• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Selamlar :KK3:

Bizde libido neyin yok bizim adam 10:30 - 11:00 arası işten dönüyor ben sabah 8 de kalkıyorum o 6:00 da kalkıyor derken kankaya bağladık sonunda :KK70:

Bayan libido Bibibella Bibibella önerin nedir ? Kızlar sizde yazabülürsünüz :KK45:
Ben öneri vermek isterdim lakin kelin ilacı olsa:)))

Justumm :KK60: geçti sinirim sen sarılınca:KK16:
neden sinirlendin ki canım, elbette en güzeli kendin yapmak ama olmayınca olmuyor işte :KK51: sinirlenme, kendine ettiğinle kalırsın, onun umrunda mı sanki:mapus:
Boşver pohta götürebilir, senden değerli mi:KK19:

Bizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)
Trafik çeken adama bulaşılmaz ya :27:

Bizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)
E bacım hiç gelmiyor mu enişte :D
Bizde sorun esimde değil bende :D

İyi gibiyim canım azcık grip olcam galiba :KK43:

Sen nasılsın inşallah :KK45:
Ay inşallah olmazsın, herkes bu ara ıhlamur paylaşıp duruyor, fena salgın var :olamaz:

İyiyim ben de teşekkür ederim :KK28:
Biraz takılayım dedim ama sızacağım sanırım :27:

Evet o kesin, eskiden doğalgaz sobaları vardı ya. Dibine yer minderine yatar uyurdum annem evin kedisi derdi bana :KK70:
Bak bilmişim :D
Tabi sen minnaksın doğalgaz sobasına yetişmişsin
Kömür sobasını yakarsın üstüne ıhlamuru koyarsın yanına battaniyenle tünersin oyhhh:KK68:

Back