim adam 10:30 - 11:00 arası işten dönüyor ben sabah 8 de kalkıyorum o 6:00 da kalkıyor derken kankaya bağladık sonunda
Bayan libido Bibibella önerin nedir ? Kızlar sizde yazabülürsünüz
neden sinirlendin ki canım, elbette en güzeli kendin yapmak ama olmayınca olmuyor işte sinirlenme, kendine ettiğinle kalırsın, onun umrunda mı sankiJustumm geçti sinirim sen sarılınca
Bizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)Ben öneri vermek isterdim lakin kelin ilacı olsa:)))
Trafik çeken adama bulaşılmaz yaBizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)
Görüyor ve arttırıyorum
Görüyor ve arttırıyorum
İyi gibiyim canım azcık grip olcam galiba
Nasılsın abla, ne var ne yok
E bacım hiç gelmiyor mu enişteBizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)
Ay inşallah olmazsın, herkes bu ara ıhlamur paylaşıp duruyor, fena salgın varİyi gibiyim canım azcık grip olcam galiba
Sen nasılsın inşallah
TavukgillerdenmisinAy inşallah olmazsın, herkes bu ara ıhlamur paylaşıp duruyor, fena salgın var
İyiyim ben de teşekkür ederim
Biraz takılayım dedim ama sızacağım sanırım
Yok değilimde, misafirlikteydik, geldik. dışarıya göre ev biraz daha sıcak ya mayıştımTavukgillerdenmisin
İnşallah olmam yaa ilaç aldım bakalım :/
O zaman kedigilllerdensinYok değilimde, misafirlikteydik, geldik. dışarıya göre ev biraz daha sıcak ya mayıştım
Evet o kesin, eskiden doğalgaz sobaları vardı ya. Dibine yer minderine yatar uyurdum annem evin kedisi derdi banaO zaman kedigilllerdensin
Bak bilmişimEvet o kesin, eskiden doğalgaz sobaları vardı ya. Dibine yer minderine yatar uyurdum annem evin kedisi derdi bana